SEYDİKEMER'İN SOKAKLARI RENKLENİYOR

ÜNLÜ SANATÇI BAŞARIR'IN ESERLERİ BEĞENİ TOPLUYOR Seydikemer Belediyesi'nin katkıları ile ilçedeki çalışmalarına devam eden Ressam ve Heykeltraş Ali Rıza Başarır, bu kez Seydikemer Kaymakamlığı Binası yanında bulunan trafo binasına çizdiği resimle takdir topladı. Muğla Valisi Orhan Tavlı'nın da dikkatini çeken resim, büyük beğeni topluyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde yaşayan Ünlü Ressam ve Heykeltraş Ali Rıza Başarır, ilçenin sokaklarını çizdiği birbirinden güzel resimlerle renklendirmeye devam ediyor. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün destekleri ile çalışmalarına devam eden ünlü sanatçı Başarır, yaptığı çalışmalarla ilçeyi, sanatsal bir görünümü kavuşturuyor. Daha önce Tlos Antik Kenti Yolunu kırmızı gelinciklerle süsleyen Başarır; Türk tarihi kokan Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet Kapılarını yaparak ilçeyi estetik bir görünüme kavuşturdu. 
MUĞLA VALİSİ TAVLI’NIN BEĞENİSİNİ KAZANDI
Seydikemer’in Cumhuriyet Mahallesi Hükümet Konağı yanındaki trafo binası duvarına resim çizen ünlü sanatçı Başarır, bahçesinde çiçek açmış ağaçları, mavi kapılı ve pencereleri olan bir ev resmetti. Çizdiği resmin üzerine Türk Bayrağı da yerleştiren Başarır’ın eseri 7’den 70’e herkesin beğenisini topluyor. Seydikemer’e bir dizi ziyaret için gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın da beğenisini kazanan resim, fotoğraf karelerini süslemeye başladı.  Ressam ve Heykeltraş Başarır’dan bilgi alan Vali Tavlı, daha sonra resmin önünde beraberinde Seydikemer Kaymakam Vekili Ayhan Yazgan ve Belediye Başkanı Yakup Otgöz ile birlikte fotoğraf çektirdi.
BAŞKAN OTGÖZ’E TEŞEKKÜR ETTİ
Seydikemer’in her sokağını, caddesini renklendirmek istediğini belirten ünlü sanatçı Başarır, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Trafo binasındaki resim çalışmasının en kısa sürede tamamlanacağını kaydeden Başarır; “Huzur kenti Seydikemer’imiz her geçen gün gelişmeye devam ederken, ilçemizi sanatsal bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN