Bahar Haberleri

Bahar Haberleri

Bahar nezlesi olanlar soluğu aktarlarda aldı

Havaların ısınmasıyla birlikte bahar nezlesinden korunmak isteyen vatandaşlar, aktarların yolunu tuttu. En çok tercih edilen ürünlerin başında ise bağışıklık sistemini güçlendiren hatmi ve kış çayları yer aldı.

Fethiye Belediyesi Tsm Korosu’ndan Muhteşem Konser

Fethiye Belediyesi TSM Korosu bahar konseri İbrahim Kurnaz şefliğinde gerçekleşti.

Fethiye Salı Pazarı’nda Çağla Tezgâhlarda! Fiyatını Duyan Tekrar Soruyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Salı günleri kurulan Fethiye Salı Pazarı’nda bahar aylarının vazgeçilmez lezzeti olan çağla, tezgâhlarda yerini almaya başladı. Peki kilogram fiyatı ne kadar? Fiyatını duyanlar tekrar soruyor!

Fethiye’de badem ağacı çiçek açtı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Pazaryeri mahallesi Karapınar mevkii sakini Ercan Yakalı’nın bahçesinde baharın müjdecisi badem ağacı çiçek açtı.

İkinci El Pazarı Her Bütçeye Hitap Ediyor

Vatandaşların ikinci el pazarına ilgisinin güzel olduğunu söyleyen Süleyman Bahar, tezgâhta sattığı ürünler ile ilgili açıklamada bulundu.

Çalış Plajı’nda Sessizlik Hakim

Fethiye'nin dünyaca ünlü plajları arasında yer alan Çalış Plajı, Fethiye’de hava sıcaklıklarının düşmesiyle beraber yerli vatandaşlar ve turistler tarafından tercih edilmiyor.

Sonbahar yelken yarış haftası gerçekleştirildi

Göcek Yat Kulübü tarafından, her yıl Kasım ayında düzenlenen Sonbahar yelken yarış haftası, bu yıl, 6-10 Kasım 2023 tarihleri arasında, Fethiye Körfezinde gerçekleştirildi.

Bahçivan, “Güzel bir etkinlik oluyor”

Perşembe gününe kadar Beşkaza Meydanı’nda açık olan “Sonbahar Şenlikleri” vatandaştan ilgi görmeye devam ediyor

Karayiğit ile Çetin Ailesinin Mutlu Günü

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’in oğlu Erdoğan Karayiğit ile Milenay Çetin çifti, Fethiye Bahar Beach’te unutulmaz bir düğünle dünya evine girdiler.

Sadeçolak ve Avcı ikinci baharını yaşıyor

75 yaşındaki Aslan Sadeçolak ve 63 yaşında olan Müşerref Avcı, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikâh programında dostlarıyla bir araya geldi.

23. Göcek ilkbahar yarış haftası etkinliklerle devam ediyor

Göcek Yat Kulübü tarafından, her yıl Mayıs ayında düzenlenen ilkbahar yelken yarış haftası, bu yıl, 15-19 Mayıs 2023 tarihleri arasında, Fethiye Körfezinde gerçekleştirilecek.

Öğrenciler baharın gelişini kutladı

Dalaman Şehit Mehmet Akif Sancar Anadolu İHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencilerinin ve öğretmenlerinin hazırlamış olduğu Bahar Şenliği 26 Nisan 2023 Çarşamba günü okul bahçesinde gerçekleşti.

BAHARIN GELİŞİNİ ATEŞ YAKARAK VE DEMİR DÖVEREK KUTLADILAR

Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri Bahar (Nevruz) Bayramı’nı okul bahçesinde ateş yakarak ve demir döverek kutladılar. 

BAHARIN SİMGESİ CEMRE SUYA DÜŞTÜ

İlkbahar başlangıcında yedişer gün arayla; önce havaya sonra su ve toprağa düşen cemrelerin düşme tarihleri vatandaşların gündemine. Geçtiğimiz hafta 19 Şubat tarihinde ilki düşmüştü.

YÖK: BAHAR DÖNEMİNİN AÇILIŞI İKİNCİ BİR DUYURUYA KADAR ERTELENDİ

Yüksek Öğretim Kurumu, bahar döneminin açılışı ikinci bir duyuruya kadar ertelendiğini duyurdu.

İKİNCİ BAHARLARINI YAŞIYORLAR

75 yaşındaki Aslan Sadecolak ve 63 yaşında olan Müşerref Avcı nişanlandı. Bu özel günde dostları ise çifti yalnız bırakmadı.

TABİAT KADINLARI 2023 YILININ İLK YÜRÜYÜŞÜNÜ YAPTI

Fethiye Tabiat Kadınları Yürüyüş Grubu yeni yılın ilk yürüyüş etkinliğini bahar havasında gerçekleştirdi.

BAŞKANLARDAN CHP İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

Antalya Kaş Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan ve Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Bahar Önal, Fethiye CHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

ATATÜRK KUPASI YELKEN YARIŞLARI SONA ERDİ

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Göcek Mahallesinde düzenlenen 20. Sonbahar Göcek Yarış Haftası ve 10 Kasım Atatürk Kupası'nda yelkenli yatların mücadelesi sona erdi.

MUHTEŞEM DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Sonay Akkaya ve Ulaş Naktan, Bahar Beach’de düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. Yoğun katılımın gerçekleştiği düğünde danslar edilip, şarkılar söylenerek unutulmaz anlar yaşandı.

20. GÖCEK SONBAHAR YARIŞ HAFTASI 1 KASIM'DA BAŞLIYOR

Göcek Yat Kulübü tarafından, her yıl Kasım ayında düzenlenen Sonbahar Yelken Yarış Haftası, bu yıl, 31 Ekim – 4 Kasım 2022 tarihleri arasında, Fethiye Körfezinde gerçekleştirilecek. 

KARABULUT, YENİ KİTAPLARI İÇİN ANKARA KİTAP FUARINA GİDİYOR

Gerçek Fethiye Gazetesi köşe yazarı şair ve yazar Coşkun Karabulut, Günce Yayınlarından yeni çıkan iki kitabıyla sonbahara merhaba diyor.

GÖZ KAMAŞTIRAN DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER NİKÂHI BAŞKAN OTGÖZ KIYDI

Erva Sultan Türkan ve Mehmet Emin Çalışkan, Bahar Beach'de düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. Yoğun katılımın gerçekleştiği düğünde şarkılar söylenerek unutulmaz anlar yaşanırken nikahı ise Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz kıydı.

MUHTEŞEM DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Elif Tokmak ve Sarper Mert Demirel, Bahar Beach’de düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. Yoğun katılımın gerçekleştiği düğünde danslar edilip, şarkılar söylenerek unutulmaz anlar yaşandı.

ALTIN SATIŞLARI ARTTI

Fethiye’de baharın yüzünü göstermesiyle düğünlerin yaklaşmasıyla altın, takı, bilezik gibi kuyumcularda satışı gerçekleşen değerli eşyaların satışı arttı. Enflasyona bağlı döviz artışı sebebiyle dolar ve altının artmasından korkan vatandaş, yatırım amaçlı kuyumculara akın etti.

Ortaokul Öğrencilerinden Film Müzikleri Konseri

Ölüdeniz Ortaokulu tarafından Bahar Şenliği adı altında Özer Olgun Kültür Merkezi’nde konser düzenlendi.

LİKYA SANATYOLU RESİM SERGİSİ

Likya Sanat Yolu etkinliğinin bahar ayağı gerçekleşti. 29 Nisan’da resim sergisi ile son bulan etkinliğe vatandaşın katılımı yoğun oldu.

TÜRK CUMHURİYETİ ÇOCUKLARINDAN KAYMAKAMA ZİYARET

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Bahar Bayramı kapsamında düzenlenecek olan Uluslararası Halk Oyunları Festivali için Türk Cumhuriyetleri’nden gelen halk oyunları ekipleri Kaymakam Balcı’yı ziyaret etti.

FETHİYE KENT KONSEYİ ENGELLİ MECLİSİ YENİ BAŞKANINI VE YÜRÜTME KURULUNU SEÇTİ

Fethiye Kent Konseyi Engelli Meclisi 2 yıl boyunca engelli hakları ve erişilebilirlik konusunda projeler üretip çalışmalar yapacak olan Başkan ve Yürütme Kurulu üyelerini seçti.

KARABAĞLAR’A KAMERALI DRONLU HASSAS KORUMA

Menteşe Belediyesi tarafından, kentsel ve 3. derece doğal sit alanı olan tarihi Karabağlar Yaylasının doğal dokusunun korunması için daha önce başlatılan denetim çalışmalarına bahar ayının gelmesi ile hız verildi.