Şans Haberleri

Şans Haberleri

"BU İLDE GÖREV YAPMAK BÜYÜK ŞANS"

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) tarafından düzenlenen geleneksel gazeteciler teşvik ödül töreni için Gaziantep’e gelen Gazeteciler Valiliği ziyaret ederek Vali Yardımcısı İlker Eker ile biraraya geldi. Gazeteciler gününü kutlayan ve bu mesleğin kutsal olduğunu belirten Eker, “Gaziantep üretim gücüyle Türkiye’yi doyuracak kapasiteye sahip. Bu ilde görev yapmak büyük şans” dedi. 

Başkan Gümüş: “Gazetecilik Demokrasinin Temel Taşıdır”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında; halkın doğru bilgi almasının ancak özgür bir basınla mümkün olduğu kaydederek, “Zor şartlarda, tarafsız ve doğru habercilik yapmak için çalışan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.” dedi.

Başkan Akdenizli; “Acı Olayı Unutturmak İstedik”

Seydikemer’in Bayır Mahallesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında, şans eseri yara almadan kurtulan ancak kazada okul çantasının kirlenmesine üzülen minik Arzunur’un yeni okul çanta hayalini Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli gerçekleştirdi.

Gülleri, “Kazanmak isterdik, ama olmadı”

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur müsabakasındaki aldıkları 0-1’lik mağlubiyetin ardından maçla ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

Yine bir KYK yurdunda asansör halatı koptu!

Üniversite öğrencilerinin kaldığı KYK yurdunda asansör halatları koptu, 4 öğrenci tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Çağdaş Bodrumspor’un Fikstür Şanssızlığı

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrumspor, lige istediği gibi başlayamadı. İlk 2 haftada ligin en güçlü takımları olan Fenerbahçe ve Anadolu Efes ile mücadele eden Çağdaş Bodrumspor galibiyetle tanışamadı.

Pesen, “Fethiye’de şans oyunlarına ilgi yoğun”

Fethiye’de 8 yıldır şans oyunu biletleri satan Adnan Pesen, Fethiye halkının şans oyunlarına yoğun ilgi gösterdiğini FRT TV mikrofonlarımıza belirtti.

Asansörlerin kontrolleri için protokol imzalandı

Fethiye Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki asansörlerin ‘periyodik kontrol yönetmeliği’ gereğince güvenli ve işletme yönünden uygun çalışıp çalışmadığını tespit etmek için Makine Mühendisleri Odası ile 4 yıllık protokol imzalandı.

Nükleer Sızıntı Ve Patlayıcı Bulmaya Yarayan Projeden Büyük Başarı

TEKNOFEST Girişim Yarışması’na “GAMA Kalkanı” Projesiyle giren Fethiyeli Fizik Bilimci, Nükleer Fizik Yüksek Lisans Öğrencisi Yener Yasun ve ekibi, yarışmaya katılan yaklaşık 980 şirketin arasından finallere kalırken Uzay Havacılık ve Savunma alanında da ilk 5’e girerek büyük bir başarı elde ettiler.

Pazarcılar Odası Başkanı Adem Hıra; “Satışta Azalma Var.”

Fethiye’de salı günleri kurulan semt pazarında hayat pahalılığı son gelen zamlar ile birlikte pazarcı esnafını da etkiliyor. Fethiye ilçesinde salı günleri kurulan semt pazarına Fethiye'nin yanı sıra çevre ilçelerden de turlarla turist gelince, pazarda hareketlilik yaşansa da pazarcı esnafı satışların düşük olmasından dert yandı.

Gazeteciler Yemekte Bir Araya Geldiler

24 Temmuz sansürün kaldırılışının 115’nci yıl dönümünü nedeniyle Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti, Alyans Restaurant’ta yemek düzenledi. İş insanı Polgün firmasının sahibi İbrahim Güngör ve Aşkın Fahri Gezici’nin sponsorluğunda gerçekleşen yemeğe Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 27.Dönem CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, İletişim Bölge Müdür Yardımcısı Erol Kütahya, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ve il genelindeki gazeteciler katıldı.

Karaca’dan Basın Bayramı Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; Türk basınından sansürün 24 Temmuz 1908 tarihinde kaldırılışının yıldönümünde, halkın doğru haber alma hak ve hürriyetini sağlamak için emek veren tüm medya mensuplarının bu özel gününü kutladı.

Kökten, “Sansürün kaldırılışının 115. yılını kutluyoruz”

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı, FTSO yönetim kurulu üyesi ve Başkan yardımcısı, Fethiye Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi Muhammet Kökten, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Muğla İnternet Gazeteciler Derneği (İGD) Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

Başkan Gümüş'ten 24 Temmuz basın bayramı mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 24 Temmuz basında sansürün kaldırılışının yıl dönümü ve Basın Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, 'Halkın doğru haber alma hak ve özgürlüğünü sağlamak amacıyla emek veren, gerçek demokrasinin ayrılmaz parçası tüm basın çalışanlarının bu anlamlı gününü kutluyorum' dedi.

KPSS’nin ilk oturumu yapıldı

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans sınavı ilk oturumu yapıldı.

2023 KPSS Lisans ilk oturumu başladı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı’nın (KPSS) Lisans ilk oturumu başladı.

Başkan Gürün’den Basın Özgürlüğü İçin Mücadele Günü Mesajı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, basında sansürün kaldırılışının 115. Yıl dönümü nedeni ile bir mesaj yayımladı.

“Basın Özgürlüğü Gerçek Anlamda Sağlanmalı”

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, sansürün kaldırılışının yıldönümü olan 24 Temmuz Basın Dayanışma Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Bazı uygulamalara bakıldığında, sansürün kalkmadığını, aksine etkisini arttırarak devam ettirdiğini üzülerek görmekteyiz.” dedi.

Basında “Sansürün” kaldırılışının 115. yıldönümü kutlanacak

23 Temmuz Pazar günü, Menteşe’de basında sansürün kaldırışının 115. yıldönümü, birlik ve beraberlik pikniği ile kutlanacak.

Kritik maçta Ali Şansalan düdük çalacak

Spor Toto 1. Lig Play-Off 2. Tur müsabakasında Bodrumspor ile Eyüpspor karşı karşıya gelecek. 4 Haziran Pazar günü oynanacak müsabakada Ali Şansalan düdük çalacak.

TIR VE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Milas’ta tır ve otomobil kaza yaptı. Meydana gelen kazada şans eseri can kaybı yaşanmadı.

BAŞKAN DEMİR'DEN SANSÜR YASASINA TEPKİ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, AKP ve MHP'nin oylarıyla kabul edilen "sansür yasasına" ilişkin basın açıklamasında bulundu.

MUĞLA'DA KPSS HEYECANI

2022 Önlisans KPSS Sınavı Muğla'da da başladı. Heyecanlı bekleyiş sürüyor.

TOROS, “İLK DEFA DEPLASMANDA BU KADAR ŞANSSIZLIK YAŞIYORUZ”

Fethiyespor – Etimesgut Belediyespor maçı sonrası değerlendirme yapan Teknik Direktör Mesut Toros, “İyi ve adil futbol oynamaya çalışıyorlar. Bu kadar yıldır ilk defa deplasmanda bu kadar şanssızlık yaşıyoruz” dedi.

İPTAL OLAN KPSS, YENİDEN YAPILDI

KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Soruları (18 Eylül 2022) ÖSYM’nin 31 Temmuz 2022’de yaptığı 2022 KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Sınavı kopya olaylarının ardından iptal olmuştu. İptal olan sınavın ardından adaylar yeni yapılacak sınav için hazırlanmaya başladı. İptal olan KPSS için yeni tarih 18 Eylül yani bugün olarak belirlenmişti.

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN; “SEYDİKEMER BİRÇOK İLÇENİN ÖNÜNE GEÇTİ”

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Seydikemer'de mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya geldi. Muğla Milletvekili Gökcan burada yaptığı konuşmada; “Yakup Başkanım gece gündüz Seydikemer için çalışıyor, koşturuyor. Seydikemer yeni kurulan bir ilçe olmasına rağmen çok uzun yıllardan beri ilçe olan birçok ilçenin önüne geçmiş durumda. O yüzden çok şanslısınız” dedi.

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN; “SEYDİKEMER BİRÇOK İLÇENİN ÖNÜNE GEÇTİ”

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Seydikemer'de mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya geldi. Muğla Milletvekili Gökcan burada yaptığı konuşmada; “Yakup Başkanım gece gündüz Seydikemer için çalışıyor, koşturuyor. Seydikemer yeni kurulan bir ilçe olmasına rağmen çok uzun yıllardan beri ilçe olan birçok ilçenin önüne geçmiş durumda. O yüzden çok şanslısınız” dedi.

EGF’den 24 Temmuz açıklaması

“Özgür basın topluma katkı sağlar!” Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı olan Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Cem Kaytan, Sansürün kaldırılışının yıldönümü olan 24 Temmuz Basın Dayanışma günü nedeniyle yaptığı açıklamada, Basının Sansürle değil, özgürce yayın yapması halinde topluma katkı sağlayacağını söyledi.

BAŞKAN KARACA’DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; Türk basınından sansürün 24 Temmuz 1908 tarihinde kaldırılışının yıldönümünde, halkın doğru haber alma hak ve hürriyetini sağlamak için emek veren tüm medya mensuplarının bu özel gününü kutladı.

TÜRKİYE BASKETBOL LİGİNDE BİTİME 4 MAÇ KALDI

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezonun bitimine sadece 4 hafta kaldı. Basketbol Süper Ligi'ne direkt çıkma konusunda en şanslı takım olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi görülürken, Akhisar Belediyespor'un gelecek sezon TB2L'de oynaması haftalar öncesinden kesinleşti. Diğer yandan, takımlar arasında play off’a katılma ve küme düşecek ikinci takım olmama yönünde kıyasıya bir mücadele sürüyor.