Eğitim Merkezi Haberleri

Eğitim Merkezi Haberleri

Güzellik Salonlarında Hijyen Eğitimi’ne katılan 33 kişi sertifika aldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen ‘Güzellik Salonlarında Hijyen Eğitimi’ne katılan 33 kişi sertifika aldı. 

Akdenizli, Özel Öğrencilerle Boya Yapıp Oyunlar Oynadı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” kapsamında ilçede bulunan Özel Kemer Nursel Özdemir Özel Eğitim Merkezi ile Seydikemer Atılım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Başkan Adayı Kökten, KETEM’e Ziyarette Bulundu

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Toplum Sağlığı Merkezi Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) görevlilerine ziyarette bulundu.

Otizm Parkı’nın temel atma töreni düzenlenecek

Fethiye Belediyesi, otizm konusuna dikkat çekmek için örnek bir projeye imza atıyor. Özellikle otizmli çocukların akranlarıyla zaman geçirip, sosyal etkinliklerini çoğaltarak eğlenmelerini ve toplumla kaynaşmalarını amaçlayan Otizm Parkı'nın temel atma töreni 18 Mart Pazartesi günü yapılacak.

Muğla, Sporun Başkenti Olma Yolunda İlerliyor

Köyceğiz Su Sporları Sporcu Eğitim Merkezi Sporcuları, Eskişehir’de yapılan Kano Türkiye Şampiyonasında derece yaptı.

Köyceğiz’li Şahin’den İtalya Başarısı

İtalya'nın Auronzo kentinde yapılan Gençler Dünya Şampiyonasında Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezi sporcusu Sevener Şahin, K1 1000 Metrede 7. oldu.

Su Sporları Merkezi’ne GEKA’dan Destek

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), Köyceğiz’e su sporları kamp ve eğitim merkezi yatırımı yapılması için hazırlanacak fizibilite projesine destek veriyor.

“El Sanatları Sergisi” açıldı

Fethiye Kaymakamlığı öncülüğünde Fethiye Belediyesi Huzurevi ve Fethiye Halk Eğitim Merkezi katkılarıyla gerçekleştirilen “El Sanatları Sergisi” törenle açıldı.

Hijyen Eğitimi’ne 52 Kişi Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gıda ve su sektörü çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen ‘Hijyen Eğitimi’ne 52 kişi katıldı.

Şampiyon özel sporculara başarı belgesi

Ortaca Belediyesinin girişimleri ile yapılan yarı olimpik yüzme havuzunda Ortaca Şehit Mehmet Kaya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan yüzme kurslarında eğitim alan özel sporcuların başarısı ödüllendirildi.

Kano Sporcularından Madalya

6-8 Haziran 2023 tarihlerinde Eskişehir'de yapılan Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışlarına Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezinden 15 sporcu katılım sağladı.

“Yıl Sonu Sergisi” açıldı

Fethiye Halk Eğitim Merkezi tarafından organize edilen “Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri” kapsamında Yıl Sonu Sergisi, Halk Eğitim Merkezi’nde açıldı.

"If it was me" adlı İngilizce oyun ayakta alkışlandı

Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ‘Drama Kursu’ kursiyerlerinin Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında hazırladıkları Türk Büyüklerinin İngilizce tanıtımı ayakta alkışlandı.

FTSO’nun Hijyen Eğitimine 47 Kişi Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gıda ve su sektörü çalışanlarına yönelik ‘Hijyen Eğitimi’ düzenlendi. 

“Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri” başlıyor

Fethiye Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen “Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri” başlıyor.

Karaman, yamaç paraşütü pilotlarını ziyarette bulundu

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Yamaç Paraşütü Pilotları ile Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda bir araya gelerek 2023 yılı yaz sezonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Zeytinyağı Üreticilerine MİTSO’dan Destek

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında ülke genelinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı Oda/Borsalar ile mesleki eğitim merkezlerinin ortak çalışmasını sağlamak amacıyla yapılan protokol gereğince oda üyelerinin, mesleki eğitim merkezlerinden daha fazla yararlanması için Milas Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile MİTSO işbirliğinde protokol imzalandı.

Kapanış toplantısı ve sertifika töreni gerçekleştirildi

2022-1-LT01-KA122-SCH-000075425 Erasmus+ Projesi kapsamında Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iş birliğinde Türk eğitim sistemini tanıyan Litvanya Kedainiai Mesleki Eğitim Merkezi öğretmenleri faaliyetlerini sonlandırdı. 

MUHTARLARA ÖZEL KURS

Fethiye’de 41 mahalle muhtarı için Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün açtığı Aile Okulu kursuna tüm muhtarlar katılıyor.

HALK EĞİTİM MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİLER

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca tarafından Halk Eğitim Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirildi.

KUAFÖRLÜK TECRÜBELERİ ÖĞRENCİLERE ANLATILDI

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında uygulamaya başladığı “Günümüzün Ustaları Geleceğin Usta Adaylarına El Veriyor” Projesi kapsamında Fethiye’nin tanınmış esnaflarından Hilmi Kuaför işletmesinin sahibi Hilmi Koyuncu’yu misafir etti. 

FETHİYE’DE AHİLİK HAFTASI KUTLANDI

Ahilik haftası kapsamında Fethiye Esnaf Ve Sanatkarlar Mesleki Eğitim Merkezi’nde program düzenlendi.

MÜDÜR CAZAĞ, ‘’FETHİYE HALKIMIZ KURSLARIMIZA İLGİ GÖSTERİYOR’’

Fethiye Halk Eğitim Müdürü İsmail Cazağ, yeni dönem kurslarını FRT TV aracılığıyla duyurdu. Kursların yoğun ilgi gördüğünü belirten Cazağ, Fethiye halkını kurslara kayıt için Halk Eğitim Merkezi’ne davet etti.

BAŞKAN OTGÖZ, HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI SERGİNİN AÇILIŞINI YAPTI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen yıl sonu sergisine katıldı. El emeği göz nuru eserlerin sergilendiği stantları tek tek gezen Başkan Otgöz, Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şemsettin Güngör’den bilgi aldı.

HALK MÜZİĞİ KONSERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Koro Ve Orkestra Ekibi tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi.

GIDA VE SU SEKTÖRÜ ÇALIŞANLARINA HİJYEN EĞİTİMİ VERİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gıda ve su sektörü çalışanlarına yönelik ‘Hijyen Eğitimi’ düzenlendi.

KONSER BÜYÜK ALKIŞ TOPLADI

Her sene 1-8 Haziran tarihleri arasında kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Ney Dinletisi ve Türk Tasavvuf Topluluğu Konseri etkinliği düzenlendi.

KURSİYERLERDEN BATI MÜZİĞİ KONSERİ

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında Halk Eğitim Merkezi Kursiyerleri tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde konser programı düzenlendi.

“HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI’NDA FOLKLOR ETKİNLİĞİ

1-8 Haziran tarihleri arasında kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Halk Oyunları Gösterisi düzenlendi.

HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI

Fethiye Halk Eğitim Merkezi tarafından organize edilen Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri başladı.