Çocuk Tiyatrosu Haberleri

Çocuk Tiyatrosu Haberleri

Mutluluk Denince Akla Tiyatro Oyunu Muğla’da Çocuklarla Buluştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Eti Çocuk Tiyatrosu ile birlikte “Mutluluk Denince Akla” tiyatro oyununu yarıyıl tatiline giren çocuklar için sahneledi.

“Çevre Haftası” çocuk tiyatrosu ile başladı

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen “Çevre Haftası” Pof’la Paf çocuk oyunu ile başladı.

‘İngilizce Çocuk Tiyatrosu’ beğeni topladı

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde düzenlenen ‘İngilizce Çocuk Tiyatrosu' izleyicilerin beğenisini topladı.

Neşeli Orman Bu Kez Menteşe’de Çocukları Eğlendirdi

Menteşe Belediye Tiyatrosu tarafından yaz oyunları kapsamında sahnelenen “Neşeli Orman” adlı müzikli çocuk tiyatrosu, Menteşe Evleri Kent Parkta çocuklarla buluştu.

FETAV’dan hafta sonu etkinlikleri

FETAV tarafından düzenlenen etkinlikler hafta sonuna renk kattı. Atatürk Parkı yanına kurulan kermes ve Fethiye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen çocuk tiyatrosu yoğun ilgi gördü.

Bornovalı çocuklar ‘Tüylü ve Havhav’ın Maceraları’ ile güldü

Menteşe Belediye Tiyatrosu, İzmir’de Bornova Belediyesi’nin konuğu olarak Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu’nda sahnelenen ‘Tüylü ve Havhav’ın Maceraları’ adlı çocuk tiyatrosu ile Bornovalıları güldürdü. Çocukların yanı sıra ebeveynlerinde büyük bir beğeniyle izlediği oyunda çocuklar, Tüylü ve Havhav’ın Maceraları ile Püskül ve Keşkül Kukla Tiyatrosunda doyasıya eğlendiler.

Menteşe Belediye Tiyatrosu perdelerini açıyor

Menteşe Belediye Tiyatrosu 1 Temmuz Perşembe günü itibariyle perdelerini açıyor. Normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte tiyatro gösterilerini yüz yüze açık havada yapacak olan Menteşe Belediye Tiyatrosu, perdesini çocuk tiyatrosu ile Bayır Mahallesinde açacak.

Menteşe Belediyesi 23 Nisan’ı online düzenlediği etkinliklerle karşılıyor

Menteşe Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı pandemi koşullarında online düzenlediği etkinliklerle karşılıyor. Uluslararası Satranç Turnuvası ile başlayan etkinlikler,  23 Nisan şiir okuma etkinliği, Tüylü ve Havhav’ın Maceraları Çocuk Tiyatrosu ve müzikli araçların mahalle gezileri ile devam edecek.