Çağdaş Bodrum, Fenerbahçe'ye Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında Fenerbahçe, sahasında Çağdaş Bodrumspor'u konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi takım Fenerbahçe, 95-58'lik farklı bir skorla kazandı.

PAYLAŞ

Türkiye Basketbol Süper Liginde ilk haftanın kapanışı Ülker Arena’da yapıldı. Fenerbahçe Beko ile Çağdaş Bodrumspor arasında oynanan mücadelede kazanan, ev sahibi Fenerbahçe oldu. Sarı laciverltiler sezona, farklı bir galibiyetle giriş yaptı.

Karşılaşmaya hızlı giren Fenerbahçe, erken bir şekilde oyunun iplerini eline aldı. Ligin yeni yüzlerinden Çağdaş Bodrumspor ortaya fena sayılmayacak bir direnç koysa da ilk çeyrek 30-17 sonuçlandı. Bodrum ekibi, ikinci periyoda Dominic Artis’in etkili oyunuyla reaksiyon vererek girdi ancak Fenerbahçe bu rüzgarı zorlanmadan kesti. Soyunma odasına gidilirken tabela 51-30 idi.

Gidişat ikinci yarıda da değişmedi. Rakibi karşısında çok ağır basan Fenerbahçe Beko farkı açmaya devam etti ve final periyoduna gidildiği esnada farkı 38 sayıya kadar çıkardı: 84-46. Sarı lacivertliler, mücadelenin sonunu ise 95-58 ile getirdi.

Fenerbahçe Beko’da Yam Madar, yaklaşık 20 dakika süre aldığı maçta 7 sayı, 3 ribaund, 12 asist ve 3 top çalmaya imza atarak büyük fark yarattı. Öte yandan Tyler Dorsey 17, Nigel Hayes-Davis 16 sayı kaydetti. Çağdaş Bodrumspor’da ise takımın en skorer ismi 17 sayıyla Dominic Artis oldu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN