Gülleri, 'Kazanmak isterdik, ama olmadı'

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur müsabakasındaki aldıkları 0-1'lik mağlubiyetin ardından maçla ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiyespor, bugün Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur müsabakasında evinde Tokat Belediye Plevne Spor ile karşılaştı. Mücadele, deplasman takımın galibiyetiyle sonuçlandı. Müsabakanın ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor Teknik Direktör Taner Gülleri, yaptığı açıklamada, ”Tam takım rotasyon yaptı. Çünkü 14 günde 4 maç yapmıştık, yoğun tempodan çıkmıştık. Bide hep geriden gelip kazanmıştık.

İnanılmaz derecede efor sarf etti, oynayan arkadaşlarımız bizde düşündük oynamayan oyuncularımıza bir şans verelim hem de son durumlarını görelim diye tamamen rotasyon kadro yaptık, gençlerle beraber alt yapıdan da 3 tane oyuncu almıştık.

Çok üzgünüm, Pazar günü maçta arkadaşları iyi görmemiştim, antrenmanda da iyi görmüyorum sizi demiştim. Antrenman nasıl geçiyorsa maçta da aynı oluyor. Biz bunu hep söylüyoruz. Geldiğimiz günden beri hep aynı şeyi söylüyoruz antrenmanda %100 olacağız, maçta da %100 olacağız diye söylüyoruz.

Antrenmandaki performans maça yansıdı. Kötü oynayabiliriz ama kimse kötü mücadele edemez. İlk yarı hakkında maalesef zaten konuşmaya gerek yok. İkinci yarı biraz toparlandık ama hamlelerimiz de vardı 4-5 tane pozisyonumuz vardı ama olmadı. Kazanmak isterdik, gidebildiğimiz yere kadar gitmek isterdik. Maalesef olmadı.

Bizim asıl hedefimiz lig de iyi bir konumda olmak. Fethiyespor’u layık olduğu yere getirmek. Kupa maçını unutup önümüzde bir daha maç var. Bu maça iyi hazırlanmamız lazım. İnşallah Uşak’tan da 3 puanla döneceğiz, dönmeyi düşünüyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN