Kökten'den bir dizi esnaf ziyareti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, mahalle ziyaretleri ile sorunları yerinde tespit ediyor. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İlk olarak Ovacık Mahallesi’nde düzenlenen bir düğün yemeğine katılan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, hayırlı olsun dileklerini iletti. Burada vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Kökten, davetlilerle de sohbet etti. Hemen ardından Hisarönü Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Kökten, kavşak ve kaldırım düzenlemeleri ile bölgenin turizme yakışır hale getirileceğini vurguladı. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Hisarönü Mahallesi’nde ziyaretlerde bulunduk. İlk olarak bir çiftimizin düğün yemeğine katılım sağladık. Daha sonra esnaflarımızı ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulunduk. Sorunlarını ve taleplerini dinledik. Bölgedeki en büyük sorunun kavşak olduğunu ve Fethiye’ye yakışmadığını dile getirdiler. Turizmin kalbinin attığı Hisarönü’nde bu bariyerleri görmek oldukça üzücü… Kısmet olursa 1 Nisan’dan itibaren Fethiye ve Ölüdeniz’i turizme yakışır alanlar haline getireceğiz ve mevcut sorunları ortadan kaldıracağız. Ayrıca vatandaşlarımız birçok sokakta kaldırım olmadığını söyledi. Birçok yerde hala stabilize yol var. Buradan söz veriyorum, kaldırımsız ve asfaltsız bir tane sokağımız olmayacak” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN