Çalış Boat yeni sezonu yemekle karşıladı

Fethiye Çalış Boat Kooperatifi'nin düzenlemiş olduğu geleneksel sezon açılış yemeği, her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun katılım ile düzenlendi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Çalış Boat Kooperatifi’nin düzenlemiş olduğu geleneksel turizm sezon açılış yemeğine ilgi yoğun oldu.
Düzenlenen programa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, İYİ Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, AKP İlçe Başkanı Turhan Kovancı, İMEAK DTO Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Kenan Karayiğit, Fethiye Liman Başkanı Galip Kaçar, Çalış Boat Kooperatifi Başkanı Murat Kaçar, Çalış plajındaki turizmciler, denizciler, Fethiye Liman görevlileri ile esnaflar ve yöre halkı katıldı. 
Kaçar, “Her yıl 1 Mayıs’ta açılışımız var”
Çalış Boat Kooperatifi Başkanı Murat Kaçar, “Her yıl 1 Mayıs’ta açılışımız var. Deniz sektörü turizm herkese hayırlı olmasını dilerim” dedi.  
Karaca, “Sezonumuzun hayırlı olmasını diliyorum”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, “Murat başkanıma çok teşekkür ederim. Bugün 1 Mayıs işçilerin ve emekçilerin işçi bayramını kutluyoruz. 33 senedir aralıksız bir şekilde sezona başlangıç yemeği. Bugün Fethiye burada Fethiye’de ki oda başkanlarımızı görüyoruz. Siyasi partilerin temsilcileri burada. Biz de başkanımıza ve değerli yönetim kurulunu yalnız bırakmamak için onlara eşlik ediyoruz. Bizi bu özel günde bir araya getirdiği için değerli başkanıma teşekkür ediyorum. Sezonumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Bol kazançlar elde edilmesini diliyorum. Başkanımıza bu geleneksel yemek için de şahsım adına ve siz değerli basın adına tekrardan kendisine teşekkür ediyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN