23. Göcek ilkbahar yarış haftası etkinliklerle devam ediyor

Göcek Yat Kulübü tarafından, her yıl Mayıs ayında düzenlenen ilkbahar yelken yarış haftası, bu yıl, 15-19 Mayıs 2023 tarihleri arasında, Fethiye Körfezinde gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Katılacak tekne ve yarışçıların online kayıtları Kulübün, www.gocekyachtclub.org sitesi üzerinden yapılmaya devam ediyor.

Yarış haftasına katılmak üzere 84 teknenin önkayıt yaptırdığı görülmekte. 15 Mayıs Pazartesi günü tamamlanacak kayıtların ardından aynı gün D-Resort Göcek tarafından gerçekleştirilecek Açılış Kokteyli ile başlayacak yarış haftası, 19 Mayıs Cuma akşamı D-Marin Göcek Marina’da düzenlenecek Kapanış yemeği ve Ödül Töreni ile son bulacak.

14 kişilik hakem komitesi ve 10 kişilik organizasyon komitesi ile yarışlara start verilecek. 

23. Göcek İlkbahar Yarış Haftasına ait Etkinlik Programı şöyle : 
• 15 Mayıs 2023 – Kayıt -Kaptan Brifing –Hoş geldin Kokteyli 
• 16 Mayıs 2023 - Yarış 1 – Şarık TARA Kupası 
•17 Mayıs 2023 - Yarış 2 –D-Marin Kupası -Yarış 3 –D-Resort Kupası -Yemek & Ödül Töreni 
• 18 Mayıs 2023 - Yarış 4- Servet Şekerleme Kupası Yarış 5- Serenity Yachting Kupası 
•19 Mayıs 2023 –Yarış 6 – DTO-Gençlik ve Spor Kupası -Yemek & Ödül Töreni 

Uzun yıllardır, Göcek Yat Kulübünün düzenlediği yelken yarışlarına destek veren D-Marin D-Resort ve Serenity Yachting adına gün yarışı ödülü verilecek. Geçen yıllarda yapılan yarışlarımıza yerel firmalarımızdan destek olan Servet Şekerleme adına da bu sene ilk defa gün yarışı ödülü verilecek. Mayıs ayında yapılan yelken yarışlarına destek veren Enka Holding de, Şarık Tara adına düzenlenecek bir yarışa ve Şarık Tara BCT Kupası ödülü verecek. 19 Mayıs günü yapılacak olan yarışta günün anlamı ve önemi adına DTO- Gençlik ve Spor Kupası olarak yapılacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN