Huzur Ve Güven Haberleri

Huzur Ve Güven Haberleri

Muğla Valisi İdris Akbıyık Oyunu Kullandı

Muğla Valisi İdris Akbıyık ile eşi Sevim Akbıyık, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için Menteşe Kocamustafendi İlkokulu'nda oyunu kullandı.

"Huzur ve Güven" uygulamasında yakalanan 11 kişi tutuklandı

Fethiye’de gerçekleştirilen 'Huzur ve güven' uygulamasında gözaltına alınan 34 şüpheliden 11'i tutuklandı.

FTSO yönetimi, Polis Haftası’nı kutladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetimi, Türk Polis Teşkilatı’nın 178'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu'nu makamında ziyaret etti. FTSO Yönetim Kurulu Başkan Osman Çıralı, “Emniyet Müdürümüz nezdinde, ülkemizde huzur ve güven ortamını tesis eden, hak ve özgürlüklerimizi koruyan polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyor, vatanı ve milleti için şehadete yürüyen şehit polislerimizi ise rahmet ve saygıyla anıyorum.” dedi.

FETHİYE KAYMAKAMI ALPER BALCI FTSO’YU ZİYARET ETTİ

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. FTSO heyetinin, Kaymakam Balcı’ya çalışmalar ve projelerde gelinen son durum hakkında bilgi verdiği ziyarette, 31 Mayıs tarihine çekilen inşaat yasakları ile ilçedeki ticari, turistik faaliyetlerin huzur ve güven ortamında yürütülmesine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

FTSO YÖNETİMİ, POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) yönetimi, Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Fethiye Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’ı makamında ziyaret etti. FTSO Yönetim Kurulu Başkan Osman Çıralı, “Emniyet Müdürümüz İsmail Ayhan nezdinde, ülkemizin asayiş, huzur ve güven ortamını tesis ederek hak ve özgürlüklerimizi koruyan polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.” dedi.

Jandarma’dan huzur ve güven uygulaması

2021–2022 Eğitim Öğretim yılının ikinci döneminin 07 Şubat 2022 tarihinde başlaması ile birlikte çocukların güvenli bir ortamda eğitim öğretim hayatına devam etmelerini sağlamak maksadıyla Muğla İl J.K.lığı tarafından ülke geneli ile eş zamanlı olarak Huzur ve Güven Uygulaması icra edildi.

“Menteşe Belediye Ekipleri Yılbaşı Gecesine Hazır”

Menteşe Belediyesi ekipleri vatandaşların huzur ve güven içerisinde bir yılbaşı gecesi geçirmesi için 31 Aralık gecesi de görevleri başında olacaklar.

Vali Tavlı'nın Ramazan Bayramı mesajı

Vali Orhan Tavlı, 'Hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışmanın doruk noktasına ulaştığı, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği rahmet ve bereket ayı Ramazan'ı uğurlamanın hüznü ve bu mübarek ayın sonunda bayrama huzur ve güven ortamı içerisinde ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz' dedi.

Başkan Çıralı, Emniyet Müdürü Ayhan’ı ziyaret etti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Fethiye Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Çıralı, “Emniyet Müdürümüz İsmail Ayhan nezdinde, Türkiye’de asayiş, huzur ve güven ortamı ile birlikte hak ve özgürlüklerimizin koruyucusu polis teşkilatımızın 176’ncı kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.” dedi.

Jandarmadan Okul Çevresinde Denetim

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sorumluluk alanında bulunan okulların çevresinde ve servis araçlarında ‘Huzur ve güven’ uygulaması gerçekleştirdi.

Vali Civelek Tedbirleri Yerinde İnceledi

Muğla Valisi Esengül Civelek, vatandaşların yılbaşını huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri ve trafik kural ihlallerinin en aza indirilmesini sağlamak amacıyla polis ve jandarma yol kontrol noktalarını ziyaret ederek, alınan trafik tedbirlerini yerinde denetledi.