Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Balıkesir'in kuzeyi, Çanakkale'nin doğusu ile Ardahan çevreleri yerel sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Yurtta hava durumu
Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Balıkesir'in kuzeyi, Çanakkale'nin doğusu ile Ardahan çevreleri yerel sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre; Marmara ile Karadeniz ve Ege kıyılarında önemli bir değişiklik beklenmeyen hava sıcaklıklarının, diğer bölgelerde artmaya devam edeceği değerlendiriliyor. Rüzgarın ise genellikle batı kesimlerde kuzey, doğu kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-60 kilometre/saat, hamlesi 75 kilometre/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Muğla: Güneşli 33
Ankara: Parçalı bulutlu 36
İstanbul: Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğleden sonra yerel sağanak yağışlı 29
İzmir: Az bulutlu ve açık 32
Adana: Az bulutlu ve açık 45
Antalya: Az bulutlu ve açık 34
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak yağışlı 28
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak yağışlı 28
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu, kuzeyi zamanla parçalı ve çok bulutlu 34
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 43

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN