Bitti Haberleri

Bitti Haberleri

Fethiye’de yol üstü otopark uygulaması kalktı mı? Sentpark dönemi bitti mi? Son durum nedir?

Muğla Büyükşehir yönetmeliği ile yürürlüğe giren yol üstü park ücretleri uygulamasından sonra yapılan ihaleyi iki firma katılmış ihaleyi Sentinus İlaç San. ve Tic. A.Ş. kazanmıştı.3 yıllık yapılan sözleşmenin ardından Muğla ilçelerinde uygulanmaya başlayan yol üstü otopark uygulaması sona mı erdi?

Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali bitti

Fethiye Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yeşilüzümlü Muhtarlığı ve Likya Kadın Girişimi Üretim İşletme ve Kalkınma Kooperatifi iş birliğinde Yeşilüzümlü Mahallesi'nde düzenlenen festival sona erdi.

Fethiyespor'da Taner Gülleri dönemi bitti

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'da teknik direktör Erhan Altın'ın istifa etmesinin ardından 16 Ekim'de göreve gelen Taner Gülleri ile üst üste alınan kötü sonuçların ardından yollar ayrıldı.

Muğlaspor, Burdur maçı 1-1’lik eşitlikle sona erdi

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup 2.Hafta mücadelesinde Muğlaspor, Burdur MAKÜ’ye konuk oldu. Mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

Uzman Klinik Psikoloğu Seray Aksoy: “Çocukları okula dönüş fikrine hazırlamak çok önemli”

Hem ebeveynler hem de çocuklar için tatil dönemi artık bitti. Okul alışverişi yapıldı, eşyalar tamamlandı ama peki ya çocuğunuz yeni eğitim-öğretim dönemine hazır mı? Tatil havasından çıkması için neler yapmalısınız? Sorularının cevabı veren Klinik Psikolog Seray Aksoy, önerilerde bulundu.

Bayram Bitti, Tekne Turlarına İlgi Düştü 

Kurban Bayramı tatilinde yerli ve yabancı turistler 12 Adalar ve 6 adalar tekne turlarına yoğun ilgi gösterdi. Bayramın bitmesiyle turlara ilgide azaldı.

BSK Sıcak asfalt aşınma tabakasının birinci etabı bitti

Fethiye Belediyesi tarafından Ölüdeniz ve Baha Şıkman Caddeleri’ne sıcak asfalt BSK aşınma tabakası dökülmeye başlandı. Birinci etap olan Baha Şıkman BSK aşınma tabakası döküldü. Çalışmalar Ölüdeniz Caddesi’nde gece gündüz devam ediyor.

SERA ÜRÜNÜ ZAMLI GELDİ

Kış ayının başlamasıyla birlikte tarla ürünlerinde sona yaklaşıldı. Sera ürünlerinin satışının başlaması da fiyatları arttırdı. FRT TV'ye konuşan esnaf Ersoy Özdemir ise, 'Tarla ürünü bitti fiyatlar yükseldi' dedi.

VETERİNER TANIR,’’TATİLCİLER YAZIN ALDIKLARI HAYVANLARI TATİLLERİ BİTİNCE SOKAĞA BIRAKIYORLAR’’

Uzman Veteriner Hekim Mustafa Tanır, son zamanlarda Fethiye’de artan başıboş sokak hayvanları hakkında açıklamalarda bulundu. Tanır yaptığı açıklamada, tatilcilerin yazın aldığı kedi, köpek gibi hayvanları tatilleri bittiğinde sokağa bıraktıklarını vurguladı.

AV SEZONU AÇILDI! ÇEŞİTLER TEZGÂHLARA GELMEYE BAŞLADI

1 Eylül itibariyle av yasağı bitti, Fethiye’de tezgâhlar balık dolmaya başladı. Sezonun ilk günü lopanın kilosu 70 liradan, çupra ise 140 liradan satılıyor. Balık avı yasağının bitmesiyle sezonun ilk balıkları tezgâhlara geldi. İlk günde tezgâhlarda palamut, hamsi, istavritin bol olduğu gözlendi.

BALIKÇILARIMIZIN DENİZ HASRETİ BİTTİ

En uzun kıyı şeridinde sahip Muğla'da denizlere hasret sona erdi. Muğla Tarım ve Orman Müdürlü Barış Saylak balıkçılar ile birlikte Vira Bismillah diyerek Av Sezonunu açtı.

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Bulvarı'nda altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerde Fethiye Belediyesi'nce sıcak asfalt dökümüne başlandı.

ALİM KARACA, “HALKIN OLANI HALKA TESLİM EDECEĞİZ”

Fethiye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Çalış Plajı’nda halkın plaj kullanımını engelleyen kaçak yapıların yıkımına başladı. Güvenlik amacıyla Zabıta Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından da desteklenen yıkım çalışmaları bittikten sonra alana Fethiye Belediyesi tarafından halk plajı yapılarak hizmete açılacak.

GİRGİN: YATAĞAN GEÇİŞ YOLU İÇİN BAKANLIKTAN CEVAP; “YOL, GELEN TALEPLERE GÖRE YAPILDI”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, 29 Mart’ta Yatağan Geçiş Yolu Projesi ile ilgili bir soru önergesi vermişti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu önergeyi yanıtladı.”Hayaller Battı Çıktı,Gerçekler Oldu Bitti” diyen Girgin şunları söyledi.

Sıcak Asfalt (BSK) çalışmaları devam ediyor

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Bulvarı’nda altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerde Fethiye Belediyesi’nce sıcak asfalt dökümüne devam ediliyor.

İNÖNÜ BULVARI’NDA BSK SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Bulvarı’nda altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerde Fethiye Belediyesi’nce sıcak asfalt dökümüne başlandı.

İNÖNÜ BULVARI’NDA BSK SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Bulvarı’nda altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerde Fethiye Belediyesi’nce sıcak asfalt dökümüne başlandı.

BAŞKAN OTGÖZ; “İMAR PLANI BİTTİKTEN SONRA ÇOK GÜZEL BİR SEYDİKEMER OLACAK”

Seydikemer Belediye Meclisi Nisan Ayı Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz başkanlığında toplandı. Toplantıda konuşan Başkan Otgöz, meclisin birlik ve beraberliğine vurgu yaparak; “Birlik, beraberlik içinde Seydikemer’i yaşanılacak bir kent olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ama İmar Planı bittikten sonra çok güzel bir Seydikemer olacak. Çocuklarımıza bırakabileceğimiz en güzel miras diyebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

GİRGİN: OLDU BİTTİYE GETİRİLEN YATAĞAN YOLU İÇİN MAHKEMEDEN İPTAL KARARI ÇIKTI

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Muğla 3. İdare Mahkemesi’nin, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı davada, 2022/329 sayılı kararı ile “Yatağan Geçiş Yolu” olarak adlandırılan yol için dava konusu işlemlerin iptali kararı verdiğini belirttikten sonra, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na çağrıda bulunarak vatandaşları mağdur eden yol için gerekli düzenlemelerin yapılmasını istedi.

Yol verme kavgası kanlı bitti

Milas İlçesi Dibekdere Mahallesi’nde 2 grup arasında çıkan arbedede A.Y. isimli şahıs aldığı bıçak darbesi ile yaralandı.Yaralanarak hastaneye kaldırılan şahıs hastanede hayatını kaybetti.

Meydan kavgası kanlı bitti

Fethiye Karaçulha Sebze ve Meyve Hali’nde iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Birbirlerine sopalarla saldıran grupların kavgası sonucu 4 kişi kafasına aldığı darbe sonucunda yaralandı.

Sezon bitti sıra bakımda

Kasım Ayı’nın gelmesi ile havalar soğumaya başlayınca tur teknelerinin sezonu da sona erdi. Sezonun sona ermesinin ardından sıra teknelerinin bakımını yaptırmaya geldi. Tersaneler bakım yaptırmak üzere teknelerin karaya çekilmesini bekliyorlar.

Asker eğlencesi ölümle bitti

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde askerden yeni gelen Erdem Acar (21), askere gidecek arkadaşı için gece teknede düzenlenen asker eğlencesine gitti. Sabaha kadar eğlenen gençler, eğlencenin bitmesiyle tekneyle karaya yanaştığı sırada Acar göle düştü. Düşme sırasında başını teknenin pervanesine çarparak kafası parçalanan ve suda boğulan Acar’ın cansız bedeni dalgıçlar tarafından sudan çıkarıldı.

Bodrum Belediyesi, üst yapı çalışmalarına devam ediyor

Bodrum Belediyesi ekipleri, koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında alınan tam kapanma döneminde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Başkan Aras, "İlçe genelinde altyapı çalışmalarının bittiği yerlerde hiç zaman kaybedilmeden asfaltlama, parke ve peyzaj düzenleme çalışmaları yapılıyor." dedi. 

Menteşe'de cinayet: baba ve oğlunu öldürüp kaçtı

Muğla'nın Menteşe İlçesi Zeytinköy Mahallesi’nde iki komşu arasında çıkan kavga kanlı bitti. Baba ve oğlu hayatını kaybetti. 

Yiğit sosyal medya hesabından duyurdu 

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından çalışmaları yürütülen güreş salonunda çalışmaların bittiği belirtildi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “İlçemize yepyeni bir salonu daha kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Güreş salonumuzun pencereleri ve antrenman materyallerinin son işlemlerini tamamladık” dedi. 

Fethiyespor'da Toros dönemi bitti

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor'da, Teknik Direktör Mesut Toros ile yollar ayrıldı. Lider Fethiyespor kendi evinde mutlak kazanması gereken karşılaşmada Büyükçekmece Tepecikspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından Başkan Esat Bakırcı yönetiminde toplanan Fethiyespor yönetim kurulu, Mesut Toros ile yolların ayrılmasına karar verdi. Toros ile yapılan görüşme sonrasında sözleşmenin karşılıklı fesih edilmesi kararlaştırıldı.

Fethiyespor’da 2 puan üzüntüsü

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, evinde Büyükçekmece Tepecikspor’a takıldı. Fethiyespor Yakup’un golüyle öne geçtiği maçta rakibin Ömer ile bulduğu gole engel olamayınca evinde 2 puan kaybetti. Fethiyespor Teknik direktörü Mesut Toros, “Oyuncularımızın aşırı motivasyondan dolayı maçta performans gösteremediklerini düşünüyorum. Maç berabere bittiği için üzüntülüyüz” dedi. 

Ölüdeniz Caddesi’nde altyapı çalışmaları başladı

ADM Elektrik Dağıtım Şirketi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Ölüdeniz Caddesi’nde altyapı çalışmaları başladı. Altyapı çalışmaları bittikten sonra Fethiye Belediyesi tarafından caddeye sıcak asfalt çalışmasını başlatacak.

Gökmen, Bodrum Belediyesi’nde Neler Oluyor Dedirtti

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, yaptığı açıklamayla yine CHP’li Bodrum Belediyesi’ni hedef aldı. Gökmen açıklamasında “2019 yılı Kasım ayında Cebrail Tunç’a ait firmaya Bodrum Yarımadası’nda 1 milyon 800 bin TL’lik ot biçim işi verildiği ve bu iş bittikten sonra bölgelere paylaştırılıp temizlik ve çevre koruma müdürlerinden doğrudan teminlere bölünerek ot biçim işi, 18 doğrudan temin yöntemi ile iş bittikten sonra yaptırıldığı doğru mu? diye sordu.