Fethiye gelir vergisi rekortmeni Yücel Kaya'ya FTSO'dan plaket

Fethiye gelir vergisi rekortmeni Yücel Kaya'ya FTSO'dan plaket

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu üyeleri Fatih Tufan, Ramazan Dim ve Şevket Süreyya Gürol, Fethiye Gelir Vergisi rekortmenleri sıralamasında 2. sırada yer alan Yücel Kaya’yı ziyaret ederek, teşekkür plaketi takdim etti.  
Samimi bir ortam da geçen ve eski günlerin de yad edildiği ziyarette FTSO Başkanı Osman Çıralı, “Yücel Abi, çocukluğumdan beri idolümdür. Kendisi Fethiye’de turizmin ilk başladığı yıllardan bu yana turizmcidir ve vizyonuyla her zaman Fethiye’ye hizmet etmiştir. Kendisine bölge ekonomisine katkıları ve Fethiyemize hizmetleri dolayısıyla ne kadar teşekkür etsek azdır. Gelir vergi rekortmenleri arasında yer alan Yücel Abimiz ile bu vesile ile beraber olmak, bu anıyı paylaşmak çok güzel ve özel oldu. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak vergi, istihdam ve ihracat alanlarından başarılı üyelerimizi motife etmek amacıyla ziyaretlerimiz devam edecek.“ dedi.  
Yücel Kaya da ziyaretlerinden dolayı FTSO yönetimine teşekkür ederek, "Plaket için Fethiye Ticaret ve Sanayi Odamıza teşekkür ederim. Fethiye ve ülkemiz için, turizm sektörümüz için iyi şeyler yapmak için uğraşıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Fethiye’ye hizmet için çalışacağız. Turizmde Marmaris ve Bodrum’u yakalayan Fethiye’de daha güzel işler yapılacağına eminim. Fethiye Türkiye’nin en güzel şehri. Gençler bizden daha donanımlı ve başarılı. Turizme önem vermeye, gelişmelere ayak uydurmaya devam etmeliyiz. Bizim en büyük gelirimiz turizm. ” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN