Bayramlaştı Haberleri

Bayramlaştı Haberleri

Başkan Akdenizli, Personeliyle Bayramlaştı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Bayramı öncesi birimleri ziyaret ederek çalışanlarla bayramlaştı. Başkan Akdenizli, belediye çalışanlarına sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diledi.

Başkan Akdenizli, MHP Seydikemer İlçe Teşkilatıyla Bayramlaştı

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seydikemer İlçe Teşkilatında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. 

Vali Tavlı, Depremzede Ailelerle Bir Araya Geldi

Vali Orhan Tavlı Depremzede Çocuklar ve Aileleriyle Bayram Şenliğinde Bir Araya Geldi

Başkan Akdenizli, Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Bayram Namazı Kıldı

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Kurban Bayramı dolayısıyla Marmaris’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bayram namazı kılıp, bayramlaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram namazını Muğla'da kıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı namazını Marmaris ilçesi Okluk Konukevi'nde partililerle kılarken, bayram namazı çıkışı partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

MHP ilçe teşkilatı bayramlaştı

Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı Binasında bayramlaşma töreni gerçekleşti.

Yakup Otgöz, Seydikemerli vatandaşlarla bayramlaştı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Ramazan Bayramı’nın son gününde Seydikemer’deki vatandaşlarla bayramlaştı.

Aday, 'Ramazan Bayramımızı Buruk Kutluyoruz'

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan Ramazan Bayramının ikinci günü, 11 il’i etkisi altında bırakan 6 Şubat depremi sonrasında Marmaris ilçesine gelen depremzedelerle bayramlaştı. Sırasıyla İçmeler Uygulama Oteli, PTT ve Armutalan Meteoroloji lojmanları ile Armutalan ve Marmaris Polis evindeki yaklaşık 500 depremzede ile bayramlaşan Ak Parti Milletvekili adayı Tan depremzede çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Aday Demir, Datça’da vatandaşlarla bayramlaştı

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla milletvekili adayı Mehmet Demir seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. 

Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Depremzedeler İle Bayramlaştı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Fethiye’de yaşayan depremzedeler ile bayramın ikinci günü bayramlaştı.

Fethiye’de, Millet İttifakı Ortakları Bayramlaştı

Millet İttifakı ortaklarından altı siyasi partinin başkan ve üyeleri geçtiğimiz gün açılan Millet İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezinde bir araya gelerek bayramlaştı.

Fethiye’de bir grup dalgıç, deniz dibinde bayramlaştı

Fethiye’de bir grup dalgıç, deniz dibinde birbirlerine şeker ve kolonya ikram ederek bayramlaştı. Deniz dibinde bayramlaşma renkli görüntülere sahne oldu. 

FETHİYE PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Fethiye’de de, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz coşkuyla kutlandı. Beşkaza Meydanında yapılan kutlama töreninin ardından Fethiye Kaymakamlığında tebrik kabul töreni gerçekleştirildi. 

Ak Parti Seydikemer’de bayramlaştı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ve partililer ile bayramlaşan Başkan Otgöz, bayramların birlik ve beraberliğin arttığı özel günler olduğunu söyledi.

Mete’den bayram kutlamasında ülke ve dünya gündemi

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı bayramlaşma töreni düzenlendi. Parti Binası’nda yapılan bayramlaşmaya Ak parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’de katıldı. İl Başkanı Mete partililer ile bayramlaştı. Kadem Mete’nin bayramlaşma sonrası yaptığı konuşmada, Fethiye ve Muğla ile ilgili konulara değil ülke ve Dünya siyaseti ile ilgili konular üzerine konuşması dikkat çekti.

Başkan Otgöz, personelin bayramını kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Ramazan Kaynak ve Mustafa Ali Türkan ile birlikte Kurban Bayramı münasebetiyle belediye personeli ile bayramlaştı.

PROTOKOL BAYRAMLAŞTI

Fethiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Resmi Bayramlaşma Töreni Kaymakamlık Makamında yapıldı, Törende Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Cemal Yalçın, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı iken Tekirdağ Bölge İdare Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı olarak tayini çıkan Ünal Bingül protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile bayramlaştı.

PROTOKOL GAZİLERLE BAYRAMLAŞTI

Fethiye Kaymakamlığı Bayramlaşma Töreni çerçevesinde Fethiye Protokolü Muharip Gaziler Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek bayramlaştı. Bayramlaşma Töreni sırasında Fethiye Kaymakamı Alper Bacı’ya, Nuri Kıvrak’a ve Anadolu Aslanları Fethiye Şube Başkanı Efnan Meriç’e Muharip Gaziler Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından plaket verildi.

KARACA PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli ve İnsan Kaynakları Müdürü Mesut Doğan ile birlikte tüm belediye personelini ziyaret ederek, bayramlaştı.

GAZETECİLER BAYRAMLAŞTI

Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş ve Muğla İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı Seda Köktener tarafından düzenlenen programda basın mensupları bayramlaştı.

ZAFER PARTİSİ VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Zafer Partisi Kurucular Kurulu ve G.İ.K Üyesi Önder AKSOY partisinin Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine Fethiye den katıldı. Yapılan bayramlaşma töreni sonrasında esnaf ziyaretleri yapan Aksoy esnaflarla ve vatandaşlarla bayramlaştı.

CHP’DE BAYRAMLAŞMA

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, CHP Muğla Eski Milletvekili Sami Gökmen, CHP’li Meclis Üyeleri ve partililer Ramazan Bayramı sebebiyle bayramın birinci günü parti binasında bayramlaştılar.

BAŞKAN VEKİLİ CÜCEOĞLU BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Erdem Can Cüceoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli ve beraberinde İnsan Kaynakları Eğitim Müdürü Mustafa Mesut Doğan belediye personeli ile bayramlaştı.

BAŞKAN OTGÖZ, BELEDİYE ÇALIŞANLARI İLE BAYRAMLAŞTI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla belediye personeli ve Birim Müdürleriyle bayramlaştı. Tek tek bütün birimleri dolaşan Başkan Otgöz, Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diledi.

Fethiye Protokolü Bayramlaştı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yıldönümü nedeniyle Fethiye Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önünde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Marmaris Kaymakamı Aksoy, Halkla Yüz Yüze Bayramlaştı

Coronavirüs Pandemisi’nin Türkiye de başladığı 11 Mart 2020’den bu yana; alınan tedbirler ve yapılan uygulamalarla Türkiye’nin en başarılı merkezi kabul edilen, Muğla’nın Marmaris ilçesinde, 2 yıl aradan sonra oldukça sıcak bir bayramlaşma yaşandı.

Ak Partililer Seydikemer Belediyesinde Bayramlaştı

Seydikemer’e gelen AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Nil Hıdır ve AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Gültekin Akça; Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve AK Parti İlçe Teşkilatıyla bayramlaştı.

Ak Parti Teşkilatı Bayramlaştı

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi. Yoğun bir katılımın olduğu tören, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Nil Hıdır ve AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Gültekin Akça’nın katılımı ile gerçekleştirildi.

Fethiye Protokolü Bayramlaştı

Kurban Bayramı nedeniyle Fethiye Kaymakamlığının düzenlediği bayramlaşma törenine protokol üyelerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve Oda başkanları ile siyasi parti Başkan ve üyeleri katıldı. Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda yapılan bayramlaşma töreni samimi bir ortamda gerçekleşti.

Fethiyespor ve rakibi Yıldızlı tesislerde maç saatini bekliyor

3. lig 2. Grupta play-off yarı final mücadelesinde ilk maçını Fethiye Şehir Stadında bugün İskenderun FK ile oynayacak olan Fethiyespor, bu maçı Clup Letoonia’da beklerken, konuk ekipte Fethiyespor’a nazire yaparcasına Majesty Clup Tuana’da kamp yapıp bu tesiste bekliyor. Cumartesi günü (bugün) saat 20.30’da oynanacak karşılaşmayı Clup Letoonia’da bekleyen Fethiyespor Başkan Esat Bakırcı ve yöneticilerle Ramazan Bayramı kutlamasını gerçekleştirdi. Konuk İskenderun FK’da Kulüp Başkanı Hakan Bolat ve yöneticilerle birlikte Majesty Clup Tuana’da bayramlaştı. Fethiyespor gollü galibiyete odaklanırken, Fethiyespor, Teknik Direktörü Enver Ataçocuğu, “Kazanmak istiyoruz. İkinci maça avantajlı gitmek arzusundayız” dedi.