Fener Alayı Haberleri

Fener Alayı Haberleri

Başkan Gürün, "Cumhuriyeti İkinci Yüzyıla Siz Gençler Taşıyacaksınız"

Cumhuriyetin Kuruluşunun 100. Yılı dolayısıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen fener alayı ve grup Gripin konserine binlerce Muğla vatandaş katıldı.

Seydikemer'de Görsel Şölen Yaşandı

Seydikemer’de, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında, fener alayı gerçekleştirildi.7’den 70’e yüzlerce vatandaşın katıldığı etkinlikte Yüzüncü Yıl Logosu ve Türkiye Yüzyılı Logosu, Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet Binasını süsledi.

Zafer Bayramı Menteşe’de Coşkuyla Kutlanacak

Menteşe Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yılı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanında fener alayı ve Aslı Göngör konseri düzenlenecek. 

MENTEŞE'DE 19 MAYIS COŞKUSU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Menteşe’de coşkuyla kutlandı. Binlerce Menteşeli 3 kilometre boyunca ellerinde Türk Bayrakları ve meşaleler ile birlikte yürüdü. Fener Alayına katılanlar Menteşe Belediyesi tarafından çalınan marşlar eşliğinde yürürken, vatandaşlar da evlerindeki balkon ve pencerelerden destek verdi. Başkan Gümüş, renkli görüntülerin oluştuğu Fener Alayına eşi ve kızıyla birlikte katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Menteşe’de Coşkuyla Kutlanıyor

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 98. Yıl dönümü Menteşe’de coşkuyla kutlanıyor. Menteşe Belediyesi tarafından hazırlanan kutlamalar kapsamında, akşam saatlerinde ellerinde bayraklar ve meşalelerle Fener Alayına katılan binlerce Menteşeli hep bir ağızdan “İzmir Marşını” okudu. Fener Alayının ardından sahne alan “Yeni Türkü” Cumhuriyet meydanında verdiği açık hava konseri ile Menteşelilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Göcek, 29 Ekim'e Hazır

Göcek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında bir birinde farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak. Çelenk sunma töreni ile başlayan etkinlik Fener alayıyla devam edip konserle son bulacak.