BAŞKANLARDAN CHP İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

Antalya Kaş Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan ve Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Bahar Önal, Fethiye CHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Antalya Kaş Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Bahar Önal ile Fethiye’ye gelerek CHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ettiler. Sohbet havasında geçen ziyaret sonrasında çeşitli açıklamalar yapıldı. 
KOYUNCU, “NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDULAR”
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan Vekili Mustafa Koyuncu, “Kadın kolları başkan yardımcımız Bahar Hanım ve Kaş İlçe Başkanımız Mehmet Vural Arıkan, sağ olsunlar nezaket ziyaretinde bulundular.  Kendilerine hoş geldiniz diyoruz. Gündemle ilgili değerlendirmeler yapacağız” dedi.
ARIKAN, “GÜZEL BİR FETHİYE ORTAMI”
Cumhuriyet Halk Partisi Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, “Herkese merhaba. Bildiğiniz gibi komşu, kardeş ilçeyiz. Kadın Kolları Genel Başkan yardımcımız da Kaşlı. Güzel bir tanışma, güzel bir Fethiye ortamı. Belediye Başkanı’mızı da ziyaret edelim diye niyetlendik, geldik. Herkese çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
ÖNAL, “ÇOK GÜZEL BAŞARILARA İMZA ATACAĞIMIZDAN EMİNİM”
Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Bahar Önal ise, “Mehmet başkanımızın daveti sayesinde geldik ve örgütümüzü öncelikli mutlaka ziyaret etmemiz gerekiyordu. Genel başkanımız Sayın Aylin Nazlı Ak Hanım, aynı zamanda Fethiye’den sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nurşen Balcı’nın özellikle selamları var. O geçenlerde geldi bildiğim kadarıyla. Güzel çalışmalar yaptı. İktidar yolunda çok güzel başarılara imza atacağımızdan eminim. Kendi bölgem olmadığı için daha fazla konuşma yapmak da istemiyorum. Ama hep birlikte güzel sohbetimiz çok daha kıymetli olacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN