Muhtarlık Haberleri

Muhtarlık Haberleri

Gizli'den muhtarlık adayı açıklaması

Karaçulha Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Gizli çalışmalarına devam ediyor. Merhum babasından ve 2 dönemde abisinden edindiği bilgi ve birikimi ile doğup, büyüdüğü mahalleye hizmet etmek için aday olduğunu belirten Gizli; “mahalleme hizmet etmek istiyorum” dedi.

Fethiye’de 371 Sandıkta 129 Bin 565 Seçmen Oy Kullanacak

Fethiye’de seçmen listeleri muhtarlıklarda askıya çıkarıldı. Toplam 371 sandıkta 129 bin 565 seçmenin oy kullanacağı belirtildi.

Başkan Alim Karaca’dan Muhtarlar Günü Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Muhtarlar Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda, “Muhtarlık müessesesi demokrasinin en temel taşıdır” ifadesini kullandı.

Muhtarlıktan milletvekilliğine: 34 yıldır girdiği seçimlerden hep zaferle çıktı

Muğla'nın Seydikemer ilçesi Belediye Başkanı olan ve 14 Mayıs Pazar günü yapılan 28. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Muğla Milletvekili seçilen Yakup Otgöz, tam 34 yıldır katıldığı muhtarlık, Belediye Başkanlığı ve şimdi de Milletvekilliği seçimlerini kazanarak, girdiği seçimlerden hep zaferle ayrıldı.

Muhtarlıklar İkinci Tur Seçmen Kâğıtlarını Dağıtıyor

Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için geri sayım sürüyor.

Babataşı Muhtarlığı’nda seçmen kağıdı mesaisi 

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Seçmen kağıdı imza karşılığı alınacak

Seçmen kâğıtlarının muhtarlıklara geldiğini söyleyen Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü açıklamada bulundu.

ESKİ VE YENİ MUHTARLAR KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Geçmiş dönemlerde Fethiye ve Seydikemer ’de muhtarlık yapmış olan isimler, şu an görev yapmakta olan mahalle muhtarları kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Başkan Canözü, “Muhtarlarımız özveriyle çalışıyor”

Koronavirüs salgınıyla mücadelede ve yerel düzeyde faaliyetlerin yürütülmesinde muhtarlıklar önemli bir rol üstleniyor. Karagedik Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, “Muhtarlarım yemeyi, içmeyi bırakmış canla başla hizmet ediyor” dedi.

Başkan Aras sanayi bölgesinde incelemelerde bulundu

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Türkkuyusu Mahallesi Muhtarları Bahattin Aşkın, CHP İlçe Başkanı Halil Karahan, Belediye Muhtarlık İşleri ekipleri ve Zabıta ekipleri ile birlikte Bodrum Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulundu. Bölgede sanayi esnafının sorunlarını dinleyen Başkan Aras istek öneri ve talepleri tek tek not aldırdı.  

MBB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler’den Gazete Zeybek’e Ziyaret

FERDİ YAVUZ- Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Taner Yiğit, Gazete Zeybek’i ziyaret etti. 

Emek Mahallesi 25 Yıllık Muhtarını Kaybetti!

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Emek Mahallesi’nde 25 yıl muhtarlık yapan Kamil Özçelik vefat etti.

Marmaris Kaymakamlığı Muhtarlık Turnuvasında Kupalar Sahiplerini Buldu

Marmaris Kaymakamlığı Muhtarlık Futbol Turnuvasındda dereceye giren takımlar ödüllendirildi.