Genel Kurul Delegesi Tilkici'den bir dizi ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Kurul Delegesi Avukat Aydın Tilkici, Ankara programı kapsamında bir dizi ziyarette bulunup kurultay değerlendirmelerinde bulundu. Genel kurul sürecinde Muğla'dan 14 kurultay delegesi arasında, genel başkanlığa seçilen Özgür Özel'e destek veren tek isim de Tilkici olmuştu. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Kurul Delegesi Avukat Aydın Tilkici, Ankara programı kapsamında bir dizi ziyarette bulunup; kurultay değerlendirmelerinde bulundu. Genel kurul sürecinde Muğla’dan 14 kurultay delegesi arasında, genel başkanlığa seçilen Özgür Özel’e destek veren tek isim de Tilkici olmuştu. 

Ankara’daki temasları kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısı’na katılım sağlayan CHP Genel Kurul Delegesi Avukat Aydın Tilkici, daha sonra Genel Başkan Özgür Özel’i makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen buluşmada Genel Kurul Delegesi Tilkici, Fethiye’deki çalışmaları hakkında Genel Başkan Özel’e bilgiler aktardı. Bunun yanında bölge siyaseti ve yaklaşan yerel seçim öncesinde fikir alışverişinde bulunuldu. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen CHP Genel Kurulu’nda, Muğla’dan 14 genel kurul delegesinden 13'ünün Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini ifade ederken, Tilkici desteğinin Özgür Özel’den yana olduğunu ifade etmişti.   

Ziyaretlerini değerlendiren CHP Genel Kurul Delegesi Avukat Aydın Tilkici, “Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunup, genel kurul değerlendirmemizi yaptık. Daha sonra partimizin grup toplantısına katıldım. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i makamında ziyaret edip, bölgemizdeki çalışmalarımız hakkında bilgiler aktardım. Genel merkezimizde yaşanan bu değişimin, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere de olumlu bir şekilde yansıyacağını düşünüyorum. Aynı anlayış ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hedefimiz yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’ni en üst noktalara taşımak” dedi.

Genel Kurul Delegesi Tilkici'den bir dizi ziyaret

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN