Esnaf Ziyareti Haberleri

Esnaf Ziyareti Haberleri

Saatcı: Gençler Bizim Geleceğimizdir

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde gençlerin kendi geleceklerine karar vereceğini belirtirken, “Gençler bizim geleceğimizdir” dedi.

Saatcı, “Herkes Kendine Yakışanı Yapar”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı beraberindeki heyetle birlikte Muğla makası ile köprübaşı arasındaki esnafları ziyaret etti. Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde yaşanan olayla ilgili konuşan Saatcı, “Herkes kendine yakışanı yapar” dedi.

Aday Saatcı’dan Esnaf Ziyareti

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Günlükbaşı Mahallesi’nden Taşyaka Mahallesi’ne kadar uzanan güzergahta esnaf ziyareti yaptı. Meclis üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleştirilen ziyarette, esnafın Saatcı’ya ilgisi büyük oldu. Özellikle dışarıdan gelip Fethiye’ye yerleşen esnaf, Fethiye’nin mimarı olan Saatcı ismini çok merak ettiklerini söylüyor.

Saatcı Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Çalıca’dan Muğla Makasına kadar olan bölgede esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Alim Karaca Kargı’da Coştu, Coşturdu

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Kargı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Karaca, Atatürk Caddesi esnaf ziyaretinin ardından Çalıca’da vatandaşlarla iftar yemeğine katıldı. Karaca, iftar yemeğinin ardından Kargı’da halkla buluştu.

Kökten'den bir dizi esnaf ziyareti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, mahalle ziyaretleri ile sorunları yerinde tespit ediyor. 

Başkan Aras, iş yerlerini ziyaret etti

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, şiddetli fırtınadan etkilenen esnafı ziyaret etti.

Sanayi Camii görevlileri esnaf ziyareti gerçekleştirdi

Mevlid-i Nebi Haftası programları çerçevesinde Sanayi Camii görevlileri esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Kur’an kursu öğrencilerinden esnaf ziyareti

Fethiye Müftülüğü Kur'an Kursu Öğreticileri, esnaf ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşların kandillerini tebrik ettiler.

Vekil Otgöz, ‘Muhalefet On Altılı Masa Kursa Yine Nal Toplar’

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmaları kapsamında, Ortaca’da sivil toplum kuruluşları, oda başkanları, muhtarlar ve hemşerileri ile buluştu. Esnaf ziyareti yaptı, pazarcılara hayırlı işler diledi.

Başkan Akdenizli, Esnafları Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, esnafları ziyaret etti. Genç yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “Seydikemer’imiz, halkımız için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Başkan Akdenizli, Esnafları Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

KAYMAKAM KARAMAN’DAN ESNAF ZİYARETİ

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, esnafı ziyaret ederek vatandaşla sohbet etti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce: 'İktidara Geldiğimizde Muğla'yı Mafyadan Kurtaracağız'

Partisinin il binası açılışı için Muğla'nın merkez ilçesi olan Menteşe’ye gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce esnaf ziyaretinin ardından yaptığı konuşmada, "İktidara geldiğimizde Muğla'yı mafyadan kurtaracağız" dedi. İnce, Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Göcek Tüneli'nin paralı olmasını ve Marmaris yangınında uçak kullanılmamasını ile Okluk Koyu'ndaki sarayı eleştirdi.

Karaca’dan esnaf ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, altyapı çalışmalarının devam ettiği Baha Şıkman Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti.

İki Başkandan Esnaf Ziyareti

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş esnaf ziyaretinde bulundu.

Zeybekoğlu 'Bu Zor Günleri Birlikte Mücadele Ederek Kazanacağız’

FERDİ YAVUZ- Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Marmaris’te esnaf ziyaretinde bulundu.