Milli Sporcu Haberleri

Milli Sporcu Haberleri

Ulusoy'dan Dünya Dalış Rekoru

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Ölüdeniz Uluslararası Su Oyunları etkinliğinde Milli Sporcu Devrim Cenk Ulusoy, masterlar kategorisinde sabit ağırlıkta paletsiz 75 metre dalarak, dünya rekoru kırdı.

Fethiyeli Milli Sporcu Dünya Üçüncüsü

Fethiye Karaçulha Şehit Mustafa Gökdal Ortaokulu’nda öğrenim gören 11 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi Milli Sporcu İsmail Mündüz U23 Muaythai Dünya Şampiyonası’nda dünya üçüncüsü oldu. 

Milli Sporcu Eda Erdem’in ismi Göcek’teki evinin sokağına verildi

Fethiye Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısında beş tanesi gündem dışı olmak üzere toplam onsekiz madde görüşüldü. A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı, Milli Gururumuz Eda Erdem Dündar’ın Göcek’te evinin bulunduğu sokağa, Fethiye Belediyesi Meclis üyelerinin oy birliği ile ‘Eda Erdem Dündar’ ismi verildi.

Bodrumlu Milliler Dünya İkincisi Oldular

Bodrum Dans Kulübü Milli Sporcuları, Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonasının ardından Dünya Finallerinden de şampiyon olarak döndüler.

Milli sporcular Kaymakam Karaman’ı ziyaret etti

Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, beraberinde milli sporcuları ile birlikte Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı ziyaret ettiler.

FETHİYELİ MİLLİ SPORCU ÖZDEMİR KUPA ALDI

Fethiyeli milli sporcu Serkan Özdemir Adventure kategorisinde Avrupa Rally şampiyonluk kupasını aldı.

MİLLİ SPORCU SERKAN ÖZDEMİR VE ÖZGÜR YÖRÜK KARACA’YA ZİYARETTE BULUNDU

Avrupa Şampiyonu Milli Sporcumuz Fethiyeli Serkan Özdemir, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

FETHİYELİ MİLLİ SPORCUDAN, HİRVATİSTAN’DAN TÜRKİYE’YE BİRİNCİLİK

Milli Sporcu Serkan Özdemir, Hırvatistan’da 13 etabın 12’sini lider tamamlayarak şampiyon oldu.

SERKAN ÖZDEMİR'DEN ÇİFTE KUPA

Sporcularımız Yunanistan, İtalya ve Bosna Hersek’te yapılan şampiyonalarda mücadele ederken, Avrupa Ralli Kupası’nın Yunanistan ayağında milli sporcumuz Serkan Özdemir birinci oldu.

VALİ ORHAN TAVLI ŞAMPİYON GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı Gençlik haftasında Şampiyonluk sahibi milli sporcularla bir araya geldi.

MİLLİ SPORCULARDAN ZİYARETLER

Fethiye Gençlik Ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve beraberin de milli sporcuları ile Fethiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli’yi ziyaret ettiler.

Nasuh Mahruki ve Murat Ağırel Likya Etkinlikleri’nde buluştu

Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği Likya Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında, Milli Sporcu, Profesyonel Dağcı, Yazar Nasuh Mahruki ve Gazeteci-Yazar Murat Ağırel ‘Yolsuzluklar Sarmalı’ başlıklı söyleşide buluştu. Söyleşi öncesi Fethiye Belediyesi Sanatçıları Osman Batur Keser ve Aysun Karasaçlı sahne alarak dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattılar.

Nursel Özdemir Kurumlarından Milli Karatecilere destek

Nursel Özdemir Kurumları, alanında başarılı uzmanlarla çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. 11-19 Temmuz arasında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına Ümit Genç U-21 Karate Milli sporcularına müsabaka öncesinde “Stres yönetimi, kaygı ve motivasyon” konusunda seminer verildi.

Milli Sporcudan Başkan Tokat’a ziyaret

12 Yaş Milli Takım Belirleme Turnuvası’na katılmaya hak kazanan Mert Ege Çığ, Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.

Milli sporcuya MYKONUT sponsor oldu

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü’nden genç Milli Kareteci Mustafa Aydemir’e Mykonut Emlak şirketi de sahip çıktı. 17 yaşındaki Milli Sporcu Aydemir’e, destek olan firmanın sahipleri Merve ve Yusuf Kara çifti, “Genç yaşta büyük başarılara imza atmış olan Mustafa Aydemir kardeşimizi kutluyoruz ve gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandılar.

Bodrumlu dansçılar Avrupa finalinde

Bodrum Dans Kulübü’nün yaşları 9 ile 16 arasındaki 37 milli sporcusu Modern Dans ve Bale’de Avrupa Finaline yükseldiler.

Taekwondocu Milli Sporculardan Muğla’ya Ödül Yağmuru

7'nci Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası'nda Türk sporcular 63'ü altın olmak üzere 239 madalya kazandı. Muğla'dan da 9 Milli sporcunun yarıştığı turnuvada, taekvondocular Muğla'ya ödül yağmuruyla döndü.