Dişhekimleri Anlamlı Güne Çelenk Koydu

Muğla Dişhekimleri Odası, 22 Kasım 'Türk Diş Hekimliği Günü' ve 22 Kasımı içine alan hafta 'Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası' günü sebebiyle çelenk sunma töreni düzenledi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla Dişhekimleri Odası, 22 Kasım 'Türk Diş Hekimliği Günü' ve 22 Kasımı içine alan hafta 'Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası' günü sebebiyle çelenk sunma töreni düzenledi. Çelenk sunma töreninde günün anlam ve önemini belirten konuşmada, “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atamızın huzurunda Muğla ilinde dişhekimliği hizmetini ve eğitimini veren meslektaşlar olarak bulunuyor ve Ata’mıza saygılarımızı sunuyoruz.

Tıp tarihinin yazıldığı bu coğrafyada cumhuriyet değerleri ile yetişen ve mesleğini birçok zorluğa rağmen yerine getiren dişhekimleri olarak Ata’mızın bize gösterdiği yolda emin adımlarla ilerliyor, verdiğimiz hizmetin kalitesi ile ülkemizin dünyanın en başarılı ülkeleri arasında yer almasını sağlıyoruz.

Bugün Ata’mızın huzurunda gururla duran dişhekimliğinin tüm paydaşları olarak ortak amacımız; Türk halkının Ağız-Diş sağlığını ve dolayısıyla ile genel sağlığını en iyi dereceye getirmek ve farkındalık yaratmaktır.

Muğla dişhekimleri odası başkanı olarak, sizlerin huzurunda kamuda ve serbest olarak görevlerini icra eden meslektaşlarımıza, aynı zamanda çağdaş dişhekimlerinin yetişmesini sağlayan hocalarımıza bir teşekkürü borç biliyorum” ifadelerine yer verildi.

Çelenk sunma töreninin ardından Muğla Dişhekimleri Odası heyeti, Muğla Valisi İdris Akbıyık’a ziyarette bulundu.
 

İGF HABER AJANSI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN