Kapalı Pazaryeri Haberleri

Kapalı Pazaryeri Haberleri

Otomobil Yayaya Çarptı! 40 Yaşındaki Kadın Hayata Tutunamadı

Çamköy Mahallesi kapalı pazaryeri girişinde bir otomobil yayaya çarptı. Kaza sonrasında ağır yaralanan Ş.B. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aday Adayı Kökten, Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir arada

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Çamköy Kapalı Pazaryeri’ni ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Kökten, halkın ve esnafın talep ve arzularını dinledi.

Tarım Fuarında Başkan Otgöz'e doğum günü sürprizi

Fethiye’de bu yıl 10’uncusu düzenlenen Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı’nı ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e doğum günü sürprizi yapıldı.

ÇİFTÇİLER TARIM FUARI’NDA BULUŞTU

FRT TV’den de canlı olarak yayınlanan 11. Fethiye Tarım ve Seracılık Fuarı açılış töreni yapıldı. Çamköy Kapalı pazaryeri’nde kurulan fuar 26 Mart’a kadar devam edecek.

“Hiç bir esnafımız mağdur olmayacak”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Cumartesi Pazarı olarak bilinen Patlangıç Semt Pazarı’nda Pazar esnafı ile bir araya gelerek esnafın dilek ve şikayetlerini dinledi. GES projeli birçok ihtiyaca hizmet edecek olan kapalı pazaryeri ile ilgili esnafın kaygıları ve merak ettikleri konulara açıklık getiren Başkan Karaca, “Hiçbir esnafımız mağdur olmayacak” dedi.

GASTROANTEP kapılarını açtı

Kültürlerin Kardeşliği GASTROANTEP Yemek Şenliği kapsamında başta Gaziantep ili olmak üzere birçok ilin damak lezzetleri Fethiyelilerle buluşuyor. Çalıca Kapalı Pazaryerinde açılan yemek şenliği 29 Ekim tarihinde sona erecek. Şenlik kapsamında ücretsiz olarak Sıra Gecesi etkinliği düzenlenecek.

Başkan Karaca projeleri yakından takip ediyor

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediyesi’nin Büyükşehir belediyesi ve diğer kurumlarla işbirliği yaparak çalışma başlattığı projeleri yakından takip ediyor. Hemen her gün arazide çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Alim Karaca, kısıtlama süresince şantiyelerden ayrılmıyor. Başkan Karaca, “Projelerin tamamlanması için verdiğimiz süre içerisinde sonuç alacağız. Hemen her gün çalışmaları yerinde takip ediyorum. Sezona kadar tüm projelerde hedeflenen çalışmalar yerine getirilecek” dedi. 

“Çağdaş bir projeye imza atıyoruz”

Fethiye Belediyesi, Pazaryeri Mahallesi’nde bulunan Cumartesi Pazaryeri olarak bilinen, Güneş enerjisi santrali (GES) projeli kapalı pazaryerine temel atma töreni gerçekleştirdi.