Fidayeo, 'Herkes aklını başına alacak'

Fethiyespor'un başarılı file bekçisi Enes Fidayeo, Fethiyespor'un kötü gidişatı hakkındaki düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına anlattı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, bu sezon oynadığı 5 maçta 3 puanı bir arada göremedi. Lacivert beyazlılar, 5 haftada 3 beraberlik, 2 yenilgi aldı. Fethiyespor’un file bekçisi Enes Fidayeo, kötü gidişat hakkındaki düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına anlattı.
“Menemen maçı daha iyi oynamamız gereken bir maçtı”
Fethiyespor’un başarılı file bekçisi Enes Fidayeo, “Menemen maçına fena başlamadık. İyi gidiyorduk. Beklenmedik konsantrasyon eksikliğinden dolayı gol yedik. Akabinde biraz dağıldık. Toparlandık gibi olduk ama organize olmayan bir ataktan gol yedik. Karşılık verdik fakat yeterli olmadı. Son dakikalarda yüklendik ve gol attık ama golde ofsayt olduğuna karar verildi. Daha iyi oynamamız gereken bir maçtı” dedi.
“Herkes aklını başına alacak”
Sözlerine devam eden Fidayeo, “Evlerini, çocuklarını bırakıp maçımızı izlemeye gelen insanları üzdük. Kötü giden bir gidişat var. Şuanki konumun sorumlusu biz olduğumuz gibi takımı tekrardan yukarı taşayacak olan insanlar da biziz. Mental olarak biraz daha toparlanıp odaklanmamız gerekyiyor.Ben o kadar kötü bir takım olduğumuzu düşünmüyorum. Mücadele de ediyoruz. Taraftarlar müsterih olsun. Aklına geldikleri gibi kötü bir senaryo yok. Herkes aklını başına alacak. Topunu oynayıp gereğini yapacak. Kulübümüzün herhangi bir sıkıntısı yok. Yeme, içme, kaldığımız oteller ve aldığımız ücretlerde bir sıkıntı yok. Üstüne koyarak devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN