Tesisleri Haberleri

Tesisleri Haberleri

Karaca, “Adaylar Sosyal Tesislerde İstedikleri Vakitte Mitinglerini Yapabilirler”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde halk buluşmasına izin vermediği yönündeki açıklamalara cevap verdi. Karaca, “Kimsenin benden bir talebi olmadı” dedi.

Saatcı, “Herkes Kendine Yakışanı Yapar”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı beraberindeki heyetle birlikte Muğla makası ile köprübaşı arasındaki esnafları ziyaret etti. Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde yaşanan olayla ilgili konuşan Saatcı, “Herkes kendine yakışanı yapar” dedi.

Sosyal Tesisin Kapılarını Açmadılar Vatandaşları Soğukta Bıraktılar

Fethiye Belediyesi mevcut yönetimi, Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya kendisinin yaptırdığı Çatalarık Sosyal Tesisileri'nde toplantı yapmasına izin vermedi. Buna rağmen Saatcı'yı sevenler soğuk havada kendisini dinlemek için tesisin yan tarafındaki boş alana akın etti. Yaşananlara tepki gösteren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "10 derece soğukta bu kadar insanı sokakta bırakanlara Fethiyeliler 31 Mart'ta gereken cevabı sandıkta verecektir." dedi.

Başkan Gürün, 'Çöpten elektrik üreterek doğayı koruyor, ekonomiye katkı sağlıyoruz'

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde kurduğu Biyokütle Enerji Tesisleri ile bugüne kadar çöpten 336 Milyon TL değerinde olan 196 Milyon 172 bin 336 kilowatt elektrik üretti.

Meyer, Büyükşehir Belediyesinin Atık Alım Teknelerini İnceledi

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Meyer, Büyükşehir Belediyesinin Atık Alım Teknelerini ve Tesislerini İnceledi.

Büyükşehir, Gümbet - Gümüşlük Arıtma Tesislerini Tamamladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’da başlatılan Gümbet ve Gümüşlük arıtma tesislerinin kapasite arttırım projesi tamamlandı. 226 Milyon TL yatırımla hayata geçirilen proje kapsamında Gümbet 3, Gümüşlük atıksu arıtma tesisinin kapasitesi ise yaklaşık 4 kat arttı.

Otgöz, ‘Muğlamıza Yeni Spor Tesisleri Kazandırıyoruz’

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fethiyespor’da Hazırlıklar Sürüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor, Bolu Termal Hotel tesislerinde yaptığı antrenmanlar ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Fethiyespor’un Bolu Kampı Devam Ediyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor, Bolu Termal Hotel tesislerinde yaptığı antrenmanlar ile çalışmalarına devam ediyor.

Fethiyespor Bolu’da Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, Bolu Termal Hotel tesislerinde yaptığı antrenman ile 2. etap kamp çalışmalarına başladı.

Seydikemer Yatırımlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Karadere Mahallesi'ne yapılmakta olan Karadere Çok Amaçlı Sosyal Tesisinde incelemelerde bulundu.

TURİZM ALTYAPI VE DİGİTAL NOMAD’S PROJESİ TOPLANTISI 

İlçede turizm alanında içme suyu, kanalizasyon, atık su arıtma, katı atık toplama ve bertaraf tesisleri, telekomünikasyon, elektrik, ulaşım gibi altyapı konularındaki sorunların, eksikliklerin turizm sezonundan önce tespiti ve giderilmesi, kurumlar arası koordinasyonun tesisi noktasında gerekli planlamanın yapılması, çalışmaları değerlendirmek ve takibini gerçekleştirmek ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından finanse edilen yeni nesil iş ve çalışma dünyası çalışanlarını bölgeye getirebilmek amacıyla yürütülen “Dalyan Digital Nomads” projesinin istişare toplantısı yapıldı.

FETHİYE'DE KONAKLAYAN DEPREMZEDELERİN SAYISI 7 BİNİ GEÇTİ

Deprem bölgelerinden Fethiye'ye depremzedeler gelmeye devam ederken konaklama tesislerinde kalanların sayısı 4 bin 928'e ulaşmasıyla birlikte konaklama tesisleri doldu. Bu sayıya kendi imkânlarıyla akraba, eş dost gibi yerlerde kalanları da eklediğimizde sayının 7 bini geçtiği öğrenildi.

FETHİYE’DE DEPREMZEDE KONAKLAMA TESİSLERİ DOLDU

Deprem bölgelerinden Fethiye’ye depremzedeler gelmeye devam ederken toplam sayının 4 bin 928’e ulaşmasıyla birlikte konaklama tesislerinin dolduğu öğrenildi.

EBRU OĞUZHAN YETER GÜVEN TAZELEYEREK TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ

Fethiye Yerel Tohumlar Derneğinin 2’inci olağan genel kurulu yoğun katılım ile gerçekleşti. Çalış Yörük Çadırı tesislerinde gerçekleşen olağan genel kurulun divan başkanlığını ADD Genel Yönetim Kurulu üyesi ve bölge başkanı Haydar Murat Topçu, yardımcılıklarını da Elmas Narin ve Leyla İlden yaptı.

FETHİYE ALZHEİMER DERNEĞİNE DESTEK OLDULAR

Türk Kadınlar Birliği Fethiye şubesi başkanı Candan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri; Fethiye Alzheimer Derneğinin Babataşı mahallesindeki rehabilitasyon ve sosyal tesislerini ziyaret ettiler.

MUHTARLAR KAHVALTIDA BULUŞTU

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla DSİ Fethiye Sosyal Tesislerinde kahvaltı etkinliği düzenlendi.

''ERMAŞ MUĞLASPOR'' İSİM SPONSORLUĞU LANSMANI YAPILDI

''Ermaş Muğlaspor'' isim sponsorluğu imza töreni ve lansman toplantısı, kulüp tesislerinde gerçekleşti.

MUĞLASPOR YAZ FUTBOL OKULU'NUN MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Ülkemizin köklü spor kulüplerinden olan Muğlaspor'un Yaz Futbol Okulu mezuniyet töreni, Kulüp Başkanı Ali Çakır ve yönetim kurulu üyelerin katılımıyla tesislerinde gerçekleşti.

ESENKÖY EL SANATLARI SERGİSİ AÇILDI

Esenköy Mahallesi Belediye Sosyal Tesisleri’nde Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Cezağ, Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Esenköy Mahalle Muhtarı Osman Balcı’nın katılımıyla El Sanatları Sergisi açıldı.

Para Okçuluk Türkiye Kupasında Bronz Madalyanın sahibi Muğlalı sporcular oldu.

İstanbul Beykoz Mete Gazoz Okçuluk Tesislerinde gerçekleştirilen Türkiye Bedensel Engelliler Okçuluk Türkiye Kupası Yarışmasında takım olarak üçüncü olan Gülderen Alabaz ve Taner Eren bronz 3.’lük kupası ile Muğla’ya döndüler.

GİRGİN MUĞLADAKİ TARIM SULAMA TESİSLERİ ÇİLESİNİ YENİDEN TBMM’YE TAŞIDI

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak, “Muğlalı çiftçilerin sulama kanalı çilesi ne zaman bitecek?” diye sorarak, Tarım ve Orman Bakanlığı’nı sorunu sulama tesislerini Devlet Su İşleri’ne devrederek, çözmeye çağırdı.

ÜRETTİKLERİ ORGANİK ÜRÜNLERİ FUARDA SATIYORLAR

Fethiye Halkı’nın sağlıklı beslenmesini sağlamak amacı ile ortakları tarafından ürettikleri organik ürünleri kendi paketleme tesislerinde paketleyerek satan Ata Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Fethiye Tarım ve Seracılık Fuarı’na katıldı.

Ata tohumunu piyasaya çıkardılar

Fethiye’de 2 yıl önce kurulan Ata tarımsal Kalkınma Kooperatifi eski yerli tohumlardan n üretim yapıyor. Kooperatif üyeleri yerli tohumlardan ürettikleri ürünleri piyasaya kendi paketleme tesislerinde paketleyerek Bahriye Üçok Parkı’nda bulunan satış ofislerinde satıyorlar.

Elektrik kesintilerine dikkat!

Muğla’ya bağlı 7 ilçede elektrik kesintisi yapılacak. Fethiye’de de yatırım tesislerinin devreye alınması ve arıza onarım, bakım nedeniyle bazı mahallelerde elektrik kesintisi yapılacak.

Futbolcular, akşam yemeğinde bir araya geldi

Lacivert beyazlılar Kırıkkale Büyük Anadolu Spor karşılaşması öncesi akşam yemeğinde bir araya geldi.

Muhtarlar Kükürt Tesisi’nde toplandı

Dalaman Kaymakamlığı tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen Vatandaşla Buluşma Programı çerçevesinde, Ocak Ayı Muhtar Toplantısı; Covid-19 salgınına karşı alınan önlemler kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyularak Dalaman Belediye Kükürt Alanı Tesislerinde gerçekleşti.

“Tesisleri gezdim sporumu seçtim”

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu “Tesisleri Gezdim Sporumu Seçtim” projesi başladı. Bu proje ile öğrenciler yetenekli oldukları spor dallarında kendilerini geliştirme imkanı bulmuş olacaklar.

Belgesi Olmayanın Ruhsatı İptal Edilecek

2634 sayılı Turizmi Teşvik Kanunu kapsamında yapılan değişiklikler sonrası konaklama tesisleri ile konaklama içermeyen müstakil plaj işletmelerinin turizm işletmesi belgesi alması zorunlu hale getirildi. İlçe Turizm Müdürü Saffet Dündar, “Turizm işletme belgelerinin bir yıl içerisinde alınmış olmasının gerektiğini belirterek, “Bu takip sürecini kaçırdığımız anda şartlarımız biraz daha ağırlaşmış olacak” dedi.

Menteşe Belediyesi’nden ev hanımlarına ücretsiz tenis kursu

Menteşe Belediyesi tarafından her yıl ücretsiz olarak yetişkinlere yönelik verilen Kış Dönemi Kurslarına tenis kursu da eklendi Menteşe Belediyesi Sosyal Tesislerinde ev hanımlarına yönelik başlatılan tenis kursuna 20 kursiyer katılıyor.