Rakip Haberleri

Rakip Haberleri

Fethiye Arena Uluslararası Profesyonel Boks Gecesi Öncesi Face To Face Yapıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yarın saat 19.30’da Beşkaza Meydanı’nda Fethiye Arena Uluslararası Profesyonel Boks Gecesi yapılacak. Müsabakalar öncesi rakipler yüz yüze geldi.

Seydikemer’de Fark Daha Da Açılıyor

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli’nin rakip belediye başkan adayları ile arasındaki oy farkı günden güne açılıyor. Her gittiği mahallede partili partisiz herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Akdenizli, Eşen Mahallesi’nde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada; “2 aydır çok güzel teveccühle karşılaşıyoruz. İnşallah yarından sonra bunu da sandıklarda hep birlikte göreceğiz” dedi.

Özgür Özel Aday Belirleme Sürecinde Beni Aradı!

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, rakipleri tarafından yapılan algı oyunlarıyla ilgili bir vatandaşın sorusunu cevaplandırdı.Vatandaşın "Başkanım, seçime bir hafta kala çekileceğiniz dedikodusu yapıp milletin aklını karıştırıyorlar. Biz inanmıyoruz da, sizden de duymak istiyoruz" sorusuna Saatcı net cevap verdi. Seçimi kaybetme korkusu yaşayanların her seçim öncesinde böyle söylemler geliştirerek aciziyetlerini ortaya koyduğunu söyleyen Saatcı, "Allaha şükürler olsun şimdiye kadar çıktığımız hiçbir yoldan geri adım atmadık. 1 Nisan’dan sonra da Sizlere hizmetkârlık yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Muhammet Kökten: 'İktidarın gücü önemli'

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten  Eldirek halkı ile bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu gecede konuşan Kökten rakiperinin algı yapmaya çalıştığını söyledi.

Saatcı: Sizin Yaptığınız Parklar Bizim Fethibey Parkının Zekatı Olur

Yeni dönemde yapmayı açıkladığı projelerine yönelik rakiplerinin eleştirilerine cevap veren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "Bizim yaptığımız Şehit Fethibey Parkı'nın zekatı sizin yapığınız parklara eş değer. Biz hayal satmıyoruz, yapamayacağımız sözü vermeyiz." dedi.

Saatcı: “İdeallerimiz Uğrunda Kırgınlıklarımızı Bir Kenara Bırakacağız”

İyi Parti Fethiye ilçe teşkilatı ile kahvaltıda bir araya gelen Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, partililerden küskünlüğü ve kırgınlığı bir kenara bırakıp Fethiye’nin daha güzel yönetilmesi için canla başla koşturmalarını istedi.

Fethiyespor’un Rakibi Arnavutköy

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 17.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 11 Aralık Pazartesi günü 14.00’te evinde Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor ile kozlarını paylaşacak.

Yılmaz Vural’ın Zorlu Deplasmanlarından Biri Fethiye!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor’un rakiplerinden Menemen FK, teknik direktörlük görevine tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural’ın getirildiğini açıkladı.

Fethiyespor Maçında Skandala İmza Atmıştı, 1 Ay Maç Yönetemedi

TFF 2.Lig’de mücadele eden Fethiyespor, 23 Eylül’de Somaspor ile evinde karşılaşmıştı. Mücadele 1-1 devam ederken Fethiyespor’da Sezer Özmen rakip ceza sahası içinde yapılan müdahale sonucu yerde kalmıştı. Tüm maçı izleyen taraflı/tarafsız herkesin penaltı olarak yorumladığı pozisyona maçın orta hakemi Berkay Erdemir devam kararı vermişti. Maçın hakemine, TFF tarafından 1 ay maç verilmedi.

Denizin Kızları Avrupa Kupası’na Bir Adım Daha Yaklaştı

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde Hentbol sahalarında gururla taşıyan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Lig mücadelelerinin yanı sıra, Avrupa kupası için de rakipleri ile mücadele vermeye devam ediyor.

Avrupa Kupası’nda İlk Maç Rakibin Oldu

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde Hentbol sahalarında gururla taşıyan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Lig mücadelelerinin yanı sıra, Avrupa kupası için de rakipleri ile mücadele vermeye devam ediyor.

Seydikemer Boks Şampiyonası Düzenlendi

Seydikemer’de düzenlenen Muğla Boks Şampiyonası, Seydikemer Spor Salonu’nda rakiplerin yüz yüze gelmesiyle beraber başladı.

Karslı, “Rakip takımı kutluyoruz”

Trendyol 1.Lig’de Sakaryaspor, Bodrum FK’ya evinde 0-2 mağlup oldu. Sakaryaspor Yardımcı Direktörü Turgay Kaslı maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Denizin Kızları Kendi Evinde Sahaya Çıkıyor

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde Hentbol sahalarında gururla taşıyan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Lig mücadelelerinin yanı sıra, Avrupa kupası için de rakipleri ile mücadele vermek için sahaya çıkıyor.

Fethiyespor’un 2. Lig'deki grubu belli oldu! İşte rakipleri...

TFF 2. Lig’de beyaz ve kırmızı grubu oluşturacak takımlar belli oldu. İşte Fethiyespor’un grubu ve rakipleri...

Eldirek’in rakibi Boğaziçi Bargilyaspor

Dr. Alp Gayrimenkul 2. Amatör Küme Ligi B Grubu’nu üçüncü sırada bitiren Eldirekspor Play-Off yükselme mücadelesinde Boğaziçi Bargilyaspor ile karşılaşacak.

Olaylı maç ileri bir tarihe ertelendi

17 Mayıs Çarşamba günü Fethiye Sentetik Futbol Sahası’nda oynanan, normal süresi 1-1 ilerleyen maçta rakip takımın saha olayları çıkarmasından ötürü maç, ileri bir tarihe ertelendi.

Fethiye Kaymakamı Sayın Yusuf İzzet KARAMAN’ın “Ramazan Bayramı” Mesajı

Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet ve mağfiret dolu Ramazan ayını geride bırakıp, Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

SEZONUN SON İÇ SAHA MAÇINDA RAKİP KOCAELİ

Milas Belediyespor Voleybol Takımımız Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi A grubu 21. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Kocaeli BŞB Kağıt Spor ile karşılaşacak.

MUĞLA VALİLİĞİ’NİN ERDOĞAN ZİYARETİ PAYLAŞIMINA TEPKİ GÖSTERİLDİ

Muğla Valiliği tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla ziyareti ile ilgili yapılan sosyal medya paylaşımına Muğla milletvekilleri tepki gösterdi: “Muğla Valiliği kamu görevini bırakıp, AKP İl Başkanlığı’na dönüşmüştür.”

Muğlaspor ve Yatağanspor'un rakipleri belli oldu

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimiz Muğlaspor ve Yatağanspor'un mücadele edeceği 2022-2023 sezonu Bölgesel Amatör Lig grubu belli oldu. Temsilcilerimiz, BAL 9. Grup'ta yer aldı.

FETHİYESPOR 2. LİG KIRMIZI GRUP’TA

TFF 3. Lig 3. Grup’ ta play off karşılaşmaları sonucunda şampiyon olarak TFF 2. Lige yükselen Fethiyespor’un rakipleri belli oldu. Fethiyespor 2022-2023 sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek.

Birbirlerini dövüyorlardı, gazeteciyi fark edince ona saldırdılar

Marmaris’te dün gece sokak ortasında kavga eden İngiliz kadınlar ve bir Türk erkek görüntülendiklerini anlayınca kendi kavgalarını bırakıp, gazeteciye saldırdılar.

SADET KANSIZ “BU DÜZENE DUR DEMENİN ZAMANI GELDİ”

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız, iktidarın rakamlarla oynamayı bırakıp vatandaşın geçim derdine çare bulması gerektiğini ifade ederek vatandaşların iktidara ve devlet kurumlarına güveninin kalmadığını belirtti.

Ofspor maçı Antalya’da

Fethiyespor Teknik Direktörü Selehaddin Dinçel, Mardin deplasmanı sonrası basın açıklaması yaptı. Gündemi değerlendiren Dinçel, “. Gerek stadyum yetkilileri, gerek TFF, gerek oynayacağımız rakiplerin onayıyla gerçekleşecektir. Dün akşamüzeri itibariyle nihai karar verildi ve Ofspor maçını Antalya’da oynayacağız” dedi.

Puan farkı 3

Fethiyespor evinde İçel İdman Yurdu’na karşı beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Lacivert beyazlıların en büyük rakiplerinden biri olan Erokspor ise deplasmanda Derincespor’u mağlup ederek lider Fethiyespor ile arasındaki puan farkını 3’e düşürdü.

Demir, çiftçiyi aç bıraktınız utanın!

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin Partisinin 2021 yılının son ilçe danışma toplantısında sarf ettiği sözlere sert yanıt verdi. Başkan Demir, “CHP iki öküzden birini almış diyorsun bak birini bırakmış ama. Siz milletin ahırında öküz bile bırakmadınız. Yetmedi köylüyü çiftçiyi aç bırakıp borçlandırdınız. Utanın!..” dedi.

Fethiyespor’un en yakın rakipleri ne durumda?

Fethiyespor ligde 40 puanla lider olarak bulunuyor. Lacivert beyazlıların en yakın rakipleri Kırıkkalespor ve Erokspor 31 puanda ligde 2. ve 3. sırada yer alıyor.

Fethiyespor - Ceyhanspor Maçı sonrası takımlardan FRT TV'ye değerlendirmeler

3.Lig 3.grupta 22 puanla şampiyonluk yolunda ilerleyen Fethiyespor, Lacivert beyazlılara galibiyeti getiren Soner, Nurettin ve Ali Han golleri ile rakip takım Ceyhanspor’u yenerek taraftarlarını coşkuya boğdu. Maçın ardından takımlar FRT TV'de değerlendirmelerde bulundular.

Hem mama bırakıp hem de çöpleri topladılar

Seydikemer Belediyesi Veteriner Hizmetlerinde görevli Veteriner Hekimi ve belediye personeli ve gönüllü vatandaşlar, Seydikemer’in Karaköy Mahallesine giderek yanan ormanlık alanda yaşama tutunan hayvanlar için mama bırakıp, temizlik yaptı.