FTSO yönetimi, Polis Haftası'nı kutladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetimi, Türk Polis Teşkilatı'nın 178'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu'nu makamında ziyaret etti. FTSO Yönetim Kurulu Başkan Osman Çıralı, 'Emniyet Müdürümüz nezdinde, ülkemizde huzur ve güven ortamını tesis eden, hak ve özgürlüklerimizi koruyan polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyor, vatanı ve milleti için şehadete yürüyen şehit polislerimizi ise rahmet ve saygıyla anıyorum.' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Dim, Yönetim Kurulu üyeleri Veli Önver ve Halil İbrahim Öztürk, 11 Nisan 2023 tarihinde Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu makamında ziyaret etti. Polis teşkilatının 178’inci kuruluş yıldönümünü kutlayan FTSO yönetimi, Emniyet Müdürü Dadaşoğlu ile yaklaşan turizm sezonu öncesi sıklaşan güvenlik tedbirleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette turizm başta olmak üzere ticari ve ekonomik faaliyetlerin güven ortamında yürütülmesine ilişkin atılabilecek adımlar değerlendirildi. 

Tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı kutlayan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye ve Seydikemer de huzur ve güven ortamının tesis edilmesinde polis teşkilatına duyulan güvenin ön plana çıktığını söyledi. Polis teşkilatının özverili çalışmalarını büyük takdirle karşıladıklarını vurgulayan Başkan Çıralı, “Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, vatanı ve milleti için şehadete yürüyen şehit polislerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Fethiye ve Seydikemer’deki polislerimiz başta olmak üzere tüm polislerimize görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN