GAZİLER DERNEĞİ'NDEN EMRAH DOĞU'YA PLAKET

Muharip Gaziler Şehit Aileleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal tarafından İş İnsanı Emrah Doğu'ya derneğe yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muharip Gaziler Şehit Aileleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından İş İnsanı Emrah Doğu’ya derneğe yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi. Dernek binasında gerçekleşen etkinlikte sohbet edilerek hatıra fotoğrafı çekinildi.
Muharip Gaziler Şehit Aileleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal yaptığı açıklamada,’’ Geçmiş dönem CHP İlçe Başkanı Emrah Doğu, derneğimize büyük katkılar yapmıştır. O zamanlar derneğimizin ihtiyaçlarını giderdi. Kendisi de Ramazan Ayı’nda derneğimiz adına iftar yemeği verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Derneğimizin manevi değeri yüksek olan plaketi vermek istiyorum’’ dedi.
BENİM İÇİN BU SÜRPRİZ OLDU
Benim için bu sürpriz oldu diyen İş İnsanı Emrah Doğu,’’ Benim için bu sürpriz oldu. Şehit Ve Gaziler Derneği’nin kökünde asil Türk kadını vardır. Nene Hatunlar, Kara Fatmalar vardır. Şehit Ve Gaziler dediğimiz zaman inanılmaz duygular içine giriyorum. Başkanım ve değerli üyelere saygımı arz ediyorum’’ ifadelerini kullandı.
GAZİLER DERNEĞİ'NDEN EMRAH DOĞU'YA PLAKETGAZİLER DERNEĞİ'NDEN EMRAH DOĞU'YA PLAKET

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN