Spor Okulları Haberleri

Spor Okulları Haberleri

Muğlalı Hentbolcular Milli Takıma Davet Edildi

Muğla Gençlik ve Spor Bakanlığı Hentbol sporcularından Hami Bostan ve Mehmet Burak Aslan, Afyon ilinde yapılacak olan U15 Hentbol Milli takım kampına davet edildiler.

Çağdaş Bodrumspor yıldız basketbolcularını yetiştiriyor

Bodrumlu gençlerin spora ilgilerinin artması ve teşvik edilmesi yetenekli sporcuların ise ihtiyaç duydukları imkânlarla desteklenmeleri için alt yapı kadrolarına da yatırım yapan Çağdaş Bodrum Spor Kulübü, alt yapıya sağladığı spor okulları ve oluşturduğu imkanlar ile kendi bünyesinde akademikleşerek Bodrum’da geleceğin yıldız basketbolcularını yetiştiriyor.

Ortaköy Ege Yıldızları Şampiyon Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları Sporcularından oluşan Ortaköy Ege Yıldızları Spor Kulübü Hokey Takımı, 7-10 Eylül 2023 tarihleri arasında Osmaniye Hokey Sahasında oynanan Türkiye U-16 Kızlar Hokey 1. Ligi'nde Şampiyon oldu.

Bu Spor Salonu Ücretsiz

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Menteşe Spor Salonu içerisinde bulunan Fitness Salonu ilgi görüyor.

Muğlalı Hokeycilerden Türkiye Şampiyonluğu

24-30 Temmuz 2023 tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan 54 takımın katıldığı U15 Hokey Türkiye Şampiyonasında GSB Spor Okulları ve Ortaköy Spor Kulübü ve Ege Yıldızları Spor Kulübü sporcularından oluşan Muğla İl Karması Kız Hokey Takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

Yaz Spor Okulları başladı

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen Yaz Spor Okulları başladı.

MUĞLA’DA 15 BİN GENÇ SPORLA BULUŞUYOR

GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okullarına 29 Haziran 2022 tarihinde Menteşe Spor Salonunda görkemli bir açılış töreni gerçekleştirildi.

Muğlaspor Yaz Spor Okulu mezuniyet töreni yapıldı

Muğlaspor Yaz Spor Okulları mezuniyet töreni Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla kulübün tesislerinde gerçekleşti.

Acar’dan Karaca’ya PSG forması

Fethiye Ali Acar Spor Okulları sahibi Ali Acar, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

GSB Yaz Spor Okulları düzenlenen törenle açıldı

Futboldan hentbola, basketboldan voleybola, onlarca branşta GSB Spor Okulları’na kayıtlar başladı. 5-18 yaş arasındaki tüm çocukların ve gençlerin ücretsiz kaydolabileceği GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Okullarına kayıtlar Menteşe Spor Salonunda yapılan açılış töreniyle başladı. Açılış törenine Vali Yardımcısı Murat Kahraman, Muğla Gençlik ve İl Müdürü Ömer İlman, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Muğla Halk Eğitim Müdürü İdris Kömürcü, Amatör Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top, Kızılay Muğla Şube Başkanı Şadi Pirci, Siyasi Partilerin temsilcileri, çocuklar, gençler ve aileleri olmak üzere çok sayıda kişi katıldı.