Boat Haberleri

Boat Haberleri

Çalış Boat yeni sezonu yemekle karşıladı

Fethiye Çalış Boat Kooperatifi tarafından düzenlenen geleneksel sezon açılış yemeği her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun katılım ile gerçekleşti.

Çalış’tan Karaca’ya ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Fethiye Alevi Kültür Derneği, Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği, Çalış Boat, Çalış Taksi, Günlükbaşıspor, Çalış Su Ürünleri, Foça Güzelleştirme Derneği ve Foça Mahalle Muhtarı Ali İsmail Tok, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Marmaris Boat Show, Setur Netsel Marmaris Marina’da Kapılarını Açıyor

Marmaris Ticaret Odası (MTO) ve Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) iş birliğinde, Marmaris Belediyesi destekleriyle düzenlenen “Marmaris Boat Show Setur Netsel Marmaris Marina Etkinlik Alanı’nda 25-28 Ekim tarihlerinde 11:00-19:00 saatleri arasında ziyaretçiyle buluşacak.

Çalış Boat yeni sezonu yemekle karşıladı

Fethiye Çalış Boat Kooperatifi’nin düzenlemiş olduğu geleneksel sezon açılış yemeği, her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun katılım ile düzenlendi.

Çalış Boat’tan Karaca’ya teşekkür plaketi

S.S. Çalış Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi (Çalış Boat) Başkanı Murat Kaçar, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, şimdiye kadar yaptıkları hizmetler ve Çalış Boat’a desteklerinden dolayı plaket takdim etti.