Aday Adayı Mehmet Haberleri

Aday Adayı Mehmet Haberleri

Aday Adayı Demir, “Bu Şahsı Gördüğümde Adeta Midem Bulanıyor”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile küfür olayı yaşamasıyla gündeme gelen Serkan Yalnız, yeni yayınladığı videoda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir’i hedef aldı. Demir, şahıs hakkında, “Bu şahsı gördüğümde adeta midem bulanıyor. Bu konuyla ilgili asıl pazarlıklar yapıldığını ve kimin kime ne verdiğini de biliyorum” dedi.

Üyük Ailesinin Acı Kaybı

Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye Başkan aday adayı Mehmet Üyük’ün abisi Halil Üyük hayatını kaybetti.

Aday Adayı Selçuk partililerle buluştu

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Hikmet Selçuk, AK Parti Fethiye ilçe binasında partililer ve belediye başkan aday adayları ile bir araya geldi.

 Demir, ‘halkın içinde olan bir siyasetçiyim’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan aday adayı Mehmet Demir, saha çalışmalarını Pazar gününde de sürdürdü. 

Demir'den 3'lü Masa'ya Anlamlı Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan aday adayı Mehmet Demir, 3’lü Masa’yı ziyaret etti.

Demir, 'Halk yüzünü yeniliğe, değişime döndü'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir, CHP 38. Olağan Kurultayı seçim sonuçlarına ilişkin açıklamada bulundu. Demir: "Halk yüzünü yeniliğe, değişime döndü. Alınan yeni karar hepimiz için hayırlı olsun" dedi.

CHP'li Demir'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. Yıl dönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

CHP'Lİ DEMİR'DEN KANDİL MESAJI

CHP Muğla milletvekili aday adayı Mehmet Demir, Regaip Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

VEKİL ADAYI DEMİR: BU HAYSİYETSİZLİKTİR!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir, İsveç'te Kur'an'ı Kerim yakılmasını çok sert bir dille kınadı. Demir:" Bu saygısızlık asla kabul edilemez. Hukuk çerçevesinde mücadelemiz devam edecektir" dedi.

CHP'Lİ DEMİR'DEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÖNEMLİ ÇAĞRI

CHP milletvekili aday adayı Mehmet Demir, üniversite öğrencilerine seslenip, mutlaka gerekli başvuruları yapmaları ve bulundukları yerde oylarını kullanmalarını istedi.

CHP'Lİ DEMİR'DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili aday adayı Mehmet Demir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. 

DEMİR, ANKARA’DA CHP GRUP TOPLANTISI’NA KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen CHP Grup Toplantısı’na katıldı.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DEMİR’DEN YILBAŞI ZİYARETLERİ

2023 yılına dakikalar kala Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir yeni yıl ziyaretleri gerçekleştirdi. 

MEHMET DEMİR’DEN İYİ PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir, İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları’nı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunuldu.

DEMİR'DEN ŞEHİT KUBİLAY'I ANMA MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir, Öğretmen Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay'ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı.

DEMİR, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir, ilçe binasında düzenlenen açıklama toplantısı ile Milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.