Güçlendi Haberleri

Güçlendi Haberleri

Bahar nezlesi olanlar soluğu aktarlarda aldı

Havaların ısınmasıyla birlikte bahar nezlesinden korunmak isteyen vatandaşlar, aktarların yolunu tuttu. En çok tercih edilen ürünlerin başında ise bağışıklık sistemini güçlendiren hatmi ve kış çayları yer aldı.

Aktar Topçu'dan kış çayı önerisi

Hava sıcaklıklarında ciddi düşüşler yaşanmaya başlarken aktar Ahmet Ali Topçu, bağışıklık sistemini güçlendirmek için bazı bitkisel çaylar önerdi.

Başkan Akdenizli: “Halkımızın İyi Gününde Olduğu Gibi Zor Günlerinde de Yanlarında Olacağız”

Seydikemer Belediyesi vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek için araç filosunu güçlendiriyor. Vatandaşların en zor gününde de yanında olan Seydikemer Belediyesi, araç filosuna 1 yeni cenaze aracı daha kazandırdı.

Rodos’a Geçmiş Olsun ve İlişkileri Güçlendirme Ziyareti

MUTSO Heyeti ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, hem yaşanan orman yangınlar nedeniyle ‘geçmiş olsun’ demek, hem de ikili ticari ilişkileri güçlendirmek adına Rodos’a gitti.

Çalış’a böyle köprü yakışır!

Fethiye Belediyesi, Çalış Sahil Bandı’nda tamamladığı projenin ardından, Çalış Köprüsü’nü de yeniledi. Yıllardır turizm bölgesine yakışmayan görüntüsüyle dikkat çeken Çalış köprüsüne; hem estetik bir çalışma yapılırken, aynı zamanda güçlendirme projesi de hayata geçirildi.

Seydikemerspor Kadrosunu Güçlendiriyor

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Seydikemerspor Transferde Hız Kesmiyor

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Çalışmaların Yüzde 85’i tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde altyapıyı güçlendirmek ve altyapı hizmetlerinden yararlanma oranını arttırmak için çalışmalarına devam ediyor. Son olarak atık su sorunun ortadan kaldırmak ve atık suyun dönüşümünü sağlamak amacıyla Menteşe Düğerek Mahallesi’nde kanalizasyon projesi başlattı.

Başkan Akdenizli: “Şehrimizin Çocuğu Batuhan’a Güvenimiz Tam”

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Başkan Akdenizli: “Seydikemer’in Sağlık Alt Yapısı Güçlendirildi”

Seydikemer Devlet Hastanesi; Sağlık Bakanlığı tarafından, B Gurubuna yükseltildi. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, hastanenin yapılmasında ve kategori yükselmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek; “Bu sayede Seydikemer’in sağlık alt yapısı güçlendirildi” dedi.

Tadilattaki Okulun Durumu Ne Olacak?

Muğla'nın Fethiye ilçesinde muhtemel bir depreme karşı Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların ne zaman tamamlanacağı merak konusu oldu.

Kaymakam Karaman’dan Tadilattaki Okula Ziyaret

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin devam eden deprem güçlendirmesi ve onarım çalışmalarını yerinde incelemek üzere ziyarette bulundu.

Fethiye’de Okullar Depreme Karşı Güçlendiriliyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde muhtemel bir depreme karşı Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde güçlendirme çalışmaları devam ediyor.

Bodrumspor’dan Defansa Takviye

Spor Toto 1'nci Ligin iddialı ekiplerinden Bodrumspor, defansını Ondřej Čelůstka ile güçlendirdi. Çek futbolcu ile bir yıllık anlaşmaya varıldı.

Balık fiyatları cep yakıyor

Uzmanlar özellikle mevsiminde tüketilen balığın, içerdiği yağ asitleri sayesinde bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi için son derece gerekli olan ve aynı zamanda protein kaynağı bir besin olduğunu ifade ediyor.

 İftar sofralarının vazgeçilmez tatlısı faydalarıyla da dikkat çekiyor

11 ayın sultanı Ramazan’da iftar sofralarının vazgeçilmezi ve Osmanlı saray mutfağında da yeri olan güllaç lezzeti ile damakları şenlendiriyor. Ramazan ayında en çok tercih edilen güllacın aynı zamanda kalp ve damar hastalıklarından, bağışıklığın güçlendirilmesine kadar birçok faydası da bulunuyor.

LACİVERT BEYAZLILARA FORVET TAKVİYESİ

Fethiyespor, takımı güçlendirmek için transferlere devam ediyor.

ALİ GAFFAR OKKAN CADDESİ’NDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Fethiye Belediyesi ve ADM Elektrik Dağıtım AŞ. işbirliğinde Ali Gaffar Okkan Caddesi’nde elektrik hatlarının yer altına alınması, enerji güçlendirme çalışması yapılmasının ardından; Fethiye Belediyesi, üstyapı çalışmalarına başladı.

AKTAR TOPÇU,”KIŞ ÇAYLARINA YOĞUN BİR TALEP VAR”

Yaz ayının bitmesine az bir zaman kaldı. Hava sıcaklıklarında ise ciddi derecede düşüşler yaşanmaya başlarken aktar Ahmet Ali Topçu, bağışıklık sistemini güçlendirmek için bazı bitkisel çayları FRT TV için önerdi.

SEYDİKEMER BELEDİYESİNE ÇÖP TOPLAMA  ARACI KAZANDIRILDI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Seydikemer Belediyesi’ne 2022 model çöp toplama aracı hibe edildi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, daha etkin ve aktif bir hizmet için belediyenin araç filosunu güçlendirmeye devam edeceklerini kaydetti. 

ŞEFİKA PEKİNDE DEPREM GÜÇLENDİRME ÇALIŞMASI

Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde deprem güçlendirme çalışmaları başladı. Bu kapsamda dersler Gazi İlkokulu’nda devam edecek.

ERMAŞ MUĞLASPOR'A ŞAMPİYON SOL BEK

Bölgesel Amatör Lig'de  şampiyonluk hedefleyen Ermaş Muğlaspor, kadrosunu deneyimli bir isimle güçlendirdi. Yeşil-beyazlılar, son olarak Arguvan Belediyespor'da forma giyen 35 yaşındaki tecrübeli sol bek Mehmet Ballı'yı transfer etti. 

SEYDİKEMER BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Seydikemer’de 65 mahalleye eşit ve kaliteli hizmet götürmek için gece gündüz çalışan Seydikemer Belediyesi, saha çalışmalarını daha etkin ve hızlı gerçekleştirmek amacıyla araç filosunu güçlendirdi.

KAAN AŞNAZ MUĞLASPOR'A İMZA ATTI

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk parolasıyla transfer çalışması yürüten Muğlaspor, birbirinden önemli isimlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

FETHİYESPOR TRANSFERDE HIZ KESMİYOR

TFF 3.Lig 3. Grupta play offlarda şampiyon olarak TFF 2.Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaştıktan sonra kadrosunu güçlendirmek adına yeni transferler yapmaya başladı. Lacivert beyazlar Murat Demir ve Oğuz Özden ile anlaşmaya vardı.

FETHİYESPOR ESKİ FUTBOLCUSUNU TRANSFER ETTİ

TFF 3.Lig 3. Grupta play offlarda şampiyon olarak TFF 2.Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaştıktan sonra kadrosunu güçlendirmek adına yeni transferler yapmaya başladı. Lacivert beyazlar son olarak Fethiyespor altyapısında da forma giyen Rıdvan Türker ile anlaşma sağladı.

FETHİYESPOR'DAN ORTA SAHAYA TAKVİYE

TFF 3.Lig 3. Grupta play offlarda şampiyon olarak TFF 2.Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlattıktan sonra kadrosunu güçlendirmek adına yeni transferler yapmaya başladı. Lacivert beyazlar son olarak İnegolspor da forma giyen Aykut Ulaç ile anlaşma sağladı.

FETHİYESPOR DEFANSINI GÜÇLENDİRDİ

TFF 3. Lig 3. Grup’ta sezonu 2. Olarak tamamlayarak playoff oynamaya hak kazanan ve playoff maçları sonucunda şampiyon olarak TFF 2. Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşma sağladıktan sonra takımı güçlendirmek adına transfer çalışmalarına başladı. Lacivert beyazlılar son olarak Nazilli Belediyespor forması giyen sol bek Selçuk Hakalmaz’ı transfer etti.

SELİM KAYACI FETHİYESPOR’DA

TFF 3. Lig 3. Grup’ta sezonu 2. Olarak tamamlayarak playoff oynamaya hak kazanan ve playoff maçları sonucunda şampiyon olarak TFF 2. Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşma sağladıktan sonra takımı güçlendirmek adına transfer çalışmalarına başladı. Lacivert beyazlılar son olarak Sarıyer forması giyen Selim Kayacı ile anlaştı. Selim 2 yıl Fethiyespor forması ile ter dökecek.

ERKILINÇ: ‘’KAMUOYUNUN BİLGİLENDİRİLMESİ SÜRECİNE ÇOK BÜYÜK KATKI SAĞLAMAKTAYIZ’’

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılınç, kurumun sağladığı desteklerle güçlü bir demokrasinin en öncelikli ihtiyaçlarından biri olan kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi sürecine çok büyük bir katkı sağlandığını söyledi.