Gerçekleştirdi Haberleri

Gerçekleştirdi Haberleri

Fethiye Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

31 Mart yerel seçimleri sonrası Fethiye Belediyesi ilk olağan Meclis toplantısını arefe günü gerçekleştirdi. Yeni dönemin ilk Meclis oturumunda çeşitli komisyonların asil ve yedek üyeleri seçildi.

Yiğit, problemler ve çözüm önerileri üzerine sohbetler gerçekleştirdi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, yerel seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını sürdürüyor.

Saatcı, ‘Oynanan oyun büyük, sizin oyunuz bütün oyunlardan büyük’

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Taşyaka Mahallesi'nde halk buluşması gerçekleştirdi.

Fethiyespor, 91. Yıldönümünü Beşkaza Meydanı'nda Törenle Gerçekleştirdi

23 Mart 1933’te kurulan Fethiyespor, 91. Yıldönümünü Beşkaza Meydanı’nda sade bir çelenk sunma töreni ile gerçekleştirdi.

Karagedik'te Saatcı’ya Yoğun İlgi

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Karagedik Mahallesi'nde halk buluşması gerçekleştirdi.

Saatcı Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Çalıca’dan Muğla Makasına kadar olan bölgede esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Akdenizli; “Şehit Aileleri ve Gazilerimiz Başımızın Tacıdır”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin açılışını büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Akdenizli; “Şehitlerimizin geride bıraktığı yakınları milletimize emanettir. Bu nedenle ilçemizde bulunan 19 şehit yakını, 42 Gazimiz bizim başımızın tacıdır” dedi.

Behçet Saatcı’dan Çamköy Mahallesi'nde Halk Buluşması

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, yerel seçimler öncesinde çalışmalarını Çamköy Mahallesi'nde gerçekleştirdiği halk buluşması ile sürdürdü.

Esnaftan Behçet Saatcı’ya Büyük İlgi

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Şehit Aileleri Ve Gaziler İstedi, Başkan Akdenizli Gerçekleştirdi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli öncülüğünde, Türkiye Yüzyılında Seydikemer’e Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği kazandırıldı. Derneğin açılışında konuşan Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Temsilcisi Güneydoğu Gazisi Abdullah Kaba; “Belediye Başkanımız Sayın Önder Akdenizli’ye bir dernek binası ihtiyacımız olduğunu bildirdiğimiz zaman “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır” diyerek derneğimizin inşasını derhal başlatmış, kısa bir zamanda bu derneğimizin yapılmasını sağlamıştır” ifadelerini kullandı.

Fethiyeli Öğrencilerden Şehide Vefa Anması

Kayadibi Şehit Er Feruz Zorlu Ortaokulu, Beşkaza’nın Yiğitleri kapsamında gerçekleştirdikleri etkinlik kapsamında okullarının adını taşıyan Kayadibi Şehit Er Feruz Zorlu’nun önce ailesini daha sonrasında da mezarını ziyaret etti.

Büyükşehir'den Fethiye’ye Foça Çay Bahçesi

Muğla Büyükşehir Belediyesinin Fethiye’de hayata geçirdiği Foça Çay Bahçesi açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katılımı ile gerçekleştirdi. 

Belediye Başkan Adayı Saatcı, Mahalle Ziyaretlerinde Coşkuyla Karşılandı

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, haftasonunda gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

SOLOTÜRK Prova Uçuşu Yaptı

Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi SOLOTÜRK, Türk havacılık tarihinin ilk pilotlarından Şehit Yüzbaşı Tayyareci Fethi Bey'in ölümünün 110. yıl dönümü etkinliği kapsamında Fethiye’de 27 Şubat Salı yapacağı gösteri öncesi prova uçuşu gerçekleştirdi.

Kökten maratona kaldığı yerden devam ediyor

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Muhammet Kökten'nin gerçekleştirdiği ziyaretlere Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye İle Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Cengiz Çay ve Ak Parti ve MHP ilçe yöneticileri eşlik etti.

Esenköy’den Karaca’ya Destek Ziyareti

Fethiye Belediyesi’nin Esenköy’de yapmış olduğu çalışmalardan dolayı, bölgede yaşayan halk Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya hem teşekkür, hem de destek ziyareti gerçekleştirdi.

Saatcı’nın İlk Ziyareti FTSO’ya Oldu

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleştirdi.

"Sorunları Kökten Çözmek İçin Geliyoruz"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde "Fethiye'nin var olan sorunlarını kökten çözmek için geliyoruz"dedi. Kökten'nin gerçekleştirdiği ziyaretlere Ak Parti Fethiye İle Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Ak Parti Fethiye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Çetin ve çok sayıda partili katıldı.

Başkan Adayı Kökten’den Ziyaretler

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

'Bayraksız Mahalle Kalmasın' projesi devam ediyor

Milas Belediyesi'nin Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirdiği "Bayraksız Mahalle Kalmasın" projesi kapsamında 132 mahallede başlattığı çalışmalar devam ediyor.

Mısırlı Hafız Ahmet Ezzat’tan Kur’an-ı Kerim Tilaveti

Anadolu Gençlik Derneği Muğla Şubesi Mekke'nin Fethi'nin 1393. Yılında Mekke'nin Fethi ve Kudüs Gecesi programını gerçekleştirdi

140 bin ton asfalt serimi

Bodrum Belediyesi, kentteki altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde yol çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalar kapsamında 2023 Ocak ayından bu yana kent genelinde 140 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Büyükşehir 233 Atatürk Büstü yapımını gerçekleştirdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde bugüne kadar 138 okula ve 95 mahalleye 233 Atatürk büstü yaptı.

2024 Yılı Tahmini Bütçesi Oylandı

MUTSO Meclisi 2023 yılı son meclis toplantısını gerçekleştirdi. Odanın 2024 yılı tahmini  bütçesi oylandı. 

MUTSO'dan kültür turizmi için ön gezi

MUTSO ev sahipliğinde Muğla’ya gelen TÜRSAB ve COOP TRR yetkilileri, kültür turizmi için rota belirlemek amacıyla ön gezi gerçekleştirdi.

Büyükşehir Meclisi Muğla İçin Çalışıyor

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi 2023 yılının son meclis toplantısını 14 Aralık Perşembe günü Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirdi. Aralık ayı meclisinde 35 madde görüşüldü ve 26 adet karar oy birliği ile alındı.

Toplantı BODTO ev sahipliğinde gerçekleşti

TOBB GGK İl İcra Komitesi aylık olağan toplantılarını BODTO ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Başkan Akdenizli; “Acı Olayı Unutturmak İstedik”

Seydikemer’in Bayır Mahallesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında, şans eseri yara almadan kurtulan ancak kazada okul çantasının kirlenmesine üzülen minik Arzunur’un yeni okul çanta hayalini Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli gerçekleştirdi.

Pabuşçu Resmi Başvurusunu Tamamladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Veli Pabuşçu, resmi başvurusunu gerçekleştirdi. 

İki oda arasında Kardeş Oda Protokolü imzalandı

Dörtyol TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve beraberindeki heyet MUTSO’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette iki oda arasında Kardeş Oda Protokolü imzalandı.