Satış, Haberleri

Satış, Haberleri

Salı pazarında fiyatlar düştü

Geçtiğimiz haftalardan havaların ısınmasından dolayı fiyatların düşeceğini belirten pazar esnafı Halil Ayat, açıklamada bulundu. “Geçtiğimiz haftaya göre fiyatların yüzde 25 düştü” diyen Ayat, biberin ortalama 20-30 liraya satıldığını belirtti.

İkinci el pazarı rağbet görüyor

Ardı ardına gelen zamlardan sonra vatandaşlar alış veriş için ikinci el pazarlarını tercih etmeye başladı. A’dan Z’ye birçok şeyi bünyesinde barındıran ikinci el pazarına ilgi ise yoğun.

Başkan Adem Hıra’nın Asgari Ücretin Pazara Etkisi Hakkında Yorumu

Fethiye Sabit Ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, yeni asgari ücretin pazardaki fiyatları etkileyip etkilemeyeceği hakkında bilgilendirici açıklamalarda bulundu. Başkan Hıra, ‘Fiyat artışları asgari ücrete orantılı değildir. Mevsimsel bolluk ve kıtlığa göre fiyatlar şekillenir’ dedi.

Biletler Satışa Çıktı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 4.Haftasında Çağdaş Bodrumspor, 21 Ekim Cumartesi günü sahasında Darüşşafaka Lassa ile karşılaşacak. Mücadelenin biletleri satışa çıktı.

Fethiye İngiliz Pazarı’nda Yoğunluk Sürüyor

Fethiye'de her ayın üçüncü pazar gününde düzenlenen ikinci el eşya pazarı olan 'İngiliz Pazarı' Ekim ayında da doldu taştı. İngiliz Pazarı esnafı yoğunluktan dolayı memnun olduklarını muhabirlerimize anlattı.

Pazarda Ne Alan Memnun Ne Satan!

Tarımda artan girdi maliyetleri çiftçileri zor durumda bıraktı. Özellikle akaryakıta gelen zamlar, üreticilerin belini büktü. Üretici pazarı olarak da bilinen Cuma pazarında FRT TV mikrofonlarına konuşan pazarcı esnafı, girdi maliyetleri başta olmak üzere çeşitli açıklamalarda bulundular. 

Dolar Zararına Sattırıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası ekonomi ile ilgili yaptığı açıklamalardan sonra dolar, Euro ve altında sert düşüşler yaşandı. AppleTürkiye kurun düşmesiyle birlikte fiyatlarda indirim yaptı.

2.Eli sıfırından pahalı

Dolar kurunun gün geçtikçe artması ve yaşanan küresel kriz araba sektörünü de etkiledi.Gelinen noktada 2.el araba fiyatları sıfır araba fiyatlarını geçmiş durumda.

Orient Otel 66 Milyon TL’ye yeni sahibini buldu

Orient Otel Kalkınma Bankası Genel Müdürlük Binası’nda 22 Kasım tarihinde saat 10.30 yapılan ihale ile 66 milyon TL’ye satıldı.

Motomix’ten sezona merhaba kampanyası

Fethiye’nin önde gelen motosiklet satış ve servis firması Motomix Fethiye, sezona merhaba kampanyası düzenledi. Kaçırılmayacak kampanya kapsamında kefilsiz ve kredi kartsız motosiklet sahibi olabilirsiniz. Motomix Fethiye Görevlisi İlyas Arı, “Motomix Fethiye olarak sezona merhaba kampanyası düzenledik. Dileyenler bu sayede kredi kartsız, kefilsiz ve senetsiz 36 ay taksitle motosiklet sahibi olabilecek” dedi. 

Geliri ihtiyaç sahibi kız çocuklarına harcanacak

Datça Belediyesi’nin 14 Şubat Sevgililer Günü'nde paylaştığı tweet 6 bin dolara satıldı. Elde edilen gelir ise ihtiyaç sahibi kız çocukları için harcanacak.