Nursel Özdemir Kurumları'nda Yılsonu Coşkusu 

Fethiye'de eğitim alanında hizmet sunan ve başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren Nursel Özdemir Kurumları'nda yılsonu coşkusu yaşandı. Düzenlenen program renkli görüntülere sahne olurken, eğitim kurumlarında öğrenim gören özel gereksinimli öğrencilere sertifikaları törenle takdim edildi. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Nursel Özdemir Kurumları, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı yılsonu etkinlikleri merkez kurum bahçesinde gerçekleştirildi. Çeşitli oyunlar oynayan özel gereksinimli öğrenciler; müzik dinletisi, baloncuk etkinliği, yüz boyama, çeşitli yarışmalar ve ikramlar ile eğlenceli anlar yaşadı. Eğlenceli ve hareketli şarkılarla oyunlar oynayan çocuklara, aileleri ile öğretmenleri de eşlik etti. Öğrencilere sertifikaları ise Nursel Özdemir Kurumları Kurucusu Salih Dündar ve öğretmenler tarafından sunuldu. 

12 ay boyunca eğitim öğretime devam ettiklerini vurgulayan Nursel Özdemir Kurumları Kurucusu Salih Dündar, hafta içinden itibaren aktif seans ve çalışmalarına devam edeceklerinin altını çizdi. Keyifli bir etkinliğe imza attıklarını belirten Dündar, emek veren idari kadro, öğretmenler, aileler ve öğrencilere teşekkür etti. 

Nursel Özdemir Kurumları Kurucu Salih Dündar yaptığı açıklamada, “Nursel Özdemir Kurumları’nın yılsonu etkinliklerinde bir aradayız. Eğitim öğretim döneminde aktif olan öğrenciler Cuma günü karnelerini aldılar. Bizler de sertifika takdimi adı altında bir program düzenledik. Etkinliğimizde dondurma ve yemek ikramımız oldu. Çuval yarışı, balık tutma yarışı, yüz boyama ve birçok aktivite yer aldı. Çocuklarımız ile keyifli bir gün geçirdik” şeklinde ifadeler kullandı. 

Açıklamasını sürdüren Dündar, “Bildiğiniz gibi bizim özel rehabilitasyon eğitim öğretimimiz yılın 12 ayı devam ediyor.  Ancak eğitim öğretim yılının sonuna gelmesi nedeniyle böyle bir etkinlik düzenledik. Pazartesi itibariyle aktif seanslarımız ve çalışmalarımız devam etmektedir. Emek veren idari kadromuza, ailelerimize, çocuklarımıza çok teşekkür ederiz. Bugün bu etkinliği yapmanın gururu içindeyiz. Keyifli bir etkinlik yaptık. Bu çocuklar bunu hak etti. Bir nebze öğrencilerimizi bir yere taşıyabiliyorsak kendimizi başarılı hissediyoruz. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN