Gençlerbirliği Haberleri

Gençlerbirliği Haberleri

Bodrumspor, Ankara’ya hareket etti

Trendyol 1. Lig 3. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Bodrumspor, Ankara’ya hareket etti.

Bodrum FK, Gençlerbirliği’ne Konuk Olacak

Trendyol 1.Lig 2.Hafta mücadelesinde Erzurumspor ile 0-0 berabere kalan Bodrum FK, önümüzdeki hafta deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

Bodrumspor, Gençlerbirliği'ne konuk oluyor

Bodrumspor, Gençlerbirliği'ne konuk oluyor.

MURAT YILMAZ FETHİYESPOR’DA

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Gençlerbirliği kalecisi Ubeyd Adıyaman’ın ardından, Kırklarelispor santraforu Murat Yılmaz’ı da renklerine kattı.

Fethiyespor kaybedilen 2 puana yanıyor

3 lig 2. Grupta Darıca Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan, bu sezon evinde ilk kez kazanamayan Fethiyespor, kaybedilen 2 puana yanıyor. Nazilli Belediyespor’un deplasmanda kazanması ile liderlikten de olan Fethiyespor, bu hafta deplasmanda kazanıp zirve mücadelesine devam etmek istiyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, rakibin futbolu çirkinleştirmesi için her şeyi yaptığını belirtip, “Golü de bulduk. Rakibi açmakta zorlandık” ifadelerini kullandı. 

Fethiyespor ilk kez evinde puan kaybetti 1-1

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 19. haftada kendi sahasında Darıca Gençlerbirliği ile karşılaştı. Bu sezon ilk kez evinde puan kaybeden lacivert beyazlılar liderlikten oldu. İlk yarıda Fethiyespor, Cemal’in golü ile öne geçti. Konuk takım ikinci yarının başında Fahrettin’in golüyle eşitliği sağladı. 

Lider Darıca engelini aşmak istiyor

3. Lig 2. Grup’ta Perşembe günü Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak Fethiyespor-Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasını İstanbul bölgesinden Can Cengiz yönetecek.

Teknik Direktör Toros, “Rövanşı alacağız” 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden lider Fethiyespor, Perşembe günü saat 13.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda ağırlayacağı Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde sürdürdü. Fethiyespor, Kozanspor’dan eski oyuncusu Hüseyin Rüzgar ve Karşıyaka’dan genç oyuncu Görkem Kınay’ı renklerine kattı. Takımdan ayrılan Bülent Kalecikli ise Muğlaspor ile sözleşme imzaladı. Yeni transferlerin de adaptasyon sürecinin devam ettiği Fethiyespor’da, Teknik Direktör Mesut Toros, “Darıca Gençlerbirliği’ni yenerek hem liderliğimizi sürdürmek, hem de rövanşı almak istiyoruz” dedi.