Fethiye 3.Yaş Üniversitesi Kayıtlarına Son 1 Gün!

Fethiye'de daha önceleri Tazelenme Üniversitesi olarak bilinen ve artık 3. Yaş Üniversitesi olarak devam eden eğitimler için kayıt süresine son 1 gün kaldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

3. Yaş Üniversitesi’nde kültür, sanat, spor ve yabacı dil eğitimleri yapılıyor. 60 yaş ve üzeri kişileri hedef alan 3. Yaş Üniversitesi’nde kayıtlar FETAV’da devam ediyor. Kayıtların yarın itibariyle sonlanacağını belirten Beceri Dersi Koordinatörü Dilek Aykut, amaçlarının 60 yaş üstü kişilerin aktif ve sağlıklı yaşamalarını sağlamak olduğunu belirtti.
“Kayıtlarımız 14.00-16.00 Arası FETAV’da Yapılmaktadır”
Beceri Dersi Koordinatörü Dilek Aykut, “4 yıl önce Dr.Cemil Yavuz öncülüğünde kurulan Fethiye Tazelenme Üniversitesi eğitimini kesintisiz tamamlayarak mezunlarını geçen yıl verdi ve hedefine ulaştı. Buradaki amacımız 60 yaş üstü aktif ve sağlıklı yaşamak olan üniversitemizin yoğun ilgi sonucu bu yıl Fethiye 3.Yaş Üniversitesi olarak yine Dr.Cemil Yavuz öncülüğünde yeni öğrencilerimize kapısını açmıştır. Kayıtlarımız 2-4 Ekim tarihleri arasında saat 14.00-16.00 arası FETAV’da yapılmaktadır. Kayıt süremizin bitmesine 1 gün kalmıştır. Dünyanın birçok ülkesinde örneği olan 3.Yaş Üniversitesinde bizim 3.Yaş Üniversitemizin sloganı “Öğren, eğlen ve yaşa”. Aktif ve sağlıklı bir yaşam serüvenini öğrenerek, eğlenerek ve yaşayarak katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.” Dedi.
 “Sınav Yok, Devam Zorunluluğu Var”
Eğitimlerin geniş kapsamlı olduğunu ifade eden Aykut, “3.Yaş Üniversitemizde öncelikle devamlılık mecburiyeti var. Bizde sınav yok. Sadece derslere zorunlu katılmak gerek. Tüm hocalarımız gönüllüdür. Bunların içerisinde konferanslarımız var. Beceri atölyelerimiz var, spor var ve yabancı dil derslerimiz var. İngilizce, almanca ve İtalyanca dil derslerimiz mevcut. Seçmeli ders olarak satranç, koro ve resim dersleri var. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirmek ve öğrenmek tek hedefimiz” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN