Katılım, Haberleri

Katılım, Haberleri

Fethiye’de Gençlik Haftası Törenle Başladı

Fethiye’de 15 - 21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası dolayısıyla çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Duatlon Fethiye’de derece yapan sporcular belli oldu

Türkiye Triatlon Federasyonu ve Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen "Duatlon Türkiye Şampiyonası" tamamlandı.

Müteahhitler derneğine yoğun katılım

Muğla’da inşaat sektörünün gelişmesine yönelik kısa süre önce kurulan Muğla 48 Müteahhitler Derneği’ne şimdiye kadar 90 müteahhit üye oldu. 

Fethiye’de Dünya Dans Günü etkinliği

29 Nisan Dünya Dans Günü’nde Fethiye Belediyesi tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Yunanistan, Kırgızistan başta olmak üzere çeşitli dünya dansları “Fethiye Dans Ediyor” adlı programda sergilendi.

Güreş ağası Kazım Çağan, Karaca’yı ziyaret etti

Fethiye Belediyesi tarafından geçtiğimiz sene yapılan yağlı güreş organizasyonda, güreş ağalığını kazanan Kazım Çağan, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Yumurta üretim çiftliğinin açılışı yoğun ilgi gördü

Yeşilüzümlü Halkevi ve Fethiye Belediyesi ile Likya Fethiye Kadın Girişimi, Üretim, İşletme Kalkınma Kooperatifi'nin işbirliğiyle Yeşilüzümlü'de yaptırılan yumurta üretim çiftliği törenle hizmete açıldı.

Önder Akdeniz'den seçim maratonu

Seydikemer’de Cumhur İttifakı Teşkilatı, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezinde yoğun katılım ile toplantılar düzenliyor.

Aday Adayı Kökten düzenlenen kermes etkinliğine katıldı

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Gazi Ortaokulu’nda düzenlenen kermes etkinliğine katıldı.

Aday adayı Kökten vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nda vatandaşlar ve partililerle bir araya geldi.

AKP Aday Adaylarından birlik ve beraberlik örneği

Seydikemer AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü; “Seydikemer’i AK Belediyecilikle tekrar buluşturmak için belediyemizle birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalışacağız. Türkiye Yüzyılın da Seydikemer ve Muğla’da tarih yazacağız” dedi.

Başkan Akdenizli, Seydikemer’e Yön Veren Esnaf Kadınlarla Buluştu

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede esnaflık yapan kadınlarla bir araya geldi. Kadınların taleplerini dinleyen Başkan Akdenizli, Seydikemer’i birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel bir ilçe haline getireceklerini söyledi.

Gülcan, “Cumartesi’ye kadar herkesi bekliyoruz”

Marine Tech Göcek Yat ve Tekne Ekipmanları sergisi kapılarını açtı. Fuara katılımın iyi olduğuna değinen Marmaris Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

İlçe Başkanları İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

Fethiye’de görev yapan ilçe başkanları, istişare toplantında bir araya gelerek; siyasi gündem üzerine değerlendirmelerde bulundular.

Türk bayrakları ile şehir turu attılar

Uno Club Fethiye tarafından organize edilen, Fethiye Belediyesi tarafından desteklenen Cumhuriyet Konvoyuna yoğun araç katılımı oldu. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıldönümü dolayısıyla gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Geleneksel aşure etkinline yoğun katılım

Muharrem Ayı Foça Mahallesi Geleneksel Aşure Günü etkinliğine yoğun katılım oldu.