Teknik Direktör, Haberleri

Teknik Direktör, Haberleri

Bodrum FK’da o sakatlık düşündürüyor

Bodrum FK'da Celal Dumanlı'nın sakatlanması, Trendyol 1. Lig'de Play-Off hedefleyen takım için büyük bir kayıp. İsmet Taşdemir, forvet hattı için alternatif transfer arayışına girdi. Dumanlı'nın MR sonuçları bekleniyor.

Fethiyespor'da Taner Gülleri dönemi bitti

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'da teknik direktör Erhan Altın'ın istifa etmesinin ardından 16 Ekim'de göreve gelen Taner Gülleri ile üst üste alınan kötü sonuçların ardından yollar ayrıldı.

Çankaya FK’da Erhan Altın Dönemi

Fethiyespor’da 22 Kasım 2022 – 15 Ekim 2023 tarihleri arasında teknik direktörlük görevini yapan Erhan Altın, bugün TFF 3. Lig ekiplerinden Çankaya FK ile anlaşmaya vardı.

Gülleri, “Yoğun bir tempodayız”

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, haftasonu İskenderunspor karşısında alınan 3 puanı değerlendirerek Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçıyla ilgili açıklamada bulundu.

Altın, “Bir olumsuzluk olursa gereğini yaparız”

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, geçtiğimiz hafta 1-1 berabere kaldıkları Somaspor maçı ile hafta sonu karşılaşacakları Menemenspor maçı ile ilgili FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

Dinçel, “Şampiyon olacağız”

3.lig 3.grupta lider olan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel FRT TV’de Spor Günlüğü Programı’nın konuğu oldu. Dinçel Fethiyespor ile ilgili birçok konuda açıklama yaptı. Çankaya maçını kazanmayacaklarını ifade eden Teknik Direktör Selahattin Dinçel “Sezon sonunda şampiyon olacağız” dedi.

Dinçel, “Taraftarımızı tam kadro istiyoruz”

Fethiyespor, deplasmanda Trabzon ekibi Ofspor’u Serhan Yılmaz, Nurettin Çakır ve Ali Han Tuncer’in attığı goller ile 4-0 yendi. Maçın ardından FRT TV’ye özel açıklamalarda bulunan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “İlk yarı istediğimiz skoru yakaladık. İkinci yarıya avantajlı başladık ve kontrolü elimizde tutarak bu skoru elde ettik” dedi.

Muğlaspor'un yeni Teknik Direktörü Tayfun Hut oldu

1988-1990 sezonlarında Muğlaspor’da top koşturan Tayfun Hut, takımın teknik direktörlüğüne getirildi. Hut “Muğlaspor'un benim için ayrı bir yeri var” derken, alınan bilgiye göre Muğlaspor'un toplam borcunun 4 milyon 300 bin lira olduğu öğrenildi.

Fethiyespor tecrübeli Teknik Direktör Selahattin Dinçel ile anlaştı

3. Lig 2. Grupta geçtiğimiz yıl şampiyon olmak için mücadele eden ancak yarı final ikinci maçında elenen Fethiyespor, bu yıl şampiyonluk için yeniden kolları sıvadı. Fethiyespor Teknik Direktör olarak pek çok takımı şampiyon yapan tecrübeli isimlerden Selahattin Dinçel ile prensipte anlaştı. 

Fethiyespor suni çimde hazırlanıyor 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Perşembe günü deplasmanda son sırada yer alan Yozgatspor’a konuk olacak. Suni çimde oynanacak karşılaşmaya lacivert beyazlılar, Değirmenbaşı Futbol Sahası’nda hazırlanıyor. Teknik Direktör Mesut Toros, “Deplasmana galibiyet için gidiyoruz. Takım olarak istekli ve arzuluyuz. Yozgatspor’un son sırada yer alması bizim için önemli değil” dedi.