Başarır Haberleri

Başarır Haberleri

CHP’den Foça Mahallesinde Gövde Gösterisi

Foça mahallesi, Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Mahir Başarır’ı, Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’ı meşalelerle karşıladı.

Küçükala Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Küçükala, Ankara programı kapsamında bir dizi ziyarette bulundu.

SEYDİKEMER’DE “ALİ RIZA BAŞARIR RESİM SERGİSİ” GÖZ KAMAŞTIRDI

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Orman İşletme Müdürlüğü ve Seydikemer Belediyesi, 21-26 Mart Orman Haftası ve 21 Mart Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla, orman yangınlarına farkındalık oluşturması amacıyla “Ali Rıza Başarır Resim Sergisi” düzenledi. Ressam ve Heykeltraş Ali Rıza Başarır’ın gelirini depremzedelere bağışladığı birbirinden güzel resimler büyük beğeni topladı.

ÇİZDİĞİ RESİMLERDEN ELDE EDECEĞİ GELİRİ DEPREMZEDELER İÇİN BAĞIŞLAYACAK

Seydikemer’in ünlü ressam ve heykeltraşı Ali Rıza Başarır, Cumhuriyet tarihinin en büyük orman yangınlarını resmettiği tabloları satışa çıkardı. Başarır, resimlerden elde edeceği geliri, “asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremden etkilenen depremzedeler için bağışlayacak.

SEYDİKEMER’İN SOKAKLARI RENKLENİYOR

ÜNLÜ SANATÇI BAŞARIR’IN ESERLERİ BEĞENİ TOPLUYOR Seydikemer Belediyesi’nin katkıları ile ilçedeki çalışmalarına devam eden Ressam ve Heykeltraş Ali Rıza Başarır, bu kez Seydikemer Kaymakamlığı Binası yanında bulunan trafo binasına çizdiği resimle takdir topladı. Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın da dikkatini çeken resim, büyük beğeni topluyor.

ARSA’NIN ÜNLÜ MEYVELERİ GİRİŞ KAPISINI SÜSLEDİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün destekleriyle Arsa Mahallesi’ne özel yapılan Giriş Kapısı tamamlandı. Ressam ve Heykeltraş Ali Rıza Başarır tarafından yapılan Giriş Kapısı, Arsa Mahallesi’ndeki yerine taşındı.

CHP’li Burak Erbay ve Ali Mahir Başarır: “Yangınlar için hala alınan bir tedbir yok”

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay ve CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde geçen sene yanan hektarlarca ormanlık arazide incelemelerde bulundu.

Seydikemer’de ‘Cumhuriyet Giriş Kapısı’ tamamlandı

Seydikemer Belediyesi tarafından yapılan Selçuklu Giriş Kapısı ve Osmanlı Giriş Kapısının ardından Cumhuriyet Giriş Kapısı da tamamlandı. Belediye ekipleri, Ressam ve Heykeltıraş Ali Rıza Başarır'ın imzasını taşıyan Cumhuriyet Giriş Kapısını bisiklet ve yürüyüş yolu güzergâhına yerleştirdi.

Seydikemer Belediyesi tarihi konuşturuyor

Seydikemer Belediyesi’nin desteğiyle Ressam ve Heykeltıraş Ali Rıza Başarır tarafından yapılan, Osmanlı İmparatorluğu’nun mimarisini yansıtan ‘Osmanlı Giriş Kapısı’ tamamlandı. Ressam ve Heykeltıraş Başarır; “Ben değil biz varız. Biz birlikte Seydikemeriz” dedi.

Selçuklu Giriş Kapısı Seydikemer'i süsleyecek

Seydikemer Belediyesi'nden bir kültür hizmeti daha ilçeye kazandırılıyor. Ressam ve Heykeltraş Ali Rıza Başarır'ın imzasını taşıyan Selçuklu Devletinin mimari yapısını yansıtan Selçuklu Giriş Kapısı Seydikemer'i süsleyecek.

Ressam Başarır’a teşekkür plaketi

Yaptığı resim ve heykellerle Seydikemer’i güzelleştiren ve ilçenin kadim tarihinin bilinmesine katkısı olan Ressam ve Heykeltıraş Ali Rıza Başarır’a teşekkür plaketi verildi.

Ak Parti MKYK Üyesi Hıdır, Ölüdeniz Esnaflarını Ziyaret Etti

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Dr. Mehmet Nil Hıdır, Fethiye ve çevresinde ziyaretlerde bulundu. Hıdır, Ölüdeniz Mahallesinde taksici ve minibüsçülerin sıkıntılarını dinlerken, esnaf ziyaretlerinde de bulundu. Ölüdeniz Mahallesindeki yol çalışmalarının plansız ve programsız yapıldığı şikayeti ile karşılaşan AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Nil Hıdır, “Yollarımız kanalizasyon nedeni ile kazılmış. Allahtan turizm sezonu gecikti. Bu zaman zarfında başkanımız turizm sezonuna yetiştirmeyi başarır. Bizde merkezi hükümet olarak talep gelirse elimizden gelen gayreti gösteririz” dedi.

Başarır, Seydikemer’in güzelliğine güzellik katıyor

Seydikemer’deki sanatsal üretimlerin mimarı, yerli ve milli sanatçı Ali Rıza Başarır, yaptığı çalışmalarla Seydikemer’in güzelliğine güzellik katıyor

Başarır, Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle açıklamada bulundu

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu adına Çiğdem Sandıkçıoğlu Başarır, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle açıklamada bulundu. 

Seydikemer resmedildi

Likya Uygarlığını temsil eden sütunlu kapı ve lahitlerin replikaları Seydikemer Belediyesi Yeni Hizmet Binası’ndaki yerini aldı.

Şehitler için anlamlı proje

Seydikemer Belediyesi’nin projesiyle Tlos Antik Kenti yolu üzerindeki duvarlar üzerine resmedilen ‘gelincik’ çiçekleri başta Çanakkale şehitleri olmak üzere vatan ve bayrak uğruna gözünü kırpmadan canını veren şehitlere ithaf edildi.

Likya tarihi duvarlara resmedildi

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın teşvikleriyle Yaka Mahallesi’nde bulunan Tlos Antik Kenti yolu üzerindeki istinat duvarları ressam Ali Rıza Başarır’ın çizdiği resimlerle renklendirildi

Alkım Ay, “Temennimiz tam kadro olmak”

Tüm Akdeniz bölgesinin ING Basketbol Süper Ligi'ndeki tek temsilcisi durumunda bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ilk devrenin son maçında HDI Sigorta Afyon Belediyespor'u 100-89'luk skorla yenmeyi başarırken Baş antrenör Alkım Ay, “Genç oyuncularla iyi bir mücadele verdik. Temennimiz tam kadro olmak” ifadelerini kullandı.