Mutluluk Haberleri

Mutluluk Haberleri

Başkan Karaca’dan Engelliler Haftası Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Akdenizli 23 Nisan Mesajı Yayınladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Otgöz’den Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz: “Kutsiyeti, bereketi ve rahmeti ile tüm Milletimizi kucaklayan bir Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hep birlikte, sağlıkla, mutlulukla nice bayramlara kavuşmak dileğiyle bayramımız kutlu olsun.”

Başkan Köksal’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak; Ramazan Bayramının sağlık, huzur, mutluluk ve barış içerisinde geçmesini diledi.

Yağmura rağmen tekerlekli sandalyeyi teslim etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Yakacık Mahallesi’ne ikamet eden doğuştan engelli 55 yaşındaki Ahmet Ali Acar' a tekerlekli sandalye temin etti.

Mutluluk Denince Akla Tiyatro Oyunu Muğla’da Çocuklarla Buluştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Eti Çocuk Tiyatrosu ile birlikte “Mutluluk Denince Akla” tiyatro oyununu yarıyıl tatiline giren çocuklar için sahneledi.

Başkan Akdenizli, 'Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz'

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, 2024 yılının tüm insanlığa ve ülkemize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni etti.

Milas Belediyesi'den 'Hoş Geldin Bebek' Projesi Devam Ediyor

Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda vatandaşların en özel günlerinde yanlarında olmak, onları bilgilendirmek ve mutluluklarını paylaşmak amacıyla Milas Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi ile son 4,5 yılda 2 bin 375 aileye ulaşıldı. Projenin ilk hayata geçtiği 2016 yılından bugüne ise 5 bin 598 bebeğe “Hoş Geldin” denildi.

Beşkazalı Doktor Emre Gültaç Doçent Oldu

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi doktorlarından ve Tıp Fakültesi hocalarından Emre Gültaç, Doçentlik sözlü sınavını başarıyla geçerek Doçent unvanı aldı.

Alim Karaca'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yayımladığı yazılı mesajda; “29 Ekim 1923 tarihinde ilan edilen cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümü olan bu günü büyük bir mutluluk ve onurla kutluyoruz. Fethiye’de yaşayan yurttaşlarımız ile şanlı tarihimizin altın halkalarından biri olan bu özel günümüzü bizimle paylaşan tüm dostlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“Anadolu Çalıştayı’na ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Marmaris'te düzenlenen Yerel Medya Çalıştayı başladı. Çalıştayda konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Anadolu Çalıştayı’na ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

Akdenizli, “Karaçulha Yörük şölenine hepiniz hoş geldiniz”

Seydikemer Belediyesi Başkanı Önder Akdenizli, Geleneksel Yayla Karaçulha Yörük Türkmen Şöleni’ne katıldı. Yörük vatandaşlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Akdenizli, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Cumaların Vazgeçilmezi: Lokma 

Fethiye’de Cuma Namazı vakitlerinde çeşitli camilerde lokma hayrı yapılmaya devam ediliyor. Hayırseverler, vatandaşın lokmaya gösterdiği ilgiden dolayı mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Başkan Akdenizli; “Mutlulukları Paylaşmaya Engel Yok”

Her zaman vatandaşların yanında olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yüzde 92 bedensel engelli Hilmi Kırlangıç’a akülü sandalye hediye etti.

MUTLULUKLARINI BÖYLE ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİLER

Fethiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği önderliğinde Fethiye'de yaşayan Aysel ve Yusuf çifti Fethiye’nin en güzel manzaralarında mutluluklarını ölümsüzleştirdiler. Sende Gel Down Cafe’de düzenlenecek olan düğün ile dünya evine girecekler. 

BAŞKAN OTGÖZ, ÇOCUKLARIN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ile birlikte AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından Seydikemerli öğrencilere gönderilen satranç takımını öğrencilere hediye etti.

MENTEŞE BELEDİYE TİYATROSU NİSAN AYINDA İKİ ÇOCUK OYUNU SAHNELEYECEK

Menteşe Belediye Tiyatrosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında iki çocuk oyununu sahneye koyuyor. 10 Nisan 2022 Pazar günü Özgür Engin’in yazdığı, yönetmenliğini Can Alıntaş’ın yaptığı ‘Komiser Pamuk’ ve 24 Nisan Pazar günü Can Alıntaş’ın yazıp yönettiği ‘Mutluluklar Ülkesi’ adlı çocuk oyunları etkinlikler kapsamında izleyicisi ile buluşuyor.

Mete, “Önemli adımlar attık”

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İl Başkanı Mete mesajında, "Sağlık, mutluluk ve huzur dolu; savaşın, yoklukların olmadığı bir yıl diliyorum" dedi.

Kaymakam Aksoy’un yeni yıl mesajı

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy yeni yıl nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında; zor geçen bir 2021 yılı sonunda ümitlerin tazelenmesine dikkat çekerek, “2022 yılının ülkemize, milletimize, çalışma arkadaşlarıma ve kıymetli Marmarisli hemşerilerime sağlık, huzur, mutluluk ve iyilikler getirmesini diliyorum” dedi.

Dünyada Insanlarin Yaridan Çoğu Mutlu

BAREM’in Gallup International Association (GIA) ile gerçekleştirdiği Global Mutluluk Araştırması’nın sonuçlarına göre dünya nüfusunun çoğunluğu pandemiye rağmen mutlu. 45 ülkede 42 bine yakın kişiyle yapılan araştırma, insanların yüzde 57’sinin çok mutlu veya mutlu olduğunu ortaya çıkarıyor. Türkiye’de ise bu oran yüzde 42.

Hayvanları Koruma Gününde farkındalık için mama dağıttılar

Fethiye Hayvanseverler Dayanışma ve Yardımlaşma Grubu ile Liberty Fabay Hotel 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününde farkındalık oluşturmak için sokak hayvanlarını beslediler. Haypet Yöneticisi Selda Korhan, “Can dostlarımızın hayatına dokunmak dünyada ki en büyük mutluluk” dedi.

Begüm ile Mert çiftinin kınası coşkulu geçti

Mert Köktener ile Begüm Şahinler çiftinin kına merasimi coşkulu geçti. 24 Eylül’de Aksazlar Yasmin Park’ta dünya evine girecek olan genç çiftin mutlulukları gözlerinden okundu.

Marmaris yüzücüleri ağırlayacak

800 sporcunun katılacağı 12. Uluslararası Arena Aquamasters Şampiyonası 28 Mayıs'ta Muğla'nın Marmaris ilçesinde başlayacak. Organizasyonun Marmaris’in tanıtımı için çok önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Spor ve turizm kenti Marmaris’te sporcularımızı ağırlamaktan mutluluk duyacağız” dedi.

Gökcan, 1 Mayıs helal kazanç üzerine kurulmuş en önemli gündür

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan: “En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs bu helal kazanç üzerine kurulmuş en önemli gündür. Ortaya koydukları emek ve alın teriyle ülkemizin gelişmesi, büyümesi ve kalkınmasında lokomotif işlevi gören işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan arayıp tebrik etti

Fethiyeli milli güreşçimiz 27 yaşındaki Süleyman Atlı, Polonya’nın başkenti Varşova’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası 57 kilo finalinde Rus sporcu Nachyn Mongush’u mağlup ederek Avrupa şampiyonu oldu. Şampiyon güreşçinin Fethiye’de yaşayan ailesi, büyük bir mutluluk ve gurur yaşadıklarını dile getirdiler

Ak Kadınlardan Koli Koli Mutluluk Hareketi’ne destek

AK Parti Menteşe İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülcan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, “Lösev İncileri” Projesi kapsamında kuru gıda yardım kampanyası ile “Koli Koli Mutluluk Hareketi’ne” destek verdi.

Kota müjdesini don nöbetindeyken verdi

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, havaların soğuk gitmesiyle don nöbetine başlayan üreticileri yalnız bırakmadı. Bölgede üretim yapılan tam 6 serayı gezip üreticilerle birlikte don nöbeti tutan başkan Öztürk, hem sorunları dinledi hem de çiftçilere müjde verdi. Gittiği her serada üreticiler tarafından ikramlarla karşılanan Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk," çiftçilerimizin zor zamanlarında onlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Sıkıntıların farkındayız. Rusya ile 50 bin tonluk yeni kota konusunda anlaşmaya varılmak üzere. Üreticimiz bizim baş tacımız" dedi. 

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 2021 yılının ilk nikâhını kıydı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 2021 yılının ilk nikâhını yeni belediye hizmet binası nikah salonunda kıydı. Başkan Otgöz, genç çifte mutluluklar diledi.

Başkan Demirel’den yeni yıl mesajı

Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Demirel, “2021 yılının ülkemize, ulusumuza ve tüm insanlığa sağlık, kardeşlik, huzur, bereket ve mutluluk getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum.” İfadelerini yer verdi.

Vali Tavlı’dan yeni yıl mesajı

Vali Orhan Tavlı, 2020 yılını geride bırakıp yeni yıla girerken, 2021 yılının ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum” dedi.