EBRU OĞUZHAN YETER GÜVEN TAZELEYEREK TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ

Fethiye Yerel Tohumlar Derneğinin 2'inci olağan genel kurulu yoğun katılım ile gerçekleşti. Çalış Yörük Çadırı tesislerinde gerçekleşen olağan genel kurulun divan başkanlığını ADD Genel Yönetim Kurulu üyesi ve bölge başkanı Haydar Murat Topçu, yardımcılıklarını da Elmas Narin ve Leyla İlden yaptı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan genel kurula; dernek yönetimi ve üyeleri, Araştırmacı Gazeteci Yazar Banu Avar, Fethiye Yörük ve Türkmen derneği Başkanı Ramazan Kıvrak, ÇYDD Fethiye şubesi başkanı Canan İzmirli ve davetliler katıldı. Tek liste ile gerçekleşen olağan kongrede mevcut kurucu başkan Ebru Oğuzhan Yeter güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi. Fethiye Yerel Tohumlar Derneğinin yeni yönetim kurulu üyeleri (asil) şu şekilde; Ebru Oğuzhan Yeter, Aynur Sinan Öztürk, Nebahat Mert, Güldane Görener ve Sevim Döker. Denetleme kurulu (asil) üyeleri; Orhan Özkan, Tuncay Döker ve Emel Meriç Yangın olmakta. 
“TAM BAĞIMSIZLIK İLKESİYLE HİÇ BİR DIŞ DESTEĞE EL AÇMADAN İLERLİYORUZ”
Fethiye Yerel Tohumlar Derneğinin 2’inci olağan genel kuruluna katılımdan dolayı teşekkür eden dernek başkanı Ebru Oğuzhan Yeter konuşmasında “Fethiye Yerel Tohumlar Derneğimizin 2.olağan genel kurulunu gerçekleştirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayız. Kısa süre içerisinde ve bir pandemi dönemi yaşamamıza rağmen derneğimizi ülke genelinde isminden başarılı bir şekilde söz ettirerek, geleceğimiz için güzel projelere hep birlikte imza attık. Derneğimiz kısa sürede büyüdü ve özellikle gençlerin üye olmaları ve gelecek kurulda gençlerin yönetimde yer alması için destek veriyoruz.  Tanınmış gazeteci ve yazarımız Banu Avar üyemiz ve en büyük destekçimiz. Kendisine bir kez daha çok teşekkür ediyoruz. Tam bağımsızlık ilkesiyle hiç bir dış desteğe el açmadan ilerliyoruz. Amacımız sadece yerel tohumları korumak değil bunun yanında köy kültürünü koruyarak üreten kadınları ve imeceyi de çalışmalarımıza dâhil ediyoruz. Bugün de yeni üyeler kazandık. Yeni projelerle yeni fikirlerle ve daha çok sorumluluk yüklenerek yolumuza devam edeceğiz. Bize destek olan tüm üyelerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Yolumuz uzun zorlu ancak başarmak imkânsız değil. Başaracağız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN