MURAT YILMAZ FETHİYESPOR'DA

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Gençlerbirliği kalecisi Ubeyd Adıyaman'ın ardından, Kırklarelispor santraforu Murat Yılmaz'ı da renklerine kattı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

2. Lig Kırmızı Grup’ta son 4 maçtır galibiyet yüzü görmeyen ve bu sezon deplasmanda 3 puanla tanışamayan Fethiyespor, bazı futbolcularıyla yollarını ayırdıktan sonra bu mevkilere yeni oyuncu arayışını sürdürüyor. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ve Genel Kaptan Nacit Çatal, Teknik Direktör Erhan Altın’ın raporu doğrultusunda, Gençlerbirliği kalecisi Ubeyd Adıyaman’ın ardından Kırklarelispor hücum oyuncusu Murat Yılmaz ile görüşerek sözleşme imzaladı. 
HUCÜMA MURAT YILMAZ TAKVİYESİ 
Fethiyespor’un hücum bölgesine güç katacak olan Murat Yılmaz, bu sezon takımında 18 maçta yer alırken, 2 gol kaydetti. Kariyerinde Kırklarelispor, Sakaryaspor, Ankaraspor, Eyüpspor, Tuzlaspor, AmedSK, Ankaragücü, Altınordu ve Adanaspor’da forma giyen 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu Fethiyespor’u layık olduğu üst sıralara çıkarmak için geldiğini ifade ederek 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN