MHP ilçe teşkilatı bayramlaştı

Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı Binasında bayramlaşma töreni gerçekleşti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Bayramlaşma törenine MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı, MHP Muğla 1. Sıra milletvekili adayı Özlem Balcı, 4. Sıra adayı Abdülkadir Tekin,7. Sıra adayı Neslihan Doğangül Önder ve beraberinde partililer katıldı. 

Partililerle Bayramlaşan MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura şu ifadeleri kullandı:
“Hepiniz hoş geldiniz. Çifte bayramı yaşadık. Bugün de 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ve bir yıl sonra 1921’de Milli Egemenlik Bayramı olarak kutladığımız bu bayramda hepimize hayırlı olsun. Milli Egemenliği bahşeden Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum”
Cumhur ittifakı ortağı olan AK Parti ilçe başkanı söz aldığı bayramlaşma töreninde;
“Sabah törende beraberdik. Bugün partide böyle bir program olduğunu söylediler. Davet ettiler. Ben bu davetten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bayramın son gününde beraber olmak güzel. Hepimizin bayramını kutluyorum. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. İttifakımızı bozmasın. Buraya geldik, misafirperverliğinizi gördük. Hiç yadırganmadık ve kendi evimize gelmiş gibi olduk. Bu duygumu açık açık sizlerle paylaşmak istiyorum. Cumhur ittifakı partilerin ittifakından ibaret değil. Bu ittifak ailenize umut, şehrimize, beldemize, Muğla’mıza bu ittifak, ülkemize, hatta Türki Cumhuriyetlerine, Karabağ’a Azerbaycan’a bir umut. Bizde bu umudun belki de buradaki görevlisiyiz. Bu umudu boşa çıkarmamak için başta şahsim olmak üzere bütün arkadaşlarımıza sahada, hücum noktasında, ittifaklarımızı tekrar yürütmek için mücadeleye bekliyoruz. Milletvekili adaylarına başarılar diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi adaylarına da başarılar diliyorum. Ülkemize hayır getirsin.” Diye konuştu.
MHP Muğla 1. sıra milletvekili adayı Özlem Balcı;
“Sabahtan Seydikemer’in köylerini geziyorduk. Kırsal kesimdeki hanımların ellerine sarılıyorum. Evlerine gidiyorum. Hatta çat kapı gidiyoruz. Bugünde beni böyle şalvarlı giydiren Seydikemer’li hanımlar, sizlere de çok selamı var. Yörük kadınlarının böyle bir isteği vardı, onları kırmak istemedim. Ben 10 seneden beri Seksenler dizisinde oynayıp, evlerinize misafir oluyorum. Seki’de doğdum. Okullarımı Fethiye’de okudum. Köyümüz Seydikemer. O zamanlar ilçe değil, köydü. İnsanlar bana neden Milliyetçi Hareket Partisi diye soruyor. Zoruma giden şey HDP’nin bizden daha fazla oy almış olması. Yörük çocuğu olarak elimi taşın altına koymak istiyorum. Muğla’ya bir şeyler yapmak istiyorum. Muğla’nın bize ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN