MEHMET DEMİR'DEN İYİ PARTİ'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir, İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları'nı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunuldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

DEMİR, “HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNE GELDİK”
CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir, “ Biraz gecikmiş olsak da Tolga kardeşime hayırlı olsun ziyaretine geldik. Kendisine başarılar diliyorum. İyi Parti’nin başında Tolga olduğu sürece inanıyorum ki başarılı olacaklardır. Biz de Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak ilçe başkanı değil milletvekili aday adayı olarak ekip arkadaşlarımla ziyarette bulunduk. Bizi ağırladıkları için teşekkür ediyorum” dedi.
TURGUTOĞULLARI, “ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ise, “Sayın Mehmet Demir’e ziyaret için teşekkür ediyorum. Mehmet Demir’in aday adaylığı açıklamasına gitmediğimin sebepleri olduğunu söylediler. Öyle bir şey yok. O gün burası çok kalabalıktı. Fakat Muğla İl Başkan Yardımcısı Yunus Önder oradaydı. Yönetimden de arkadaşlarımız vardı. Bu konuyu açıklamak istedim. Ziyaret için ise tekrardan teşekkür etmek istiyorum. Allah onu utandırmasın ve yolu açık olsun” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN