Sena Haberleri

Sena Haberleri

İyi Partili Kadınlar, Kadınlar Gününde SED Medya’yı Ziyaret Ettiler

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’nın eşi Nesrin Saatcı, İyi Parti Fethiye Meclis Üyesi Adayı Şenay Karademir ve İyi Partili Seval Kurnaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle SED Medya’yı ziyaret ettiler. Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından İyi Partili kadınlar SED Medya’nın kadın çalışanlarına karanfil takdim ettiler.

FETHİYE VE SEYDİKEMER DEPREME HAZIRLIKLI MI?

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) sekretaryasını yürüttüğü Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu’nda, Muğla İli Acil Eylem Planı, olası deprem senaryoları, deprem öncesi ve sırası yapılması gerekenler ele alındı.

SENA ŞENER YILBAŞINDA BEŞKAZA’DA

Fethiye Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu program kapsamında 31 Aralık gecesi ünlü sanatçı Sena Şener Beşkaza Meydanı’nda sahne alacak.

ASENA HOCADAN, LEZZETLİ GÖZLEMELER

Büyük samanlık koyunda hizmete başlayan gözleme istasyonu tatilcilerin odak noktası oldu. Oklavanın başında Rusça öğretmeni Asena hocayı görenler şaşkınlık yaşıyor.

BAŞKAN GÜMÜŞ TİYATROCULAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş “27 Mart Dünya Tiyatro Günü” nedeniyle Menteşe’deki tiyatro toplulukları ve dernekleriyle bir araya geldi. Kentteki tiyatro topluluklarında görev yapan oyuncu, senarist, yönetmen ve sanat danışmanlarıyla akşam yemeğinde buluşan Başkan Gümüş, Menteşe’nin bir kültür - sanat kenti olduğunu belirterek, “Menteşe her anlamda olduğu gibi kültürel ve sanatsal etkinlikleriyle de dikkat çeken bir kent. Buna vesile olan sizlersiniz. Bu akşam düzenlediğimiz yemek bir milat olsun. Bundan sonra daha çok bir araya gelip, daha çok iletişim halinde olalım.” dedi.

Balkan Üçüncüsü Fethiye'den

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcusu Hatice Sena Kayacan Hırvatistan’ın Rijeka şehrinde gerçekleştirilen 21. Ümit Genç U21 Balkan Karate Şampiyonası’nda Balkan üçüncüsü oldu.

Eşen Anadolu Lisesi öğrencilerinden Şehit öğretmenlerin ailelerine mektup ve şiir

Muğla Seydikemer Eşen Anadolu Lisesi öğrencileri, PKK ve FETÖ terör örgütleri tarafından şehit edilen öğretmenlerin ailelerine 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mektup ve şiir göndererek yokluğunda şehit öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü Seydikemer’de kutlandı

Seydikemer’de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları çerçevesinde, Atatürk anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törenin ardından Şehit Gürcan Akan İlkokulu’nda düzenlenen Kutlama Programında terör örgütü PKK tarafından şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın unutulmadı.

Balcı ve Erkan ailesinin mutlu günü

Fethiye’nin tanınmış simalarından ve siyasetçilerinden Ercan Balcı’nın kızı Enzile Asena Balcı, Cem Erkan ile dünya evine girdi.

Fethiyeli balıkçı 60 yaşında vefat etti

Fethiye Balık Pazarı Esnaflarından Gürkan Balıkçılığın sahibi Şenat Karaca 60 yaşında vefat etti.

Fethiyeli oyuncudan radikal karar  

Fethiyeli ünlü oyuncu ve yönetmen Özlem Balcı, kendisine gelen dizi teklifini reddetti. Netflix platformu üzerinden gelen teklifi neden reddettiğini sosyal medya hesabından açıklayan Özlem Balcı, “Bu dijital medya tekliflerini reddettim, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Özlem Balcı kurallarımın arkasındayım. Senaryoları okuduğumda koyduğum şartlar kabul edilmedi. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Özlem Balcı kurallarımın arkasındayım. Senaryoları okuduğumda koyduğum şartlar kabul edilmedi, ben kamera karşısında öpüşmem ve sevişmem” dedi. 

MSKÜ’den başsağlığı açıklaması

Muğla Sıtkı Koçman Üniversite senatosu tarafından yapılan yazılı açıklama ile “Devletimizin bekası, Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, Türk Milletinin huzuru ve güvenliği için canlarını feda eden Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyoruz” denildi. Yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi:

Köpeği için doğum günü partisi düzenledi

Muğla’da yaşayan Sena Yanmadık’ın 1 yaşına giren Maltese Terrier cinsi Daisy isimli köpeği için ablası Mehile ve eniştesi Anıl Göçmen, sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Daiys’ye mama hediye ettiler.

İyi Parti heyetinden Kaymakam Yazgan’a ziyaret 

İyi Parti Seydikemer İlçe Teşkilatı yöneticileri ve belediye meclis üyeleri; Seydikemer Kaymakamı Ayhan Yazgan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

Tahancı, “Parti olarak halkımızın emrindeyiz” 

İyi Parti Seydikemer İlçe Başkan Yardımcısı Şenay Tahancı, teşkilat olarak her zaman halkın hizmetinde olduklarını söyledi. Yönetim kurulunun nöbetleşe olarak ilçe binasında vatandaşların sorunlarını dinlediğini aktaran Tahancı, “Parti olarak halkımızın emrindeyiz” ifadelerini kullandı. 

Muğla Üniversitesi Örnek Oluyor

FERDİ YAVUZ- Muğla’da son 3 ay içerisinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencilerinden Zeynep Şenpınar ile Pınar Gültekin’in öldürülmesinin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Senatosu'nun kararı ile bütün bölümlerde; üniversitede toplumsal cinsiyet ve toplumsal cinsiyete dayalı şiddet konularında farkındalık yaratmak amacıyla “toplumsal cinsiyet ve cinsiyet eşitliği” dersi verilecek.

TFF'den Liglerle İlgili Açıklama Geldi

Türkiye Futbol Federasyonu, yaptığı açıklamada liglerin en erken haziran ayının başında oynanabileceğini belirtirken, gelişmelere göre tüm şartlara uygun olarak 10 alternatifli plan ve senaryonun hazır olduğunu belirtti.