Yaz Spor Okulları başladı

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen Yaz Spor Okulları başladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Her yıl çok sayıda başvurunun yapıldığı ve binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen Yaz Spor Okulları çeşitli spor branşlarında eğitim vermeye başladı. Yaz Spor Okulları, Fethiye İlçe Spor Salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman başlama düdüğü ile başladı. 
Spor okullarının açılış töreninde konuşan Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit; “Toplumla barışık olarak mesai arkadaşlarımızla beraber var gücümüzle çalışmaktayız. Değerli velilerimiz, tesislerimizi çocuklarımızın zaman geçirmek kullandıkları bir mekân olarak algılamayın. Tesislerimiz çocuklarımızın ruh ve beden gelişimleri için katkı sağladığı okuldur. Kurslara gönderdiğiniz çocuklarınız bize emanettir. Bizler onların, zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı olmaları için çabalıyoruz. Sevgili sporcular, içinizden çoğu ileride farklı branşlarda başarılar elde edecek. Son olarak değerli basın mensupları bizler toplumun her kesimine spor yaptırmak için gece gündüz çalışmaktayız. Sizlerin yaptığı haber sayesinde bizlere ulaşan birçok sporcu var. Sizlere bu kutsal görev ve emekleriniz için teşekkür ederiz” diye konuştu.
Spor okullarının açılış töreninde konuşan Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman;
“Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde uzunca bir dönemdir tüm kurumlarımızın spor alanları, ilçemizde Gençlik Merkezi başta olmak üzere, kapalı spor salonu olsun, açık sahalar olsun tüm alanlarımız aslında hem spor faaliyetleri noktasında hem vatandaşlarımızın kullanımı noktasında faaliyet göstermekte ve hizmet vermekte. Ben de göreve başladığım ilk günden bu yana ilçemizde Gençlik ve Spor İlçe Teşkilatımızın başarılı çalışmalarını yakından takip etmekteyim. Bugün de özellikle yaz döneminde boş vakitlerimizi değerlendirecek olan birbirinden kıymetli gençlerimizin bu heyecanlı gününde onların heyecanına ortak olmak üzere burada bulunmak istedik. Yaz dönemi boyunca toplamda 12 branşta burada tecrübeli, donanımlı eğitimcilerimizin gözetiminde inşallah farklı branşlarda hem yaz tatilini değerlendirme şeklinde hem profesyonel olarak farklı branşlarda başarılar elde etmekte fayda sağlayacak. Bu nokta da Fethiye’mizin de başarılı sporcuları yetiştirecek olan bu yaz okulumuzun anlamlı olduğunu düşünüyorum. Bu programda emeği olan İlçe Gençlik Spor Müdürümüz ve birlikte çalıştığı antrenörü ve burada çalışan görevlilerin hepsine de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN