Çekildi Haberleri

Çekildi Haberleri

Fethiye'li Siyasetçi Arenadan Çekildi

AK Parti Fethiye Eski İlçe Başkanı ve AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı olan Turhan Kovancı siyaseti bıraktığını açıkladı. 

Seydikemer’de İyi Parti Adayı Harun Sağır Adaylıktan Çekildi

Seydikemer İttifakı adayı olarak seçim çalışmalarını yürüten İyi Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Harun Sağır ittifakın bozulması sebebiyle çekildiğini açıkladı. Sağır bu süreçte teveccüh gösteren herkese teşekkür etti.

Fethiye Ramazan Çatal Yağlı Güreşlerinin kazananı belli oldu

Fethiye’de düzenlenen Fethiye Yağlı Güreşleri'nin finalinde Mustafa Batu ile İsmail Balaban karşılaştı. Rakibine sinirlenen İsmail Balaban güreşten çekildi ve başpehlivan Mustafa Batu oldu.  

Ocak ayında Uygulanacak Vergi Zamları Öne Çekildi!

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) başta olmak üzere ek MTV, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, pasaport harcı, araç muayene ücreti, Gelir Vergisi gibi kalemlerde Ocak ayından itibaren uygulanacak vergi zammı öne çekildi.

Fethiye’de Şube Belirleme Kuraları Çekildi

Fethiye’de okul öncesi eğitim ve ilkokul birinci sınıfa başlayacak olan öğrenciler için Şube Belirleme Kuraları, ilçe genelinde tüm okullarda eş zamanlı olarak, velilerin huzurunda gerçekleştirildi. 

Marmaris’te Emniyet Müdürü Görevden Alındı

Marmaris'te göçmen kaçakçısına tekne yaptırdığı ortaya çıkan İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız, Vali Orhan Tavlı tarafından görevden alınarak merkeze çekildi.

Bitki sağlığı eğitimi verildi

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde toplantı düzenlendi. İl ve İlçe Müdürlüğü yönetim kadrosu ile ilgili teknik personel ile bitki koruma ürünleri bayilerinin katılımıyla Pestisit kullanımına dikkat çekildi.

FETHİYE’DE DENİZ SUYU ÇEKİLDİ

Fethiye’de, deniz suyu kıyıdan yaklaşık 10 metre çekildi. Deniz suyunun çekilmesiyle oluşan görüntü, kordona gezintiye gelenleri şaşırttı.

SEYDİKEMER’DE TOKİ KURALARI ÇEKİLDİ

Seydikemer’de yapılacak 200 konut için kuralar çekildi. Seydikemer’de 200 konut için 3680 başvurunun olduğu ifade edildi.

FETHİYE’DE TOKİ KURALARI ÇEKİLDİ

Fethiye’de yapılacak 53 konut için kuralar çekildi. Fethiye’de 53 konut için 8780 başvurunun olduğu ifade edildi.

RATEM’DEN "BU SESİ DUYUN!" BASIN AÇIKLAMASI

Radyo Televizyon Yayıncılar Meslek Birliği RATEM’den "Bu sesi duyun!" Kampanyası kapsamında basın açıklaması yapıldı. Yönetim kurulu ve üyelerinde yer aldığı basın açıklamasında birçok konuya dikkat çekildi. Basın açıklamasını RATEM Yönetim Kurulu adına Yönetim Kurulu Başkanı M. Aydın Şerbetcioğlu yaptı.

ORMAN YANGINLARINA YÖNELİK UYARICI GÖRSELLER HAZIRLANDI

Menteşe Belediyesi orman yangınlarına yönelik uyarıcı ve bilgilendirici görseller hazırladı. “Geleceğini karartma, ormana ateşle yaklaşma” başlığı ile hazırlanan görsellerde Muğla’nın il olarak yangınlara karşı hassas bir bölge olduğu vurgusu yapılırken, doğal nedenlerin yanında yangınların daha çok tedbirsizlik ya da kasıtlı olarak insan kaynaklı nedenlerle çıktığına dikkat çekildi.

DOLARDAKİ SERT DÜŞÜŞ ALTINI DA ETKİLEDİ

BDDK'nın ticari kredi koşullarında değişikliğe gitmesini ardından sert düşen dolar, altını da etkiledi. Düzenleme öncesi 1.022 lira seviyesinde bulunan altının gram fiyatı, düzenleme ile birlikte 970 lira seviyesine kadar çekildi.

Seydikemer'de 400 milyon TL'lik yatırımda gelinen son aşama konuşuldu

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Seydikemer Kaymakamlığında düzenlenen Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi projesinin toplantısına katıldı. Ankara tarafından da destek gören TDİOSİB projesinde gelinen son aşama konuşulurken, projenin turizme de katkı sağlayacağına dikkat çekildi.

“Zor şartlarda mücadele veriliyor”

Muğla Borsa ve Oda başkanlarından yapılan ortak açıklamada, 2019 yılından bu yana ekonomik sorun yaşayan üye işletmelerin ve esnafın, ticari kredi faizlerinin yüksekliği nedeniyle finansmana erişim sıkıntısı yaşadığına dikkat çekildi. 

Alişan İle Hayata Gülümse programı Seydikemer’de çekildi

TRT1 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan, yurdun dört bir yayınından farklı konu ve konukların da yer aldığı Alişan İle Hayata Gülümse programının çekimleri Seydikemer ilçesinde yapıldı. Program çekimlerinde yer alarak Seydikemer hakkında bilgiler paylaşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ayrıca ilçenin yöresel tatlarından olan gözlemeyi kendi elleriyle açıp pişirdi.

Saadet Partisi’nden Yerli Malı Vurgusu

Saadet Partisi Fethiye kadın Kolları Teşkilatı tarafından “Yerli Malı Haftası” ile ilgili olarak basın açıklaması yapıldı.Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde yapılan basın açıklamasında yerli malının önemini vurgulamanın yanında aynı zamanda tutum ve yatırımın da yerli olması gerektiğine dikkat çekildi.

Muğla’da 137 Milyon 022 Bin Metreküp Su Çekildi

Türkiye İstatistik Kurumu 2020 yılı Su ve Atıksu İstatistiklerini yayımladı. Bu kapsamda 2020 yılında Muğla’da 137 milyon 022 bin metreküp su çekildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre'nin Merkeze Çekildiği Öğrenildi

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre'nin Merkeze Çekildiği Öğrenildi

Fethiyespor’un son maçını Onur Bingöl yönetecek

Fethiyespor, bu sezonun son maçını kendi evinde Atlas Maden Çengelköyspor’la yapacak. Lacivert beyazlılar, Cumartesi günü saat 15:00’de oynanacak maçın hazırlıklarını tamamlayıp Majesty Tauna Hotel’de kampa çekildi. Fethiyespor’da Tahir, kart cezalısı olduğu için kadroda yer almazken hasta ve sakat oyuncuların iyileşme yolunda olduğu öğrenildi. Fethiyespor Teknik Direktörü Enver Ataçocuğu “Evimizdeki son maçımızı da kazanıp sezonu 3 puanla kapatmak istiyoruz” dedi.

Fethiyespor 3 puana odaklandı

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Çarşamba günü sahasında Tokatspor ile karşılaşacak olan Fethiyespor, hazırlıklarını Teknik Direktör Enver Ataçocuğu yönetiminde tamamlayıp, kampa çekildi. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “ligde tüm maçları kazanmak istiyoruz” dedi. 

Grup kuraları ve fikstür çekimi yapıldı 

2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig grup ve fikstür kuraları TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde çekildi. 4. Bölge 3. Grup’ta yer alan Muğla takımları Denizli takımları ile eşleşti. Buna göre ilk hafta müsabakaları; Ortaca Belediyespor-Denizli Sarayköyspor, Yatağanspor-Gümüşlük Gençlikspor ve Denizli Bağbaşı Zeytinköyspor-Denizli Serinhisarspor şekline eşleşti. Müsabakalar çift devreli lig ve puan sistemine göre oynanacak grupta son sırayı alan takım ilinin Süper Amatör Ligine düşerken grupta birinci olacak takım Bölge Birinciliği müsabakalarına katılacak orada da birinci olacak takım Türkiye Profesyonel 3.Ligine yükseleceği bildirildi. 

Arızalanan tekneyi kıyı emniyeti kurtardı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde arızalanınca sürüklenmeye başlayan teknedeki 3 kişi, kıyı emniyeti tarafından kurtarılarak tekne limana çekildi.

Fethiyespor Tekirdağ’ı Ağırlıyor

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Çarşamba mesaisinde Tekirdağspor’u ağırlıyor. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan lacivert beyazlılar, Alesta Otel’de kampa çekildi. Fethiyespor, ilk yarıda yenildiği rakibinden rövanşı almak isterken 3 puana odaklandı. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, her maçı final olarak gördüklerini dile getirerek “ Kazanmak için sahaya çıkacağız. Yeniden liderliği yakalamak istiyoruz” dedi.

Bakırcı "Kazanarak dönmek istiyoruz"

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda oynayacağı Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. maçı için ümitli gitti. 6 Ocak Çarşamba günü İstanbul Çengelköy’de oynanacak olan karşılaşma için hazırlıklarını tamamlayan lacivert beyazlılar, Dalaman'dan uçakla İstanbul'a gitti. Yaklaşık 2 saat rötar yapan uçak, İstanbul'a indikten sonra lacivert beyazlılar doğruca Kavacık'ta kamp yapacakları otele geçti. Ter idmanını iptal eden Fethiyespor, otelde dinlenmeye çekildi. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı "İstanbul deplasmanından en iyi sonuçla dönmek istiyoruz. Liderliği bırakmak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu Fotoğraflar Bugün Çekildi

Fethiye’de Cuma günleri kurulan üretici pazarına hafta sonu yasağı öncesi vatandaşlar akın edince sosyal mesafe unutuldu. Pazarda zabıta görevlilerinin sık sık yaptığı maske ve sosyal mesafe uyarıları pek dinlenmezken, vatandaşlar saatlerce kaldıkları pazarlarda alışveriş telaşına düştü.

Motoru Arızalanan Balıkçı Teknesi Kurtarıldı

Fethiye Körfezi Kızılada açıklarında motoru arıza yapan ve sürüklenen balıkçı teknesi Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından limana çekildi.

TOKİ Kuraları Çekildi İsim Listesi Belli Oldu

Toplu Konut İdaresi tarafından Milas’ta yapılacak olan 300 yeni konutun kura çekimleri gerçekleştirildi. TOKİ resmi sosyal medya hesaplarından yapılan canlı yayınla 4’ü şehit ailesi, 15’i engelli vatandaş olmak üzere toplam 300 hak sahibi noter huzurunda belirlendi.

Gıda Tedariği Konusunda Sıkıntı Yaşanmayacak

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yeni bir duyuru yapılarak, son günlerde korona virüs nedeniyle yapılan alış verişlere dikkat çekildi. “Stokta sorun yok” başlığı ile yapılan duyuruda, gerekli değilse alma vurgusu yapıldı.

Festivalde Kadına Şiddeti Dikkat Çektiler

Datça Badem Çiçeği Festivali'nde çocuk evlilikleri ve kadına şiddete dikkat çekildi