Tiyatrosu Haberleri

Tiyatrosu Haberleri

Mutluluk Denince Akla Tiyatro Oyunu Muğla’da Çocuklarla Buluştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Eti Çocuk Tiyatrosu ile birlikte “Mutluluk Denince Akla” tiyatro oyununu yarıyıl tatiline giren çocuklar için sahneledi.

Menteşe Belediye Tiyatrosu Yarıyıl Tatilinde Perdelerini Çocuklar İçin Açıyor

Menteşe Belediye Tiyatrosu yarıyıl tatilinde perdelerini “Eyvah Kral Oldum” adlı çocuk oyunu ile açıyor. Çocuk oyunu 27 Ocak Cumartesi günü saat:13.00’te Menteşe Belediyesi Ahmet Zeybek Kültür ve Sanat Merkezi’nde izleyicisiyle buluşacak.

Hey Gidi Günler, 19 Ocak’ta Sanatseverlerle Buluşuyor

Milas Belediyesi, Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşler’in, 'Hey Gidi Günler' adlı interaktif müzikal oyununu Milaslı sanatseverlerle buluşturacak.

'Sihirli Gemi' tiyatro severlerle buluşturulacak

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından çocuk oyunu “Sihirli Gemi” cumartesi günleri Nurol Kültür Merkezi’nde sahnelenecek

'Limonata' Seyircisiyle Buluştu

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, prömiyerini yaptığı “Limonata” adlı romantik komedi türündeki oyunu ile seyircilere keyifli dakikalar yaşattı. Gerek oyuncuların performansları gerekse konusu ile katılımcılar bol kahkaha ve alkışlarla dolu iki saat geçirdiler. 

FTSO’dan 100. Yılı Anısına Konser

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Cumhuriyetin 100. yılı anısına, Telmessos Antik Tiyatrosu’nda anlamlı bir konser düzenliyor.

Sanat Tiyatrosu Resim Kurslarına Kayıtlar Başladı

Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılacak Milas Sanat Tiyatrosu Resim Kurslarına kayıtlar başladı. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek kurslar kapsamında Güzel Sanatlar Liselerine hazırlık, üniversiteye hazırlık ve yetişkinler için yağlı boya ve akrilik boya çalışmaları düzenlenecek.

MİŞTİ Çocuk'tan Gümbür Gümbür Komedi 'Lokanta'

Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MİŞTİ)’nun çocuk grubu tarafından hazırlanan Lokanta oyunu, 24 Eylül Pazar günü Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda sahne alacak.

Çocuklardan Müzikli Oyuna Yoğun İlgi

Menteşe Belediye Tiyatrosu yaz oyunları kapsamında “Karya ve Dostları İş Başında” adlı müzikli çocuk oyunu ilçe genelinde ki mahallelerde çocuk izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

 “Ben Anadolu” oyunu Stratonikeia’da Sergilendi

22 Temmuz Cumartesi akşamı Stratonikeia Antik Tiyatrosunda Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle, İş Sanat Antik Sahne etkinlikleri çerçevesinde Ayça Bingöl “Ben Anadolu” oyunu sergilendi. 

DKTT “Ormanlarımıza Sahip Çıkalım”

Türk alternatif rock grubu Dolu Kadehi Ters Tut, önceki akşam Kerkisolfej organizasyonun düzenlediği BtcTurk 10.yıl konserlerinde Bodrum Antik Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluştu.

Belediye Tiyatrosu Yaz Oyunlarına Başlıyor

Menteşe Belediye Tiyatrosu, yaz etkinlikleri kapsamında ‘Karya ve Dostları İş Başında’ isimli müzikal çocuk oyunu ile seyircisiyle buluşuyor. 10 Temmuz Pazartesi günü Bayır Mahallesi’nde başlayacak çocuk oyunları 9 Mahallede sahnelenecek.

“Sanal Âlem” Tiyatrosu Beğeni Topladı

Fethiye Kaymakamlığı Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nin düzenlediği “Sanal Âlem” tiyatrosu izleyicileri tarafından büyük beğeni topladı.

Ortaçgil ve Tezer hayranları ile buluştu

Telmessos Antik Tiyatrosu'nda Açık hava konserleri, ünlü sanatçıları müzik severlerle buluşturmaya devam ediyor.

“Çevre Haftası” çocuk tiyatrosu ile başladı

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen “Çevre Haftası” Pof’la Paf çocuk oyunu ile başladı.

‘İngilizce Çocuk Tiyatrosu’ beğeni topladı

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde düzenlenen ‘İngilizce Çocuk Tiyatrosu' izleyicilerin beğenisini topladı.

MENTEŞE BELEDİYE TİYATROSU ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Menteşe Belediye Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen “Prensesin Tacı” adlı çocuk oyunu Menteşe Belediyesi Zeybek Sineması Ahmet Zeybek Kültür ve Sanat Merkezi’nde seyircisiyle buluştu.

YENİ ÇOCUK OYUNU, “SİHİRLİ GEMİ” SAHNEDE

İlk kez 27 Mart 2018 Dünya Tiyatro Günü’nde perdelerini açan Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu (BBŞT), beşinci yılını Sihirli Gemi adlı çocuk oyununun prömiyeri ile karşılıyor

BAŞKAN KARACA, “TİYATRONUN ÖNÜNDEN GEÇEN YOL İLE İLGİLİ PLAN TADİLATI YAPIYORUZ”

Muğla'nın Fethiye ilçesinde deniz kıyısında hem de şehir merkezinde yer alan, ender antik tiyatrolardan Telmessos Antik Tiyatrosu yaklaşık 7 yılın ardından kapılarını ziyaretçilere açtı. 

TELMESSOS ANTİK TİYATRO KAPILARINI AÇTI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde deniz kıyısında hem de şehir merkezinde yer alan, ender antik tiyatrolardan Telmessos Antik Tiyatrosu yaklaşık 7 yılın ardından kapılarını ziyaretçilere açtı. Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın katılımıyla gerçekleşen açılışa çok sayıda vatandaşta katıldı. 

VALİ TAVLI, TELMESSOS ANTİK TİYATROSUNDA İNCELEME YAPTI

Muğla Valisi Orhan Tavlı bir dizi ziyaretler için geldiği Seydikemer’den sonra Fethiye’de çalışmaları devam eden Telmessos Antik Tiyatrosunda incelemeler yaptı. 

ANTİK TİYATRO EYLÜL AYINDA AÇILIYOR

ANTİK TİYATRO AÇILIYOR Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, 7 yıldan bu yana kapalı olan Telmessos Antik Tiyatrosu ile ilgili müjde verdi. Kaymakam Balcı, ilk etkinliğin Eylül ayında olacağını söyledi.

Neşeli Orman Bu Kez Menteşe’de Çocukları Eğlendirdi

Menteşe Belediye Tiyatrosu tarafından yaz oyunları kapsamında sahnelenen “Neşeli Orman” adlı müzikli çocuk tiyatrosu, Menteşe Evleri Kent Parkta çocuklarla buluştu.

MENTEŞE BELEDİYE TİYATROSU YAZ OYUNLARINA BAŞLADI

Menteşe Belediyesi Tiyatrosu tarafından yaz oyunları kapsamında hazırlanan “Neşeli Orman” adlı müzikli çocuk oyunu, TOKİ’de ve Yeşilyurt Mahallelerinde çocuklarla buluştu.

FETAV’dan hafta sonu etkinlikleri

FETAV tarafından düzenlenen etkinlikler hafta sonuna renk kattı. Atatürk Parkı yanına kurulan kermes ve Fethiye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen çocuk tiyatrosu yoğun ilgi gördü.

BAŞROL KİM? KAHKAHAYA BOĞDU

Menteşe Belediyesi Tiyatro oyuncularının sahnelediği “Başrol Kim?” adlı iki perdelik komedi oyunu MSKÜ AKM Salonunda izleyicisiyle buluştu. Tiyatro oyununu gençlerle birlikte izleyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Tiyatromuz bu sezon ikinci kez sizlerle buluştu. Salonu dolduran tüm gençlere teşekkür diyorum.” dedi.

MENTEŞE BELEDİYE TİYATROSU NİSAN AYINDA İKİ ÇOCUK OYUNU SAHNELEYECEK

Menteşe Belediye Tiyatrosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında iki çocuk oyununu sahneye koyuyor. 10 Nisan 2022 Pazar günü Özgür Engin’in yazdığı, yönetmenliğini Can Alıntaş’ın yaptığı ‘Komiser Pamuk’ ve 24 Nisan Pazar günü Can Alıntaş’ın yazıp yönettiği ‘Mutluluklar Ülkesi’ adlı çocuk oyunları etkinlikler kapsamında izleyicisi ile buluşuyor.

AMFİ TİYATRO SAHİPSİZ KALDI

Fethiye Limanı’nın karşısında bulunan tarihi Telmessos Amfi Tiyatrosu restorasyon çalışmaları yarım kaldı. Telmessos Amfi Tiyatrosu’nun restorasyon ve onarım işi 2012 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 4 milyon 522 bin 814 lira 53 kuruş bedelle Ace İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne verilmişti. Çıkan anlaşmazlıklardan sonra mahkemeye taşınan süreç tamamlanamadığı için tarihi bir güzellik olarak turizme kazandırılması beklenen Amfi Tiyatro yarım kaldı.

HEPBERABER TİYATROSU’NDAN “AH KALBİM” OYUNU SAHNELENDİ

Kıvanç Galip Öcer’in yazıp yönettiği “Ah Kalbim” Tiyatro Oyunu FETAV Hepberaber Tiyatro Ekibi tarafından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Vahim bir aşk hikayesinin anlatıldığı oyun 30 Mart tarihinde saat 20’de izleyicisi ile buluştu.

HEP BERABER TİYATROSU’NDAN “AH KALBİM” OYUNU

Kıvanç Galip Öcer’in yazıp yönettiği “Ah Kalbim” Tiyatro Oyunu FETAV Hep beraber Tiyatro Ekibi tarafından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Vahim bir aşk hikayesinin anlatıldığı oyun 30 Mart tarihinde saat 20’de izleyicisi ile buluşacak.