Kahvaltı Etkinliği Haberleri

Kahvaltı Etkinliği Haberleri

"Çocuklarımızın mutluluğu her şeyden önemli"

Fethiye Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’nin, Fethiye Sevgi Evi Erkek Yetiştirme Yurdu’nda düzenlediği kahvaltı etkinliğine; Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Çiğdem Karaca ve Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı ile birlikte katıldı.

Başkan Karaca, Zabıta ekipleriyle kahvaltıda bir araya geldi

1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası vesilesiyle Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Zabıta ekipleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

FTSO, BASIN EMEKÇİLERİYLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Fethiye’de ve Seydikemer’deki basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kahvaltılı etkinlikle kutladı. FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı tüm basın emekçilerinin, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, başarılar diledi. 

MUHTARLAR KAHVALTIDA BULUŞTU

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla DSİ Fethiye Sosyal Tesislerinde kahvaltı etkinliği düzenlendi.

6 NOKTA FETHİYE ŞUBESİNDEN KAHVALTI ETKİNLİĞİ

6 Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi, 15 Ekim Beyaz Baston Körler Ve Güvenlik Günü dolayısıyla kahvaltı etkinliği düzenledi.

BÜYÜK MİTİNG ÖNCESİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Büyük eczacılar mitingi için Fethiye Barbunn Bistro’da kahvaltı etkinliği düzenledi.

Kadın çiftçilere kahvaltı

Seydikemer İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Seydikemerli kadın çiftçilere yönelik kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Moral Depoladılar

Fethiyespor yönetim kurulu, futbolcular ve aileleri kahvaltı etkinliğinde bir araya gelirken, ikinci yarı için moral depoladılar.

Fethiye Eğitim İş kahvaltıda bir araya geldi

Karacabey Kahvalti Salonunda düzenlenen dayanısma ve birliktelik kahvaltısınde Fethiye Eğitimiş Sendikası örgütlü olmanın önemine dikkat çekti. Kahvaltı etkinliğine Eğitimiş Genel merkez adına Senol Eyüpoğlu, Muğla Şube adına Uğurcan Küçükala, Köyceğiz Eğitimiş Temsilciliği katılarak destek ve güç verdiler.

Fethiye Gazeteciler Derneği kahvaltıda buluştu

Fethiye Gazeteciler Derneği üyeleri kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş, “Dernek üyelerimizle baş başa bir kahvaltı yapalım istedik” dedi.

Görme Engellilerden Birlik Mesajı

Farklı sivil toplum kuruluşlarına üye engelli bireyleri ve ailelerini “Biz bir aileyiz” sloganıyla bir araya getiren Turkuaz Engelliler Eğitim Sanat ve Spor Kulübü Derneği: Akyaka’da düzenlediği kahvaltı etkinliğinde dostlukları pekiştirdi.

Sanayi Çarşısı Marangozlarından Demirtaş’a destek sözü

Fethiye Sanayi Çarşısında marangozhane işletmecileri, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş’ı aralarında düzenledikleri kahvaltı etkinliğine davet ederek, seçimlerde destek sözü verdiler. Etkinlikte esnaflar esnafın Fethiye’de sahipsiz kaldığını belirten Demirtaş, “Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını kazandığımız taktirde, tüm esnafımızın sorunlarına çözüm arayacak, yıllardır biriken sorunları ivedi şekilde gidereceğiz” dedi.

Milas'ta Kadınlar Günü'nde Kahvaltı Etkinliği Düzenlendi

Muğla İl Gıda Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Kurum personelleri ve üretici kadınların buluşmasına kısa süreli misafir olan AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, “Tarımı başlatan kadındır. Kadın, ürettiğini, toprağı çok daha farklı sever ve özenle korur. Ona adeta gözü gibi bakar” dedi.